Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
175
Favori
939.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada ön sipariş 10 Nisandı. Dün 11, bugün 12 olmuş ve mavi renk gitmiş. İnşallah dolar yükselsinde öyle piyasaya sürelim mantığında hareket etmiyorlardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil veri hep açık olacak şekilde denedim, pil tasarrufunda % 50 şarj ile toplam 7 saatte 3,5 saat ekran süresi verdi. Yani wifi ile mobil veri arasında fark olmadı gibi görünüyor. Şebeke H+ bu arada, 4,5G ile ne olur bilmiyorum.
  • Yeni bir haftaya giriyoruz. Bu hafta içerisinde stoklara tekrardan gelecek deniyor teknosaya sordum bugün hic haberimiz yok 1ay içinde gelir diyip geçiştirdiler.

Bakalım bu hafta alabilecekmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kobarsterm kullanıcısına yanıt
    Bir terslik var gibi geldi bana da. Ben de RN7 kullanıyorum. Günün sonunda 6.5 saat ekran süresi ve %33 şarjım var şu an.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanılan uygulamaya göre ekran süresi değişir. Saatlerce sudoku gibi basit oyunla 11 12 saatte ekran süresi alabilirsin

• Dün media markttan 2099 liraya aldım telefonu.Tesadüfen gezerken denk geldim kapalı kutu 3 adet varmış birisini ben aldım sadece siyah renk vardı tabii ki. Şimdilik can sıkan tek şey bazı uygulamalarda çıkan android reklamları. iPhone'da böyle bir durum olmadığından insan rahatsız oluyor biraz. Xiaomide sağlık uygulaması yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara11

Arkadaşlar 1-2 günlük deneyimlerimi aktarıyım.

Öncelikle telefonu baya yordum arka planda birsürü uygulama açık bıraktım, sadece 1 kez takılmayla karşılaştım onun haricinde cihaz stabil akıcılığı güzel.

Real Racing 3 oynadım hiç takılma donma yapmadı

Kamera konusunda beklentiyi çok yüksek tutmayın yinede gündüz ışık altında güzel işler çıkartırıyor. Gece kamera performansı düşüyor. GCAM mutlaka kurun gündüz ve gece çekimlerinde seviyeyi çok yukarıya çıkarıyor( özellikle gece). Gcamde video kalitesi 4k gösteriyor ama kaliteyi test edemedim.

Pil performansından çok mutluyum. Özellikle oyun oynamıyorsanız 1.5 günü çıkartıyor. (Sosyal medya-whatsap)

Hoparlör sesi gayet iyi, kulaklık performansı beni o kadar tatmin edemedi. (farklı kulaklıklarlada deneyeceğim, duruma göre editlerim)

Tasarımı ele oturması güzel, ilk başlarsa damla çentik konusunda ön yargım vardı ama geçti.

Sorularınız varsa cevaplayabilirim :)
    Smart pa power amfi var diye biliyorum kulaklıkla ise yaramiyormu ses kalitesi beklentim o yüzden yuksekte

• kLx kullanıcısına yanıt
    Reklamları kapatabilirsiniz.

• Xiaomi ADB Tool la Xiaomi'nin kendisine ait ne kadar çöp varsa temizledim. Yüz tanıma için Hindistan bölgesini kullanmama rağmen reklam görmüyorum. Root gerektirmeden çok basit bir işlemle herkes halledebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~mustafa~

Hayırlı olsun gelince resimlerini atmani bende bekliyorum o zaman a tr de de kılıf satışı ölümü bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Ali express ten getirmek istesek nasıl olur. kayıt işlemi bir şekilde yaptırırım ama gümrükte vergi vs olaylar nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavrama

Ali express ten getirmek istesek nasıl olur. kayıt işlemi bir şekilde yaptırırım ama gümrükte vergi vs olaylar nasıl olur ?

Alıntıları Göster
    O işle ben ilgilenmiyorum ama sim kart takılan cihazların gelmesi sıkıntı gümrüğe takılıp geri doner

• Mavisi bir gelemedide alamadık.

• Telefonu kullanan arkadaşlar ;

Kulaklık çıkış sesi gerçekten kötümü , bu benim için çok önemli. Ayrıca ben iphone 6s den bu telefona geçiş yapıcam. Büyüklük olarak çok kabamı acaba eli oturuş hissiyatı nasıldır. Yorumlarsanız sevinirim.
  • merty kullanıcısına yanıt
    Kötü diyenler neye dayanarak kötü diyorlar anlayamıyorum. Telefon hakkında objektif yorumlar yapıyorum, önceki mesajlarıma bakarak görülebilir. Bir insan bu telefonun ses çıkışının nesini beğenmez gerçekten anlayamıyorum. 64 ohm empedanslı Soundmagic E80 kulaklık kullanıyorum ve ilk defa kulaklık amfisi istemeden rahat rahat bu kulaklığı sürebilen bir telefon gördüm. Çıkış çok yüksek. Ses rengini beğenmeyen varsa ek ayarlar altındaki ses ve kulaklık ayarlarından hem kullandıkları kulaklığa uygun bir ses karakteri seçebilir, hem de ekolayzır ayarı yapabilirler.

Telefonun fiziksel olarak hoşuma gitmeyen tek tarafı cam arka kısım ve boyut yüzünden gelen ağırlığı. Kesinlikle hafif bir telefon değil. Yine de büyük iPhone'lardan daha hafif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmrsmpsn -- 8 Nisan 2019; 13:19:12 >
  • Mi 8 lite alacaktım ama o konuda 1-2 arkadaşın note 7 önermesiyle bu telefonu da araştırıyorum. İkisi arasında kaldım ama 3.5 mm jak girişi ve bataryasının 4000 olması cidden büyük avantaj .

Yalnız kamera çok önemli olmasa da 48 değilmiş sanırım işlemci yüzünden pek anlamıyorum ama dolar yükselmeden de almak istiyorum.

Şu anki telefonum Iphone 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: kLx

Dün media markttan 2099 liraya aldım telefonu.Tesadüfen gezerken denk geldim kapalı kutu 3 adet varmış birisini ben aldım sadece siyah renk vardı tabii ki. Şimdilik can sıkan tek şey bazı uygulamalarda çıkan android reklamları. iPhone'da böyle bir durum olmadığından insan rahatsız oluyor biraz. Xiaomide sağlık uygulaması yok mu?
    Reklamlar kapanabiliyor.

Sağlık uygulaması Mi Fit
    play.google.com
    Mi Fit - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.hm.health&hl=tr

• Herkese merhabalar ben de Redmi Note 7 pro cihaz kullanmaya başladım ancak konusu olmadığı için buraya yazıyorum.

Yüksek müzik ve bass olan yerlerde video çeken oldu mu? Hoparlör patlak gibi ses çıkıyor. Daha önce Huawei Mate 10 lite cihazım da öyleydi ancak bu cihazda kamera ve mikrofon çok daha kaliteli. Bu sorunun bir çözümü var mı ?
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Reklam çıkan uygulamalarda ayarlar kısmında tavsiyeleri al veya önerileri kapatın. Bende suanlık reklam yok.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam size özel mesaj yolluylada dediğim gibi iPhone 5'den neye geçsen memmun eder.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.