Bildirim
Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (47. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşlar, malum yerden Umi Iron siparişi vermiştim, telde bir sıkıntı varmış göndermiceklermiş... yerine istersem redme note 2 göndercekler. kabul etmelimiyim ? özellikle redme nin şarj süresi düşündürücü... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: moskow_ist
Arkadaşlar, malum yerden Umi Iron siparişi vermiştim, telde bir sıkıntı varmış göndermiceklermiş... yerine istersem redme note 2 göndercekler. kabul etmelimiyim ? özellikle redme nin şarj süresi düşündürücü...
Xiaomi umi ye gore kat kat iyidir xiaomi yi alın derim hocam miui 7 tam oturunca 6 saat sarj suresi alir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kaç kere denedim jiayu s3 de hic ugrasmadan direk tutup cektigimde bile cok net okunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Satan sağ oldukça vatan sağ olmaz. -
Mıuı nin başka uygulama indirme şansımız var mı?
Mesela müzik player,hava durumu uygulamaları gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: nazmi28
Mıuı nin başka uygulama indirme şansımız var mı?
Mesela müzik player,hava durumu uygulamaları gibi..
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.apps1
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaşlar malum satıcı 180 dolar yazmış ta fiyatı ben şimdi aldım +8 doları hala istiyor mu malum fiyat biraz yüksek ya
Pazartesi gunu 16 gb modeli satmis ve xseller dan 32 gb siparis vermistim havale ile odedim ve ayni gun kargoya verildi Mng kargonun sali gunu teslim etmesi gereken urunum kargo sirketinin aksakligi yuzunden haftaya pazartesi gunune kaldi 16 gb modeli az cok deneyimlemis biri olarak 32 gb ile farki hissedilir duzeydemi inceleyerek yorum yazarim pazartesi gunu. Bu kargonun yaptigi durum cok uzdu bu sebeple paylasmak istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=s3yzJUi4Gls
Videoda az çok belli oluyor; önemsenecek bir fark olmadığı._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: orhanirmak
https://www.youtube.com/watch?v=s3yzJUi4Gls
Videoda az çok belli oluyor; önemsenecek bir fark olmadığı.
Bende hissedilebir bir fark olmayacagini dusunuyorum ben 16 gb uygun yakaladigim icin almistim keza niyetim en bastan 32 almak idi bu sebeple 16 yi istedigim fiyata satinca 32 aldim. Tek fark bence kapasite olacak 2.2 ghz birsey ifade etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Tecrübeli ve yardımsever arkadaşlar;
1) İlk sayfada anlatılan; "Updater Uygulaması İle ROM Yükleme" yöntemi ile "xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.18_v7-5.0.zip" i yükledim.
"Recovery Yükleme" ve "ROOT İzinleri" yapmadım. Yapmam gerekli mi?
2) Ekran parlaklığı otomatikte ancak stabil çalışmıyor. Sizde durum nasıl?
3) Ana Ekranda sayfaları gezerken "sürekli döngü" gibi bir seçenek olmadığı için son sayfada kalıyor, oysa sürekli döngü olsa daha iyi olurdu. Acaba ben mi bulamadım?
4) Arama geçmişini nasıl temizliyoruz?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cepAnkara
arkadaşlar malum satıcı 180 dolar yazmış ta fiyatı ben şimdi aldım +8 doları hala istiyor mu malum fiyat biraz yüksek ya
ben 10 gün önce falans ormuştum istiyordu :) ama bu ilan 1 dolar dedim, iyi ya işte ondan 8 tane alacaksın diye de fırça attı_____________________________ Alper ŞEN
KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER
GALATASA|RA|Y -
Beyler haftalık güncelleme boyutu neden yüksek oluyor? Yani niye 30 mb lik patch ler halinde değil? Birde ota ile güncelleme yapınca bilgiler ve Türkçe dil gitmiyor değil mi?
S3'ün kamerayı bilmiyorum iyi gibi ama bu telefonun kamerasıda açık alanda vs... gayet iyi çekiyor aynı şartlarda çektiğine veya ISO ayarının otomatik olduğundan emin misin?Kapalı alanda hemen hemen hepsi kötü çeker ama bu telefon kapalı alanda da gayet iyi fotoğraflar çekiyorki açık alanda odaklama sorununun olması saçma o olay yazılımsal da olabilir birde başka kamera uygulaması ile deneyin isterseniz valla gayet memnunum ben kameradan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _---lionel---_ -- 24 Eylül 2015; 0:49:18 >_____________________________ -
arkadaşlar şu ekranın saliselik parlaklığının gidip gelmesi bendede oluyor miui 6 da pek kalmadım dikkat edemedim 7 de oluyor acaba yazılımsal mıdır? ne diyorsunuz siz şu işe? _____________________________ -
@arifakintiHiçbirşey Hiçbirşey gitmiyor. Herşey yerli yerinde duruyor. Büyük olma sebebini bende bilmiyorum henüz. Telefon yeni olduğu için olabilir stabilite arttıkça azalır boyut diye umuyorum.
@_---lionel---_ bende sadece 5.9.11 de oldu bu olay. Diğer sürümlerde bir sıkıntı yaşamadım. Yazılımsal olduğu kesin. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanirmak -- 24 Eylül 2015; 0:46:06 >
miui 5.9.18 geliştirici sürümü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _---lionel---_ -- 24 Eylül 2015; 0:49:40 >
Evet o olay herkesin başına geliyor forumlarda okuduğum kadarıyla. Yazılımsal olduğunu söylüyorlar. Yeni fw de fixlenir. Bunun sebebi de sensör ayarları ile oynadılar 5.9.18 sürümünde. Yaptıkları şeyse cihazın en düşük parlaklığını düşürmek oldu. Yan etki olarak o dalgalanmayi yaşıyoruz. Ama fixlenir kesin.
Valla şunu diyeyim cihaz 10 numara cihaz bu ve bunun benzeri ufak tefek birkaç olay kararlı sürümde düzeltilse rakibi kalmaz memnun kalmamak elde değil yukarıda bir arkadaş kamera odaklamıyor vs. demiş kamerası kapalı alanda da iyi çekiyor ben sadece telefonda yazılımsal birkaç eksik var mesela kameradan galeriye gitme sorunu gibi ufak tefek sorunlar var onlarda hallolursa çok iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _---lionel---_ -- 24 Eylül 2015; 2:46:04 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X