< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
5000 Tlye bu cihazı anneme almayı düşünüyorum günlük kullanım için uygunmudur sizce?
-
Bu konuyu yeni gördüğüm için kusura bakmayın ama, annenize telefon aldınız mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Poco c40 aldım 3699 TLye şarjı baya gidiyor 2 gün kadar. İdare ediyor...
-
Hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
muiu 13 guncellemesi ne zaman geldi bilmiyorum ama yeni yukledim. yüzle kilit açma çok işime yaradı. Ellerim çok terler , bu telefonunda parmak izi eller azcık nemli olsa bile sorun çıkarıyo4da. cihazda tek sevmediğim şey buydu. şimdi yüz tanımayı açtım şak diye açılıyor ama bildirim yazılarının yazı tipini değiştirmelerini sevmedim çünkü yazı boyutuda küçülmüş. onun dışında bana her türlü yeterli geliyor cihaz.
-
Selamlar arkadaşlar bende Xiaomi Redmi 9T veya 10s 64 GB hangisini önerirsiniz ileriki günlerde veya aylarda almayı düşünüyorum şu an arastiriyorum samaung a04s ve m21 modeli bu 4 modelde kararsız kaldım ustadlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar telefon 2 gündür güç tuşunun olduğu bölge el değmeyecek kadar ısınıyor.
20 aydır kullanılıyor. Güç tuşuna dokununca ateşe dokunmaktan farksız 2 saniyeden fazla dokunulmuyor.
Telefon kapalı ve jarjda iken de aynı sıcaklık var.
Telefon kapalı ve şarjda değilken soğuk,
Ama telefonu açtığım ya da fişe taktığım anda 5 sn de çok yüksek sıcaklığa çıkıyor
Anlaşılması için 0 - 100 ºC si 5 sn diyebilirim.
Şarj cihazı değiştirdik gene aynı durum,
PC den de şarj etsem gene aynısı.
Hafızada yer açtım yarısını boşalttım
Güncelleme yaptım. Miou 14 yükledim fayda etmedi.
Fabrika ayarlarına sıfırladım durum aynı.
Pil mi tuşda mı gariplik var anlamadım
Garantisi devam ediyor ama garantiye yollarsam daha beter ederler veya kullanıcı hatası deyip can sıkabilirler
Garanti eylülde bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 27 Haziran 2023; 15:12:24 > -
Merhaba.
Bir problem yaşıyorum bir türlü çözemedim. Öğrendiğim kadarıyla bu sorun tüm Xiaomi telefonlarda varmış.
Redmi 9T cihazım var. Wifi ye bağlıyken play store dan hiçbir şey indiremiyorum ve güncelleyemiyorum. Mobil veriye bağlıyken hiçbir problem yok. Mobil verideyken indiriyor ve güncelliyor. Wifi deyken Play Store da ve Google uygulamalarında indirmiyor,güncellemiyor.
Bu problemi sadece Xiaomi telefonda yapıyor. Modem,internet kaynaklı bir sıkıntı yok.
Bu problemin güncel çözümü nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 19 Kasım 2023; 17:38:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X