Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.476
Cevap
134
Favori
619.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana da gelmedi ama MIUI güncellemesi gelmeden fazla bir önemi yok benim için. Telefonu topluca güncelleyip sıfırlamak istiyorum çünkü iki kere uğraşılacak şey değil benim için ama gelirse dayanamam yüklerim kesin. :) 12.5 gelmedi daha, 13 için Ağustos tarihini vermişler, güncelleme olayı çok saçma işliyor Xiaomi tarafında. Beklemeye devam bakalım. MIUI sürüm: 12.0.7 QJGTRXM

• quar7 kullanıcısına yanıt
    Mi 9 serisi red mi note 8 ler gibi 3,4 yıllık cihazlarina miu12.5 gelmis poco x3nfc en güncel modellerinden birine gelmemesi şaka falan olmalı ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CanerT35 C kullanıcısına yanıt

Benim şuan stabil çalışıyor ama arayüz kasmaları çoğu kişide devam ediyor, bir şeyi düzeltip başka şeyi bozuyorlar, eskiden iyiydi de artık suyu çıktı.

• Merhaba . Bunun camında yapışık birşey var. Dandik jelatin mi yoksa ekran koruyucu mu ?

• wayfarer2140 kullanıcısına yanıt
    Standart ekran koruyucu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Z5 C'den geçtim.

Z5 C hala taş gibi.

Ama 5 yılda haliyle zayıfladı.

Ayrıca şarj kablosu seçmeye başladı. Baktım olmayacak, araştırıp Poco X3 aldım.

Takılma yok. Hoparlör gücüne bayıldım. Pencere küçültme özelliği harika.

Video çekimde ekran ışığı parlaklığı sabit değil, azalıp artıyor ama benim için önemli değil, belki güncellemeyle düzelir, düzelmese de sorun değil.

Dev ekran harika. Batarya gücü iyi, yoğun kullanıma rağmen 1,5 gün gidiyor, powerbank taşımaktan kurtuldum.

En önemli sorun, rozet bildirimlerdi. Mesela Çağrı bitti diye altta rozet bildirim görünüyor, 2 dk silinmiyor, çok uğraştım, olmadı, müşteri hizmetleri yokmuş, bu kötü, Sony'de yardımcı oluyorlardı. Bu rozet bildirim nedeniyle iade etmek üzereyken oğlum hemen ayarlardan çözdü sağolsun, rozet bildirimin ekranda kalma süresini belirlemek mümkünmüş ama zor bir yere koymuşlar bu ayarı. Neyse sorun kalmadı, çok memnunum halen. Dilerim bataryası falan yıllarca gücünü korur.

Youtube, Mi tarayıcı gibi pek çok uygulamayı kaldıramamak da bir sorun.

Kısaca çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviufuklar -- 29 Ocak 2022; 23:50:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

• Merhaba,

Bazı uygulamaların otomatik arka plan çalışmasını ve de arka plan veri kullanımını kapattım ancak hala o uygulamalardan bildirim almaya devam ediyorum yani uygulama çalışıyor görünüyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozgerr

Merhaba,

Bazı uygulamaların otomatik arka plan çalışmasını ve de arka plan veri kullanımını kapattım ancak hala o uygulamalardan bildirim almaya devam ediyorum yani uygulama çalışıyor görünüyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

Teşekkürler.

Bildirim erişiminden kapatınız...Ayrıca izin yöneticisinden kapatınız.

• Bugün telefonumda elde hissedilir bir sıcaklık var. Hava koşullarında da bir değişiklik yok. Telefon boşta 42 dereceden aşağıya inmiyor. Yeniden başlattım, hafıza temizliği yaptım ama yok. Telefon açılır açılmaz işlemci 42 derecede çalışıyor. Bu durumu yaşayan oldu mu hiç aranızda?

• Merhaba. şarj % 20 ye indiğinde her ne oluyorsa geri kalanını çok yavaş düşüyor. Bunu % 100 den aşağı düşerken de yapsa ya. Neler oluyor orada ?

• Merhaba arkadaşlar. IMEI Repair işlemi için bir rehber var mıdır, ingilizce veya türkçe?

• Börcır kullanıcısına yanıt

önceki sayfalarda bir arkadaş kapısının önüne hayvanlar için yem ve su koyanlara bedava hallederim demişti.

• Arkadaşlar repair yapılanlar için çift sim kart hala mümkün değil mi ? Şimdi olmasa bile ileride olur mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: wayfarer2140

Merhaba. şarj % 20 ye indiğinde her ne oluyorsa geri kalanını çok yavaş düşüyor. Bunu % 100 den aşağı düşerken de yapsa ya. Neler oluyor orada ?

Genelde %100 den %90 a hızlı düştüğü bilinir.Telefon daha sonra ayarlanan duruma göre şarj kullanır.%20 den sonra evet daha yavaş düşer ...Yani sorun yok.Diğer forumlarda da durum bu şekilde anlatılmıştır.Bu durum kullanıcının rahat etmesini ve kullanım kolaylığı sağlar deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yabaman

Arkadaşlar repair yapılanlar için çift sim kart hala mümkün değil mi ? Şimdi olmasa bile ileride olur mu acaba ?

Gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla değil.Daha kötüsü son çıkan telefonlara şimdilik repair de yapılamıyor.2 sim slottan herhangi birine imeide atılamıyor...

• Börcır kullanıcısına yanıt

https://www.youtube.com/watch?v=lzh7M03Dwjg&feature=youtu.be

2 telefona bu videoyu izleyerek imei attım, gayet iyi anlatmış. Sadece bir kısımda yedek alırken uzantiyi değiştirmiyordu ona dikkat edersiniz

• Telefonu iki gündür kullanıyorum zil sesleri ve bildirim sesleri beş para etmez. Bir tane karakteristik ton olmaz mı arkadaş. Alarm sesleri de aynı nane. Sinir etti.

• aktivist-X kullanıcısına yanıt
    Bence güzel sesleri de var tercih meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrmertylmmz -- 29 Haziran 2021; 23:34:24 >
  • Pro olana göre telefonun bariz artısı eksisi var mı sizce ? Oyun pek oynamayan bir kullanıcıyım düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Bir de kronik can sıkıcı bir sorun vs.

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.