< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (290. sayfa)

-
-
Özelliklerde pocox3 yazıyor, bootloader kilidi nasıl açılıyor hocam ilk defa KCK telefon kullanıyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardım etseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En basit şekilde anlatım :quote:
Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan
Özelliklerde pocox3 yazıyor, bootloader kilidi nasıl açılıyor hocam ilk defa KCK telefon kullanıyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardım etseniz
https://www.youtube.com/watch?v=SM3E0gDb_KQ&feature=youtu.be
Bence siz bir an önce bootloader kilidini açın ve imei kaydını yaptırın. 2021 yılında yeni çıkan Xiaomi telefonlarda RSA kilidi var, şu anda kayıt yapılamıyor. Belki bu telefon da yeni seri üretim. Bilemiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Telefonun hangi yılda çıktığını nereden anlayabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.
En basit şekilde anlatım :
https://www.youtube.com/watch?v=SM3E0gDb_KQ&feature=youtu.be
Bence siz bir an önce bootloader kilidini açın ve imei kaydını yaptırın. 2021 yılında yeni çıkan Xiaomi telefonlarda RSA kilidi var, şu anda kayıt yapılamıyor. Belki bu telefon da yeni seri üretim. Bilemiyorum.
Alıntıları GösterYeni serilerde rsa kildi yok ancak başka bir yazılımsal hinlik var. miui ile şebeke gelmiyor yeni serilerde, aosp rom atınca şebeke geliyor.
-
Olabilir hocam. Xiaomi böyle yaparak, ancak kendinden nefret ettirir. Doğru düzgün imei atılan bi Xiaomi, Poco vardı, bir de Oneplus. Oneplus kayan çok olur böyle giderse. Ki kıytırık MIUI mi, yoksa OxygenOS mi dersen, tabii ki OxygenOS derim.quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve SüratliYeni serilerde rsa kildi yok ancak başka bir yazılımsal hinlik var. miui ile şebeke gelmiyor yeni serilerde, aosp rom atınca şebeke geliyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Tr romunu unuttular hocam galiba. Globale, Avrupa'ya android 11 geldi neredeyse 2 ay olacak. Türkiye'yi unuttular.
1 ay içinde gelir diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hindistan, avrupa ve global'e Android 11 güncellemesi verilmiş görünüyor. TR Rom ve diğerlerine ise 2021 içerisinde bilgisi var.
piunikaweb
Poco Android 11 update status & release datehttps://piunikaweb.com/2021/07/14/poco-android-11-update-status-release-date/Miui 12.5 içinse geçenlerde ağustos başında global'e gelecek şeklinde bilgiler geldi bazı sitelere. Bakalım ne kadar gerçek çıkacaklar. TR Rom ve diğerlerine bunda da öncelik verilmeyeceğini düşünsem de Miui 12.5 ile Android 11'in de gelme ihtimali yok değil bence. Aynı anda gelirlerse şaşırmayalım.
piunikaweb
Poco MIUI 12.5 update tracker: Here is the current statushttps://piunikaweb.com/2021/07/12/poco-miui-12-5-update-tracker/Sorunsuz güncellemeler verilecekse beklemeye razıyım. Hemen hazır olmadan aceleyle güncelleme verip bizi sinir edecekleri sorunlarla başbaşa bırakmalarını istemem. Sonra sorunlar düzelsin diye güncelleme dilenir dururuz. Öyle durumda kobay gibi hissediyorum kendimi iyice. Şu anki Android 10 ve Miui 12.0.7 bende sorunsuz çalışıyor. Acelem yok :)
-
Arkadaslar, Bende ve oglumda birer telefon var teli blutothdan aracin teybine baglayip muzik actigimizda ses zayif bassiz cikiyor.ikimizdede ayni.onceki tellerde bagladigimizda kuvvetli ve basli ses aliyorduk baglarken hicbi ayarda degistirmiyorduk.
Boyle bi durumla karsilasan oldumu
YouTube vanced kullanıyorum, güncelleme yapacağım ama MIUI optimizasyonu kapatmam gerekiyor ama menüyü bulamadım.
https://www.youtube.com/watch?v=oZaUdHxSySc&feature=youtu.be
Buradaki anlatılırdı şekilde sıfırlayacagim ama menüde pasif.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Varsayılan değere sıfırla seçeneğine tıkla açılır.
-
-
Gelistirici seceneklerinden bi ayari ayarlayinca oluyordu biraz arastirirsaniz bulursunuz bende de oyleydi o ayari yapinca duzeldi ama hangi ayar hatirlamiyorum su an belki @rootuser ana konuya yazar
Gelistiricide blutothla ilgili baya bi secenek var hangisini sececem bilemedim.
Bilenler bi yazsalar.
quote:
Orijinalden alıntı: manyaksx
Merhaba,
Daha önce Turkcell uygulama yüklü sorunsuz kullanıyordum fakat daha sonra güncelleme geldi ama hata veriyor.
Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Google play önbellek temizledim uygulama kaldırdım tlf yeniden başlattım ama sorun devam ediyor bilginiz var mı
Play Store Uygulama Yüklenmiyor ve İndirilemiyor Çözümü 2020 - YouTube
Hocam yukarıda belirtilen işlemleri yaparak deneyiniz.
Olmaz ise play google en son güncellemeyi kaldırınız ve deneyiniz.Bir süre play google manuel olarak uygulamaları güncelleyiniz.
Bir sonraki play google güncellemesi geldiğinde yükleyiniz ve duruma bakınız.Kolay gelsin.umarım düzelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 16 Temmuz 2021; 20:16:35 >
-
Google play store ve Google play Hizmetleri verinileri i sıfırlayın Play hizmetleri ikiside temizlenmesi gerekiyor. Sonra cihazi kapatıp açın en son sürümü bulup kendini bir guncellesin sonra tekrar deneyin
Google play store ve Google play Hizmetleri verinileri i sıfırlayın Play hizmetleri ikiside temizlenmesi gerekiyor. Sonra cihazi kapatıp açın en son sürümü bulup kendini bir guncellesin sonra tekrar deneyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X