Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.654
Cevap
72
Favori
269.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110383961&p=1#11040852

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Live Metal Music -- 24 Eylül 2015; 15:17:28 >

There are snakes in the garden,
    Blood on the vines.
    Every time I slip away,
    It feels like a crime.

• Otomatik parlaklıkta oluyor kapalıyken ben karsilasmadim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: YasinCC

Marka fanlığı yapmanin anlami yok. Burasi fkrum olumluda yorum gelir olumsuzda. Buradaki çogu kisi çin firmalarini bilmezken meizu m7 kullanırdım. Marka tartismasi yapmiyorum. Seçtigi kamera sensorunu elestiriyorum. Sizin açidan bakarsak durum daha kötü jiayu gibi ucuz bir firma bile sony imx214 sensör kullaniyorsa xiaomi samsungun belirsiz sensörünü kullanmamasi gerekirdi. 2012 den beri xiaomi kullaniyorum ters acidan bakmaya gerek yok elestirilere...
    İyi bayramlar

Senin redmi note 2 ile çektiğine fotoğrafın ISO değeri 700 küsür jiayu s3 ile çektiğine 50 hadi konuda geçtim odaklamadan çekip atmışsın kamera kötü diyorsun PC te geçince örnek fotoğraf aktarım kameraya dair
     Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _---lionel---_ -- 24 Eylül 2015; 16:20:44 >

• Metal çerçeveli kapağı geldi.Çok güzel görünüyor.Plastik yerine bunu tercih ettim.Tam oturdu sony kalitesinden farkı yok.

http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-case-Aluminum-Metal-Frame-Redmi-Note-2-Tempered-Glass-battery-back-cover/32444931816.html
    Yok sabit parlaklık seçili iken ekranda patlamalar olmuyor. Oto parlaklığı kapatıp yüzde 33 e aldım gece de yüzde 0 da oto parlaklıkta kullanmayı düşünüyorum. Bakalım ekran süresi ne kadar değişecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: poundx

öncelikle merhaba, herkese hayırlı bayramlar, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bu telefonu. şu an 2-3 saat ekran süresi alıyorum,inanılmaz derecede hızlı gidiyor şarj ve çok geç şarj ediyor neredeyse 3 saat. başlangıçta 5-6 arası idi ekran süresi. neden kaynaklanıyor bu problem ? ne yapabilirim? bir de watsapp'ta sesli mesaj gönderemiyorum, kaydedici başlatılamadı diyor.

Yandex navigasyon yüklü mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _---lionel---_ -- 24 Eylül 2015; 16:31:48 >

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Metal çerçeveli kapağı geldi.Çok güzel görünüyor.Plastik yerine bunu tercih ettim.Tam oturdu sony kalitesinden farkı yok.

http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-case-Aluminum-Metal-Frame-Redmi-Note-2-Tempered-Glass-battery-back-cover/32444931816.html

Peki bu kapak ile standart halinden daha kalın oluyor mu telefon?

• quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

quote:

Orijinalden alıntı: poundx

öncelikle merhaba, herkese hayırlı bayramlar, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bu telefonu. şu an 2-3 saat ekran süresi alıyorum,inanılmaz derecede hızlı gidiyor şarj ve çok geç şarj ediyor neredeyse 3 saat. başlangıçta 5-6 arası idi ekran süresi. neden kaynaklanıyor bu problem ? ne yapabilirim? bir de watsapp'ta sesli mesaj gönderemiyorum, kaydedici başlatılamadı diyor.

Yandex navigasyon yüklü mü ?

Yandex navigasyonun o problemi fixlendi diye biliyorum ben ama. Belki arkadaşın uygulaması güncel olmayabilir.
    Ayrıca görüşme esnasında da mikrofonun sesini bozuyordu yandex navi.

• hayır, yandex navigasyon kullanmıyorum, gündüz 2 saat ekran süresi deyip hızlı hızlı tüketiyordu şarjı, şu an 5 saat ekran süresi gösteriyor, herhangi bir şey yapmadım. ama watsaptan ses gönderememe sorunu devam ediyor. bir de merak ettiğim bir şey var, total ram 1877mb diyor available (kullanılabilir)ram ise 314mb gösteriyor, bu normal midir?

