Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7.483
Cevap
130
Favori
621.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EU rom kullanmanın her yönüyle ele alındığı ve güvenilirliği ile ilgili bilgi verilen siteler mevcut. Benimde çok okuduğum bu site forumlarında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca risk durumu romlarda her zaman vardır. Ama kullanıcı açısından da bir hayli ilgi görmektedirler.

Unutmadan yakın bir zamanda en fazla 1 ay gibi 12.5 güncellemesi gelecek.Beklenti bu yönde.

Tr romunada gelecek resmi olarak.İsterseniz bu güncellemeyi bekleyiniz.Sizi tatmin etmezse farklı custom romlara yönelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 17 Mayıs 2021; 1:7:6 >

Verimlilik açısından 732g mi daha iyi yoksa 860 mı?

Ayrıyeten bu iki telefonda frekans birleştirme yazılımsal olarak açık mı acaba bu telefonu kullananlar hız testi atabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar orijinal Samsung Galaxy S10 ile kafa kafaya takas yapılır mı sizce?

Eğer 1 ay içinde gelecekse beklemek mantıklı çünkü garantiyi bozacağız diğer türlü. yanıtın için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır poco X3 NFC kullanıyorum ve miui 12.5 performans sorunlarını gidermezse poco X3 pro ya geçeceğim. Ayrıca bu iki telefonu saf güç anlamında karşılaştırmak rtx 2080 ile gtx 1650 ile karşılaştırmak gibi bir şey olur. Güncelleme konusunda da iPhone hariç diğer bütün üreticilerden önde bence Xiaomi. Ana android sürümü vermese bile arayüz güncellemeleri ile bu açığı kapatıyor. Kendisi güncellemese bile bu işi yapan eu rom var bir arkadaşım mi 6 cihazında miui 12 sürümünü kullanıyor ve poco x3 nfc ile aynı sürümde olduğu anlamına geliyor.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 17 Mayıs 2021; 12:47:47 >
  • Çağatay39 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fırsat kesinlikle yapılır

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Aslında cihazdan performans olarak memnunum fakat ekran parlaklığı benim için yetersiz kalıyor. Malum yaş ilerledikçe yakını görmede zorluk yaşıyoruz, bir de üstüne astigmat etkisi eklenince açık havada cihazın ekranından yazıları okumak neredeyse imkansız hale geliyor.

Parlaklık olarak S10 1215 nit Poco 460 nit diye biliyorum, aradaki fark bariz şekilde hissedilir herhalde.

Bu akşam takas yapacağız karşılaştırıp burada paylaşırım.

• Şöyle ki ;eğer ekran büyüklüğü ve oranı tarafından bakarsak,devamında bataryayı düşünürsek diğer yandan poconun çift hatlı oluşunu da göz önüne alırsak kat be kat demek haksızlık olur.Ama ekran açısından incelersek s10 nun dinamik amoledle ekranda çıtayı bir hayli yukarı taşıdığına söylemek te gerekir.Şimdi ıps ekranla dinamik amoledi karşılaştırmak gereksiz ve anlamsız olur.Genel olarak poco parlaklığı ile ilgili şikayet olmadı.Genelde renklerin netliği ve belrginliği açısından yakınanlar oldu.Onlarında çeşitli ayarlarla ve romlarla sorunları çözdüğünü gördük...Ama Poco x3 nfc ile s10 birebir değişiliyorsa (yani 9000 lik telefonla 3000 lik telefon) bilemiyorum...biraz alt tarafı kaşımak lazım gibi...

Ben poco yu ekran olarak çok beğeniyorum. Renk ayarlarından da doygun ve sıcağa ayarladığımda canlı da oluyor renkler ve aldığımdan beri 2 poco yu da öyle kullanıyorum samsung amoledlerde aşırı konsantrastlı tv ekranı gibi geliyor bana kendi ekranında normalmiş gibi birşey paylaştığımda diğer doğru renkli ekranlarda çok soluk görünüyor. Ek olarak poco da Netflix ve YouTube da video araç kutusundan ses ve görüntü ayarları dış mekan vs ayarlayıp gayet keyifli şekilde video vs izliyorum. Oyunlardan da pubg yi gfx ile kullanıp en yüksek ayarlarda sıfır kasmayla oynuyorum gerçi en fazla 1 saat oynuyorum oynadığımda da bence ekran konusu 3.000 liralık telefon için çok abartılıyor.

Tek ayar olduğum ve telefonu değiştirmeye itecek olay instagram android uyumsuzluğuydu fakat yeni güncellemelerle iphone lar da bozulmaya başladı. Facebook-apple olaylarından da olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• NFC modelini alalı 1 ay olmadı ne zaman şarj yapsam hızlı şarj oluyordu ancak son zamanlarda hızlı şarj aktif olmuyor ve çok geç şarj oluyor. Adaptör ve kablo kutudan çıkan değişen hiçbir şey yok MIUI güncellemesi haricinde. Sorun nedir acaba bir fikri olan var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Eşim için POCO X3 Pro telefon aldım. Hat 4,5 g uyumlu turk telekom evde nerdeyse tam çekiyor. Nerdeyse tüm görüşmelerde "mobil ağ kullanılamıyor" hatası veriyor ve şebekede hiç çekim gücü kalmıyor o alan sıfırlanıyor.. sonra hat tekrar geliyor.. Aynı zamanda eşimi aradığımda ulaşılamıyor oluyor.. ürün kusurlu mu sizce iade edebilir miyim ?

belki başka bir çözümü vardır bilenler yardım ederse sevinirim.

Orijinalden alıntı: Lexco

Nfc versiyon pro modele göre daha fazla güncelleme alacakmış sizce bu önemli bir husus mu?

Verimlilik açısından 732g mi daha iyi yoksa 860 mı?

Ayrıyeten bu iki telefonda frekans birleştirme yazılımsal olarak açık mı acaba bu telefonu kullananlar hız testi atabilir mi?

mesaj silinmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Mayıs 2021; 16:12:28 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.