Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
-
Merhaba, 100 saat tahmini rakam değil çünkü en az 4-5 günde bir şarj ediyorum 24 ü 5 le çarparsanız zaten 120 saat çıkıyor. Nazar etmeyeyim de tek seferde değilde bu bazen 5 gün içinde toplamda ekran süresi 12-14 saati buluyor. Önceki mesajlarimda bahsettiğim gibi iş telefonu olarak kullandığım için Oyun...vb ağır uygulamalarda batarya ne kadar gider performansını bilemem. İş amacıyla kullanmayı düşünenler için yazdım. Ama çok oyun "oynamayanlarin " ve sosyal medyayı sık kullananların 1,5 günü rahat çıkaracağını düşünüyorum. İnternete yoğun olarak mobil ağdan bağlanıyorum. Bu sonuçları alıyorum. wi-fi ile kullananlar için batarya tüketimi zaten ballı kaymaktır İyi forumlar.
Ek: aklınızda kalmasın 1 günlük kullanımda ekran süresi
Ek 2: sürüm MIUI global 12.5.4 (Android 11)
Edit: yazım yanlışı, hatalı yada yanlış bilgi vermemek için birtakım düzeltmeler...vb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 7 Haziran 2022; 11:40:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuyu açan arkadaş sanırım kullanmıyor yada artık sayfayla ilgilenmiyor. Yöneticiye falan bildirilse konuda baya kullanan bilgili kişi var. Biri devralsa ilk giriş bi düzenlense çok güzel olur aslında baya ölü bi şekilde duruyor
-
Güzel bi düzenleme yapabilirim ama yönetim tabii devreder ise.
@powerstorm @kocaballi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üye forumu aktif olarak kullanmakta,
kendisiyle görüşüp onay alırsanız neden olmasın?
-
Hocam dilerseniz konuyu devralabilirim. Devretmem derseniz anlayışla karşılarım,konunun bi düzenlenmesi şart.
@Ruzgar3460
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 9 Haziran 2022; 22:3:11 > -
Merhaba arkadaşlar, konu biraz ölü duruyor ama yine de sorayım belki bakanlar vardır. Babama telefon alacağım, en önemli özelliği pilinin iyi gitmesi. Oyun falan oynamıyor tabi ki. Günlük işlemler falan işte.
Önemli olan stabil olması, kitleme donma vs sorun çıkarmaması. Bu modeli buldum, tavsiye eder misiniz? Yoksa bu fiyatlarda başka öneriniz olur mu?
-
Günlük kullanımda fazla sıkıntı çıkarmaz.
iyi forumlar.
-
Arkadaşlar 2gunluk, Teknosadan alınma redmi 9T 128gb satılıktır ilgilenen olursa pm
Ah ah sosyal medyalara video atınca çöpleşmesen ne olurdu sanki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman iPhone kullanacaksınız hocam yapacak bir şey yok. Bu telefondan mucize beklememek lazım.
Zaten 3gsten beri İPhone kullandım. Bi ara buna döndüm. Şimdi tekrardan İPhone döneceğim. Fakat app entegrasyonu bu kadar kötü olmamalı 😔
Hocam sosyal medyaya video yüklerken videonun bozulması sorunu, sadece redmi 9t için değil genel olarak tüm Android cihazlarda yaşanan bir problem. Belki bazı Samsung cihazlarda yazılımla bu sorun aşılıyor olabilir ama tam emin değilim. iOS yazılımlı cihazlarda yükleme yapılırken herhangi bir problem yaşanmıyor
arkadaşlar merhaba redmi 9t cihazım imeili ama recovery menusu redmi recovery 3.0 twrpli olması gerekmiyor mu. ve nasıl format atabilirim imeili cihazıma
-
merhaba. twrp ten bahsettiğiniz için soruyorum bir önceki android sürümüne geri mi dönmek istiyorsunuz yoksa mevcut sürümdeyken cihazınızı formatlamak mı istiyorsunuz? keza 2. seçenekteki işlemi yapmak istiyorsanız twrp kullanmanıza gerek yoktur.
iyi forumlar.
-
Konu sahibinin baktığı ilgilendiği yok, cevap bile yazmıyor. aktif birisi devralsada bi toplansa bir sürü güncelleme falan çıkıyor en ölü başlık burası
-
Telefon size MIUI 12 ile gelecektir. Tavsiyem sakın MIUI 12.5'a güncellemeyin. Ya 12'de kalın ya da AOSP atıp keyfinize bakın. AOSP'de telefon canavar gibi oluyor. Bunca ay neden AOSP kurmamışım dedim.
Aosp nasıl yükleniyor. Varmı anlatan bir link. Aosp nedir onu bile bilmiyorum.
AOSP, MIUI'dan farklı bir işletim sistemi.
Android tabanlı, saf android sürümüdür.
MIUI'a göre arayüzü çok sade, güzel, performanslı. MIUI'ı ikiye katlar, çok akıcı, telefon kendine geldi diyebilirim.
Yanlız kurması çok meşakatli, bootloader kilidini açmanız gerekiyor ilk olarak ve telefon garantiden çıkacaktır. Bootloader'dan sonra PC'ye gerekli driverları kurmanız lazım, kurduktan sonra TWRP yükleyip PC üzerinden rom'u telefona gönderip OrangeFox - TWRP üzerinden kurmanız lazım. Çok uğraştırıcı. Ben de yardım alarak yaptım.
Edit : Pixel sürüm kullanıyorum, aynı Google Pixel cihazlar gibi. Zaten pc'ye bağlayınca cihazı Pixel 6 Pro olarak görüyor. Ama RedMi 9T :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 16 Eylül 2022; 11:42:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X