Şimdi Ara

★XİAOMİ REDMİ NOTE 3 PRO ve SPECİAL Edition ★ ANA KONU & KULLANICI KULÜBÜ ★ (620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.772
Cevap
117
Favori
423.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • agritux kullanıcısına yanıt
    miui adaleti,telefon yeni nesil ise güncelleme var , eski tel ise yok ,yani çin malı olupta sevdigim tek şeyleri telefonları ancak umarım bu kafa ile devam etmezler yoksa piyasa xaiomi yede kalmaz
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Hocam duyuruda daha stabil bir sistem yapabilmek için sıkıntılı olan modellerde (modelleri vermişler) sistem optimizasyonu adına çalışanlarımızı stabiliteye yönlendireceğiz gibi şeyler yazıyor. Tabi gerçeği nedir bilemem. Ama bence iyi de oldu. Gerçi stabil sürüm ne alemde bilmiyorum ama global dev den mutlu değilim. Keşke nitrogen ya da lineage de kalsaydım diyorum.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    hocam bana göre miui stabil developperdan daha kötü durumda xaiomi.eu stabil hariç, bana göre en iyi oydu,global dev eger dogrudan miui dan alıyorsanız evet onuda çok şişirdiler ben bu nedenle hep xaiomi.eu dev rom kullanıyorum halen ondayım bana çok rahat geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çesna

    Arkadaşlar son zamanlarda şu sıkıntıyla karşılaştım genelde birisi beni aradığında telefon açık ve full çekiyor göstermesine rağmen ulaşılamıyor diyor ben aradığımda bir sıkıntı olmuyor teli tekrar başlattım simi çıkarıp taktım ama değişmedi acaba sürümden kaynaklı olma ihtimali varmıdır 8.2.4 var şuan telde.

    Acayip bir şekilde sorunu erteledim mobil ağı 4g den 3g ye alınca sorun olmuyor tel. aranabiliyir 4g ye alınca tekrar aynı oluyor acaba hattan mı kaynaklı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çesna kullanıcısına yanıt
    hocam eger vodafonda iseniz 4G de en sorunlu hat diye arkadaşlar yazıyor,herneyse hangi hatta olursanız olun telefonu 3G de kullanın derim hem datanız bitmez hem tel daha iyi çeker,bizdeki 4G lerin maaşallahı var ancak hepsi birbirinden bok
  • Arkadaşlar uygulama kilidini unuttum desenli olanlardan parmak iziyle açıyordum hep parmak izi kabul etmeyince deseni gir dedi unuttum onu da şimdi olmuyor hiç Hard Reset nasıl atıyoruz bu telefona ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Of Earth

    Arkadaşlar uygulama kilidini unuttum desenli olanlardan parmak iziyle açıyordum hep parmak izi kabul etmeyince deseni gir dedi unuttum onu da şimdi olmuyor hiç Hard Reset nasıl atıyoruz bu telefona ?

    Vay arkadaş dosyalarıma bile giremiyorum fabrika ayarlarına çevirip herşeyi sil diyeceğim olur umarım.
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Hat türktelekom hocam 4g konusunda çok haklısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    ben turkcell kullanıyorum ve devamlı 3g modda. çünkü yaşadığım ilçede 4g var ama 800 bandında. şunu farkettim benim 3g ile bağlantı sorunu yaşadığım yerde arkadaşım 4g den rahatça giriyor ve ben kafayı yicem. başka bir örnek izmir merkezde benim 3g bağlantı yok gibi birşeydi hemen 4g ye aldım bağlandı. diyeceğim şu sanki operatörler 4g ye öncelik verip 3g yi sallıyor gibi. malum bizim telefonunda 800 bandı yok ister istemez sıkıntı yaratıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nofearnomercy kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni teknoloji varken neden eskiye yatırım yapsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yeniside eskiside çalışmıyorki,ayrıca onlar 4G ister tabi çünkü daha fazla data daha fazla para demektir
  • nofearnomercy kullanıcısına yanıt
    zaten sizde belirtmişsiniz yaşadıgınız yerde sorun bizim telde 800 bandının olmayışında,ancak daha dogru dürüst 3G yi vermeyi bile başaramıyan operatörlerin 4G yi halen oturtamaması çok normal,inanın bu tamamen şanşa kalmış bir şey bulunabildigim yerlerde hem 3G , hemde 4G oynaktı bazen full çeker bazen 3G yada 4g yi açık unut arayan bulamaz
  • Selam arkadaşalr tema önerisi olan varmı ? ekrana yan yana 5 adet simge koyabilmek istiyorum. bide icon lar çok büyük daha ufak olan tema varmıdır ? burada bizden birinin yayınlamış oluğu tema vardı bulamadım yanlız. önerisi olan ? aynı zamanda root suz program dondurma yapılabilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsengineer -- 15 Haziran 2017; 15:19:26 >
  • emuios diye bir tema gayet güzel. serkan75 kod adıyla biri yapmış. root olmadan program dndurma mümkün müdür ? ve gelişmiş bir izin yöneticisi var mı instagram sürekli arka pland açılyıor tüm izinlerini iptal etmeme rağmen hemde. nitrogen in çok gelişmiş izin yöneticisi var ama miui çok yetersiz bu konuda.
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    hocam indirdim kullanıyorum tşkler. emuios diye de bir tema var onuda yükledim dursun maksat.
  • Türk telekomda ek internet paketi almaya çalıştığımda cihazınız 4.5g desteklemiyor deyip paket vermiyor. Onun yerine 2 kat ücrete sahip 3g paketlerini sunuyor. Aşma yolu var mıdır?
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Hattinizi 4gli bir cihaza takın ve turktelekom mobil uygulamasını yükleyin.(Cihazı burdan tanıyor) Ek paketi alın.



    Daha sonrası için kendi cihazınıza turktelekom mobili hic bir zaman yüklemeyin. İşlemlerinizi websitesinden halledin. Sızın telefonunuzu hep o 4gli cihaz olarak hatirlayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semsengineer S kullanıcısına yanıt
    temalara girin orda Freeway var onu indirip kurun.
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    ben dediğiniz yolla alıyorum hep ek paket ama hattı tekrar takınca telefona, web sitesinde hala 4.5g desteklemiyor diyor.



    neyse lazım olanda iPhone buluyoruz bir yerlerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.