Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.654
Cevap
72
Favori
268.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşler kargosu benim gibi gelmeyen var mı ??kasa hariç diğer parçalar geldi 8 günde
    ayın 28 inde kargoya vermişti malum şahıs
    hala çinde gözüküyor
    malum şahısa sorunca sorun yok endişe etme sorun çin gümrüğünden kaynaklanıyor geçikme bu yüzden oluyor gibi şeyler söylüyor
    neredeyse 1 ay olacak
    anna ile bağlantısı iyi olan arkadaşlar vardı bir yardımcı olsalar doğru dürüst bir cevap alabilsem kendisinden hergün takip etmekten kafayı yiyecem
    kargonun durumu aşağıda aynı yere 3 kere gitti aynı yerden 3 kere döndü sinir oldum artık
    bir yardımcı olsanız yada başına benimki gibi sorun gelen varsa ne yapmam lazım
    artık işin sonu dispute olacak gibi
    sonra banada ölüm tehtidleri etmesin

RI566947589CN

2015-08-28 03:25:15.0 CN 51810302 parcel center received
    2015-08-28 22:44:09.0 CN 51810302 parcel center customs scan
    2015-08-28 22:57:07.0 CN 51810302 leaving parcel center ,next station Shenzhen center
    2015-08-28 23:45:12.0 CN 51805300 Shenzhen Transit Station export security scan
    2015-08-29 16:15:32.0 CN 51805300 Shenzhen Transit Station export customs cleared
    2015-08-30 10:11:38.0 CN 51002600 Guangzhou express 公司 safety check rejected
    2015-08-30 22:06:00.0 CN 51000061 arrive Guangzhou Airport
    2015-09-11 10:13:05.0 CN 51805300 Shenzhen Transit Station export security scan
    2015-09-11 10:13:48.0 CN 51805300 Shenzhen Transit Station export customs cleared
    2015-09-12 22:14:00.0 CN 51000061 arrive Guangzhou Airport
    2015-09-12 22:15:58.0 CN 51000061 leaving Guangzhou Airport going to next airport/seaport
    2015-09-19 14:07:33.0 CN 51805300 Shenzhen Transit Station export security scan
    2015-09-19 14:08:12.0 CN 51805300 Shenzhen Transit Station export customs cleared
    2015-09-20 21:48:00.0 CN 51000061 arrive Guangzhou Airport
    2015-09-20 21:49:53.0 CN 51000061 leaving Guangzhou Airport going to next airport/seaport

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaybo -- 23 Eylül 2015; 11:08:53 >

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Hocam % 85i zaten tianma. Tianma gelme olasılığı daha yüksek ama şans işi birimize auo ekran da gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam benim kargo hareketleri de sizinki gibiydi. Aynı yere gidip geliyor gibi. Ama 21 günde elime ulaştı 2. kargo. Fatih diye Türkiye de bir sözcüsü vardı anna nin. Ondan fatihin tel numarasını isteyerek iletişime geçebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon dün geldi. Miui v7 kurdum, imei yi kalıcı olarak attım. Şuan bir sıkıntı yok. Orjinallik testlerini yaptım orjinal gözüküyor. Antutu dan 44 bin civarı aldı. Ekran lg g ye göre biraz sönük geldi bana. Ama cihaz fiyatına göre çok iyi. Isınma cihaz zorlanmadığı sürece yok sayılır. Şarj konusunda ampere uygulaması 1.460 A usb akım ölçer 1.38 A gösteriyor.
     Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Butun driverler kurulu olduğu halde usbden hiç bir işlem yapamıyorum telefona, bilgisayarımı açar acmaz donuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 23 Eylül 2015; 11:55:11 >

• shutcan S kullanıcısına yanıt
    Ben bugi hocamın verdiği linkten sipariş geçtim bir tane. Eğer nilkin fiyatı 5$ olursa ondan da sipariş geçecem. Ama 8 dolar çok fazla şuan.

