Yüzbaşı
14 Ekim 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 99 (Bu ay: 0)
Gönderileri
TriRuctor VSPM340 ya da VSPM350 VDSL Modem Tavsiye edermisiniz hangi modeli var bu chipseti kullanan modem.

Merhabalar,

Huawei HG658c V2 almayı düşünüyorum 2.el türknet te sorun yaşarmıyım 75/8 paket kullanıyorum snr 15 civarı bu modemin chipsetinin iyi olduğunu okudum kullanan var mı acaba? Tavsiye edermisiniz.

Teşekkürler.

Merhaba,

P-2812HNUL-F1 Modem OpenWrt kurmak için satın alacağım ancak bir sağ üst köşesi mavi olan birde turuncu olan var hangisini almalıyım?

teşekkürler.

VMG1312-T20B Global Firmware Modemin Global Firmware Var Mı ?

Merhabalar syntech syn 176 kablolu olan modelini almayı düşünüyorum acaba kullanan var mı nasıl bir model kullanışlı mı suan general model kullanıyorum isi hassasiyeti çok kötü bunun 0.2 hassasiyeti olduğunu okudum sanki generalden daha iyi olacak gibi ama kullanıcı yorumları ni merak ediyorum
Merhaba arkadaslar Huawei Y9 Prime 2019 kullananlar yazabilir.
Merhaba emui 9.1 nasil yuklenir
Merhaba 12 mt toplam petek uzunlugu olan petek kullanihorum bosch classic condense kullanıyorum sirkülasyon pompa kademesinde 3 secenek var suan 3 de calisiyor 2 ye almamin tasarrufa etkisi ne olur birde pompa calisma suresi suan brulor kapandiktan sonra 3 dk calisiyor bu süreyi arttırmak da tasarruf ettirmi
Merhaba bosch kombim icin dis hava sensoru ariyorum ama bir turlu bulamadim acaba ntc sensor kullanirsam olur mu ntc kac k olmali
Merhaba;

Elimde şuan general ht250s modeli mevcut ancak çalışma aralığı çok yüksek olduğu için bir konfor sıcaklığını pek yakalayamadım yani bir üşüyoruz bir ısınıyoruz benim elimde w1209 termostat da var bu 0.1 hassasiyetle çalışıyor acaba bunu termostat olarak kullanmamda bir sakınca olur mu randıman alabilirmiyim vanda yaşıyorum kışın -30 ları görüyorum burda o yüzden ev soğumaya başlayınca ısıtmak zulüm oluyor bana sizin de görüşlerinizi paylaşırsanız sevirim.

Oda Termostatı hakkında tavsiye?Oda Termostatı hakkında tavsiye?
Hakkında
Meslek: Bilgisayar Programcısı
İlgi Alanları: Pic proglamlama arduino akvaryum elektronik
Forum İmzası:
AMD Ryzen 3 1300X | MSİ B350M Gaming Pro | MSİ GAMİNG X GTX 1050Ti | GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz | Kingston 240GB A400 SSD | WD Blue 1TB | THERMALTAKE TR2 S 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI | LOGITECH G300s GAMING MOUSE | COOLER MASTER HYPER 212 EVO |
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Skoda
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
ISS
TürkNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
TV
LG
Ses Sistemi
Logitech
Kulaklık - Amfi
Sony
İşlemci
AMD
Anakart
MSI
Sabit Disk
Kingston
Kombi
Bosch
Modem
Asus
Beyaz Eşya
Bosch
Milli Takımlar
Turkiye
Formula 1
Ferrari
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 343
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.747 (Bu ay: 430)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.