Orijinalden alıntı: _---lionel---_

quote:

Marka fanlığı yapmanin anlami yok. Burasi fkrum olumluda yorum gelir olumsuzda. Buradaki çogu kisi çin firmalarini bilmezken meizu m7 kullanırdım. Marka tartismasi yapmiyorum. Seçtigi kamera sensorunu elestiriyorum. Sizin açidan bakarsak durum daha kötü jiayu gibi ucuz bir firma bile sony imx214 sensör kullaniyorsa xiaomi samsungun belirsiz sensörünü kullanmamasi gerekirdi. 2012 den beri xiaomi kullaniyorum ters acidan bakmaya gerek yok elestirilere...
    İyi bayramlar

Senin redmi note 2 ile çektiğine fotoğrafın ISO değeri 700 küsür jiayu s3 ile çektiğine 50 hadi konuda geçtim odaklamadan çekip atmışsın kamera kötü diyorsun PC te geçince örnek fotoğraf aktarım kameraya dair
     Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

Fotoğraflar açılmıyor hocam tekrar yukler misiniz?

• Ergen ruhlu forumdaş telefonla ilgili herhangi bir sorunum yok bir cisme karşı kafayı bozacak psikilojik rahatsızlığım yok şizofrende degilim.
    Attigim resim onlarca fotograftan sadece biri. Bana birşey kanitlamana gerek yok. Gidipte telefonda iso degeri ile ugrasmam alır cekerim iso yu iviri ziviri ayarlamak ile ugrasilmaz. Ugrasacak olsam gider slr alirim. Fazla uzadi mevzu.

Ergen ruhlu forumdaş telefonla ilgili herhangi bir sorunum yok bir cisme karşı kafayı bozacak psikilojik rahatsızlığım yok şizofrende degilim.
    Attigim resim onlarca fotograftan sadece biri. Bana birşey kanitlamana gerek yok. Gidipte telefonda iso degeri ile ugrasmam alır cekerim iso yu iviri ziviri ayarlamak ile ugrasilmaz. Ugrasacak olsam gider slr alirim. Fazla uzadi mevzu.

Tabiki telefonda iso değerleri ile uğraşmak pek kolay değil.

Note 2 ile çektiğiniz fotoda iso yüksek demiştim ben hatırladığım kadarı ile fakat bunu söylemek için dosyanın detaylarına bakmama gerek yok.

Benim anlatmaya çalıştığım Note 1 ile çektiğiniz zaman ortamın aydınlatması iyi olduğundan düşük iso ile fotoğraf resimlenmiş, dolayısı ile oldukça keskin ve gürültüsüz bir fotoğraf çıkmış ortaya. Fakat Note 2 ile çektiğniz zamanlarda ortamın biraz karanlık olmasından dolayı baya kötü çıkıyor fotoğraf.

Ben Note 2 nin kamerası iyi demiyorum kesinlikle, fakat başka bir kamera ile karşılaştırmak için de fotoğrafların aynı ışık koşulları altında çekilmesi gerektiğini söylüyorum.

Bu arada Note 2 nin kamerasının odak hızı sınıfındaki telefonlardan en az 2 gömlek üstün.

• Kamera bana göre gerçekten iyi.
    Önce hitap şekline dikkat et ben değilim jiayu forumunda xiaomi yi kamera yönünden kötüleyip marka fanlığı yapan eğer sorundan şikayetçi olsan çözüm isterdin senin yaptığın marka fanlığı begenmiyorsan kullanamazsın olur biter gelip şu daha iyi diye kıyaslaması marka fanlığı dışında başka mantığı olamaz

Intel 5820K CPU | ATERMİTER X99 MBoard| 16Gb Kingston Hyperx Ddr4 2666 Mhz Ram | ASUS Rx 570 4Gb GPU | Crucial MX300 750GB SSD - WD Sata3 2TB HDD | Acer XF240Hbmjdpr 24" Monitör | Logitech G710 Blue KBoard | TP-Link TL-WDN4800 N900 WLAN Dual Band PCI-E | Logitech G402 - G300S Mouse | Zalman Z9 Neo Tower USB 3.0 Case | SteelSeries Siberia v3 Headset | SteelSeries Qck+ XLarge Mousepad | XIGMATEK AURORA 240 SIVI SOĞUTUCU| High Power 850W 80+ Gold Modüler | DeepCool Fan Control Usb 3.0 | Creative 2+1 |POCOPHONE F1 6-128GB | Invicta 'Vintage' Automatic Model: 22568 - Seiko SKS485P Watch | SJ4000 Action Camera
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_109895760/f_//tm.htm#109895760
    şu ilanımdaki fotoğrafları redmi note 2 ile çektim odaklama sorunu olan bir telefon nasıl böyle çekiyor? sormak gerekir

Orijinalden alıntı: bugi2528

Kamera bana göre gerçekten iyi.

Kamera bencede fena değil..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.