Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.475
Cevap
134
Favori
619.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kumandasını televizyonlarla eşleştirdim ama mibox4 ile eşleştiremedim. Başarabilen var mı ?

• Arkadaşlar cihaz fazla ısınmaya başladı gibi. Tek yaptığım Chrome Twitter arasında gezmek cebime bir koyuyorum ateş gibi. Havaların da etkisi var tabi ama biraz fazla sıcak sanki.

Güncelleme gelmedi, Android 10, sürüm 12.0.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quar7 -- 5 Temmuz 2021; 18:18:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz ve Xiaomi Redmi Note 10s arasında kaldım,önerisi olan var mı?

• quar7 kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu son 1 haftadır ben de yaşıyorum. Cihaz bir ara boşta 43 derecelerde çalışıyordu. Fakat şu anlık bir sorun yok. Sıcaklık sebebini tam anlamış değilim ama havalarla alakalı olduğunu düşünüyorum.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

MTK işlemcili cihaz almayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

MTK işlemcili cihaz almayın derim.

MTK neden alınmayacakmış??

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı mi kullanıyorsunuz hocam kamerası nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'dan öğrenebilirsiniz/araştırabilirsiniz...

@Lincoln Burrows. Bu cihazı almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Google'dan öğrenebilirsiniz/araştırabilirsiniz...

@Lincoln Burrows. Bu cihazı almayı düşünüyorum.

Araştırdım ve gayet alınabilir olduğunu gördüm.

Googleye yaz diye cevapmı olur?

• Hayırlı olsun güle güle kullanın o zaman...

• Selamlar hocam. Bende x3 pro ekran panelini öğrenmek için dediğiniz yöntemi uyguladım sorunsuzca girebildim belgeye fakat ekran panelinin olduğu yeri bulamıyorum. Acaba hangi satırda yazıyor bu?

Cevao için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar bende yaklaşık 3 haftalık POCO X3 NFC kullanıcısıyım. Benimde yaşadığım ve araştırırken bir çok kişinin de yaşadığı bir sorunun çözümünü buldum ve sizinle de paylaşmak istedim.

Telefon konuşması yaparken ahizeden gelen seslerin boğuk ve uzaktan konuşuyormuş gibi yankılı gelme sorunu.

Aslında telefonun arkasında oluşan titremeyi engellemek için bir hintlinin youtube'ye eklediği video yu izlerken tesadüfen benim sorunuma çözüm oldu. Yapmanız gereken ilk önce geliştirici ayarlarını açmak (bunu herkes biliyordur sanırım). Daha sonra aşağıdaki yolu izlemek.

ek ayarlar----> geliştirici seçenekleri---->mutlak sesi devre dışı bırak seçeneğini kapatmak (pasif hale getirmek).

Benim sorunumu çözdü. Ses artık normal bir şekilde geliyor. Umarım size de faydası olur.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    O belgenin ekran görüntüsünü yükleyin buraya yardımcı olalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddady

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 haftalık POCO X3 NFC kullanıcısıyım. Benimde yaşadığım ve araştırırken bir çok kişinin de yaşadığı bir sorunun çözümünü buldum ve sizinle de paylaşmak istedim.

Telefon konuşması yaparken ahizeden gelen seslerin boğuk ve uzaktan konuşuyormuş gibi yankılı gelme sorunu.

Aslında telefonun arkasında oluşan titremeyi engellemek için bir hintlinin youtube'ye eklediği video yu izlerken tesadüfen benim sorunuma çözüm oldu. Yapmanız gereken ilk önce geliştirici ayarlarını açmak (bunu herkes biliyordur sanırım). Daha sonra aşağıdaki yolu izlemek.

ek ayarlar----> geliştirici seçenekleri---->mutlak sesi devre dışı bırak seçeneğini kapatmak (pasif hale getirmek).

Benim sorunumu çözdü. Ses artık normal bir şekilde geliyor. Umarım size de faydası olur.

S.A söylediğiniz ve bir çok kişide var dediğiniz sorunu ilk defa sizden duydum.Bir çok kişide varsa kronik bir sorundur ama bu güne kadar poco x3 nfc model telefonlarda ses le ilgili kronik bir sorundan bahsedilmemiştir.Diğer forumlarda da yoktur.Münferit bazı durumlar ayar sorunlarından ,kullandığınız operatörden veya yazılım optimizasyonların kaynaklı olabilir.

Mutlak ses bende açıktır ve bahsettiğiniz sorun yoktur.BBluetooth kontrol ediniz.Kapattığınız yer burasıyla ilgilide işlem yapıyor.Kolay gelsin...

• Bizim 33 watt lık şarj aletini 15 watt lık tablete soksam bişey olur mu ? he ?

• wayfarer2140 kullanıcısına yanıt

Olmaz, alabileceği en yüksek amper değerinde çeker zaten işlemci. 33w iletebilmek için bile 5a lık kablo gerekli. Yani tabletin içindeki devre 33w çekemez zaten fiziki olarak.

• Bende aranıza katıldım yaklaşık 5 yıldır kullandığım telefondan sonra. P9 lite yormaya başlamıştı bende poco x3 ile değişikliğe gittim. Ciddi manada bir değişim yaşadık. O kadar çok detay var ki insan kafası karışıyor. Uzun lafın kısası Android dünyası çok değişmiş. Herkese tavsiye ederim.

Kendi zil seslerimi kullanırken sorun yaşıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz

• Tablet yanar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: wayfarer2140

Tablet yanar mı ?

He patlar.

• Merhaba 2 aylık telefonunuzda arka kamera ile çekilen fotoğraflarda leke var. Daha önce böyle bir problemle karşılaşan oldu mu? Xiaomi Türkiye garantili amazon dan alınma. Çözülebilir mi yoksa direk servise mi gönderelim?

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.