Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.475
Cevap
134
Favori
619.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Arkadaşlar telefonu gaziantepte telefoncudan aldım.İmei atmayi 6-7 ay kullan sonra atalım dedi.Bu telefona IMEI kesin atılıyor dimi?
    Atılıyor hocam. Siz X3 mü, X3 Pro mu, ondan emin olun. Pro'lara atılmıyor.😊

Size tavsiyem, IMEI atılmayacaksa bile bootloader kilidini açın bir an önce.👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Özelliklerde pocox3 yazıyor, bootloader kilidi nasıl açılıyor hocam ilk defa KCK telefon kullanıyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardım etseniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Özelliklerde pocox3 yazıyor, bootloader kilidi nasıl açılıyor hocam ilk defa KCK telefon kullanıyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardım etseniz
    En basit şekilde anlatım :

https://www.youtube.com/watch?v=SM3E0gDb_KQ&feature=youtu.be

Bence siz bir an önce bootloader kilidini açın ve imei kaydını yaptırın. 2021 yılında yeni çıkan Xiaomi telefonlarda RSA kilidi var, şu anda kayıt yapılamıyor. Belki bu telefon da yeni seri üretim. Bilemiyorum.

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Telefonun hangi yılda çıktığını nereden anlayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

En basit şekilde anlatım :

https://www.youtube.com/watch?v=SM3E0gDb_KQ&feature=youtu.be

Bence siz bir an önce bootloader kilidini açın ve imei kaydını yaptırın. 2021 yılında yeni çıkan Xiaomi telefonlarda RSA kilidi var, şu anda kayıt yapılamıyor. Belki bu telefon da yeni seri üretim. Bilemiyorum.

Alıntıları Göster

Yeni serilerde rsa kildi yok ancak başka bir yazılımsal hinlik var. miui ile şebeke gelmiyor yeni serilerde, aosp rom atınca şebeke geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Yeni serilerde rsa kildi yok ancak başka bir yazılımsal hinlik var. miui ile şebeke gelmiyor yeni serilerde, aosp rom atınca şebeke geliyor.

Alıntıları Göster
    Olabilir hocam. Xiaomi böyle yaparak, ancak kendinden nefret ettirir. Doğru düzgün imei atılan bi Xiaomi, Poco vardı, bir de Oneplus. Oneplus kayan çok olur böyle giderse. Ki kıytırık MIUI mi, yoksa OxygenOS mi dersen, tabii ki OxygenOS derim.

• Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] hala android 10 ve miu 12.0.7 hiç bir güncelleme gelmiyor sizce neden ?

• CanerT35 C kullanıcısına yanıt

Tr romunu unuttular hocam galiba. Globale, Avrupa'ya android 11 geldi neredeyse 2 ay olacak. Türkiye'yi unuttular.Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] 1 ay içinde gelir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanerT35 C kullanıcısına yanıt

Hindistan, avrupa ve global'e Android 11 güncellemesi verilmiş görünüyor. TR Rom ve diğerlerine ise 2021 içerisinde bilgisi var.

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]piunikaweb
    Poco Android 11 update status & release date
    https://piunikaweb.com/2021/07/14/poco-android-11-update-status-release-date/

Miui 12.5 içinse geçenlerde ağustos başında global'e gelecek şeklinde bilgiler geldi bazı sitelere. Bakalım ne kadar gerçek çıkacaklar. TR Rom ve diğerlerine bunda da öncelik verilmeyeceğini düşünsem de Miui 12.5 ile Android 11'in de gelme ihtimali yok değil bence. Aynı anda gelirlerse şaşırmayalım.

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]piunikaweb
    Poco MIUI 12.5 update tracker: Here is the current status
    https://piunikaweb.com/2021/07/12/poco-miui-12-5-update-tracker/

Sorunsuz güncellemeler verilecekse beklemeye razıyım. Hemen hazır olmadan aceleyle güncelleme verip bizi sinir edecekleri sorunlarla başbaşa bırakmalarını istemem. Sonra sorunlar düzelsin diye güncelleme dilenir dururuz. Öyle durumda kobay gibi hissediyorum kendimi iyice. Şu anki Android 10 ve Miui 12.0.7 bende sorunsuz çalışıyor. Acelem yok :)

• Arkadaslar, Bende ve oglumda birer telefon var teli blutothdan aracin teybine baglayip muzik actigimizda ses zayif bassiz cikiyor.ikimizdede ayni.onceki tellerde bagladigimizda kuvvetli ve basli ses aliyorduk baglarken hicbi ayarda degistirmiyorduk.
    Boyle bi durumla karsilasan oldumu

• YouTube vanced kullanıyorum, güncelleme yapacağım ama MIUI optimizasyonu kapatmam gerekiyor ama menüyü bulamadım.

https://www.youtube.com/watch?v=oZaUdHxSySc&feature=youtu.be

Buradaki anlatılırdı şekilde sıfırlayacagim ama menüde pasif.

• MySun kullanıcısına yanıt

Varsayılan değere sıfırla seçeneğine tıkla açılır.

• Merhaba,

Daha önce Turkcell uygulama yüklü sorunsuz kullanıyordum fakat daha sonra güncelleme geldi ama hata veriyor.

Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Google play önbellek temizledim uygulama kaldırdım tlf yeniden başlattım ama sorun devam ediyor bilginiz var mı

• parlamenter P kullanıcısına yanıt
    Gelistirici seceneklerinden bi ayari ayarlayinca oluyordu biraz arastirirsaniz bulursunuz bende de oyleydi o ayari yapinca duzeldi ama hangi ayar hatirlamiyorum su an belki @rootuser ana konuya yazar

• Hyperchondriac kullanıcısına yanıt
    Gelistiricide blutothla ilgili baya bi secenek var hangisini sececem bilemedim.
    Bilenler bi yazsalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaksx

Merhaba,

Daha önce Turkcell uygulama yüklü sorunsuz kullanıyordum fakat daha sonra güncelleme geldi ama hata veriyor.

Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Google play önbellek temizledim uygulama kaldırdım tlf yeniden başlattım ama sorun devam ediyor bilginiz var mı

Play Store Uygulama Yüklenmiyor ve İndirilemiyor Çözümü 2020 - YouTube

Hocam yukarıda belirtilen işlemleri yaparak deneyiniz.

Olmaz ise play google en son güncellemeyi kaldırınız ve deneyiniz.Bir süre play google manuel olarak uygulamaları güncelleyiniz.

Bir sonraki play google güncellemesi geldiğinde yükleyiniz ve duruma bakınız.Kolay gelsin.umarım düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 16 Temmuz 2021; 20:16:35 >

• manyaksx kullanıcısına yanıt
    Google play store ve Google play Hizmetleri verinileri i sıfırlayın Play hizmetleri ikiside temizlenmesi gerekiyor. Sonra cihazi kapatıp açın en son sürümü bulup kendini bir guncellesin sonra tekrar deneyin

• manyaksx kullanıcısına yanıt
    Google play store ve Google play Hizmetleri verinileri i sıfırlayın Play hizmetleri ikiside temizlenmesi gerekiyor. Sonra cihazi kapatıp açın en son sürümü bulup kendini bir guncellesin sonra tekrar deneyin

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.