Nilkin kırılmaz cam satan satıcı ile kimse iletişime geçti mi? Yoksa ben konuşayım forum adına?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 23 Eylül 2015; 12:07:13 >

Usb giriş, usb kabloyu vs değiştirip denediğinizi farz ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 23 Eylül 2015; 12:09:00 >

Win10 kullanıyorum.

Bendede ünlem varken telefon gözüküyordu ama yine giremiyordum donuyordu pc, şimdi bütün driverler kurulu yine sorunlu arkadaşın dediğini yapıcam bakalım. @arifakinti
  • @dys kardeş demek burada da karşılaştık...
    Sim kart değiştir demişsin ama neyi değiştirecem?
    Vodafone bütün kartları 64 kb.Bendekide aynı...
    128kb kartı yok.Epey bi bayiye sordum...
    Olmayan şeyi üretemem herhalde...
    Bu arada jiayu da bu kronik ti...
    Sadece vodafone değil diğer oparatörlerde aynı sorun olduğu yazıldı biliyosun...
    @Newells arkadaşda da oluyormuş ne yapalım şimdi!
    Şunu kabüllenmek gerek mtk telefonun varsa bu sorunlar olacak...
    Ha diğer oparetörleri denemedim bilgim yok...
    Olan olursa da zaten yazar burayya...

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

Üretilen redmi note2lerin ekran üreticileri %85'i Tianma %15'i AUO imiş. İlk önce sharp diye açıklama yapılmış sonra değiştirilmiş. Bir çok site sharp güncellemesini yapmamış.

*#*#6484#*#* > software version > LCM şeklinde ekran üreticisine bakılıyormuş.

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/how-to-check-screen-t3196219

Soldaki AUO ( Dokunmatik atmel mXT336T )
    Sağdaki Tianma ( Dokunmatik focaltech ft5346 )

İngilizcesi iyi olan bir arkadaşımız malum şahsa sormak ve tianma göndermesi için bir şeyler yazabilir mi? Dikkat etsin tianma ekran kullanılan versiyondan versin bizlere

Arkadaşlar dediğim metni bir arkadaşa çevirttim sizle de paylaşayım.

Phone producers used two lcd company. One auo other one tianma and i want tianma. To understand which one is on your good, you should write *#*#6484#*#* > software version > LCM I send you photos. Left one auo right one tianma. Dont forget i want tianma.
    https://store.donanimhaber.com/6f/d0/43/6fd043c6d70962a31e94ac8cff167d6e.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_Akd -- 23 Eylül 2015; 12:25:42 >

• Sorun şu arkadaşlar eğer mobil ağ(3g de ise) sayfa yüklenemesi yada veri tarifiği durduğunu hissettiğinizde herhangi bir numarayı aramayı deneyin...
    Arıyorsa sıkıntı yok aramıyorsa sıkıntı var demektir...

• 3.0 özellğini kapattım usb takınca telin içine girebiliyorum romu atmayı deniyorum genelde yarısına gelince yine donuyor, boyutu küçük olduğu için mp3 atayım dedim yine kitlendi inşallah sorun laptoptadır.
    @veziroglu
  • Arkadaşlar telefonu almış bulunmaktayım. Telefona hangi taz sim kart takılıyor acaba? Birde TD-LTE versiyonu Türkiye'de kullanılabilir değil mi?

@Apollon birde tüm driverları kaldırıp kurmayı deneyebilirsin. Dün gece Windows 10 usb 3.0 da bende sorun yaşadım. Kapatınca IMEI işini halletmiştim.

3g hız testi tatmin edici. Önceki MTK deneyimlerimden sonra oldukça iyi.

Ayrıca mühendislik modunda World Phone menüsü altında Fdd-Lte Td-Lte ve otomatik mod şeklinde seçim ekranı var. Duruma göre seçim yapılabiliyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 23 Eylül 2015; 13:05:36 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.