Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (7 Mobil) - 4 Masaüstü7 Mobil
5 sn
7.483
Cevap
130
Favori
621.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Umarım doğrudur çünkü poco launcher çok kötü. Gene MIUI üzerine kurulu makyajlı bir şey olacak galiba.

Şu anda Microsoft launcher kullanıyorum çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayarlar menüsünde ufak değişiklikler var ve arayüz Frame düşmesi düzelmiş gibi geldi sayfalar daha akıcı. Power monitör yenilenmiş.

• Şarj gerçekten çok kötü 20 dk wild rift oyununda %10 düşüş oluyor

• Zaten böyleydi pek bi fark yok hala daha.

Yenilikler bölümünde neler yazıyor?

Sadece güvenlik yaması yazıyor. 700mb civarında bi güncelleme. Ama ayarlar bölümünde ufak görsel değişiklikler var net bir şekilde Frame sorunu çözülmüş gibi geldi bana arayüz baya akıcı olmuş

Birincisi kamera çok kötü. Bakın kötü demiyorum çok kötü. Yani internette bir sürü kaliteli video, fotoğraf falan var ama ben yanından bile geçemedim. Gcam ile de kullandım yine aynı. Ortam ışığı düşükse zaten kumlu her şey. Ortam ışığı iyiyse de uzaktan fotoğraf iyi görünse de x1 yakınlaşma da bile hemen ne kadar kalitesiz çekim olduğu belli oluyor. Video ise yazılımsal mıdır bilemiyorum sürekli ışık ayarlamaya çalışıyor ve bu yüzden kalite düşüyor.

İkincisi 120hz ekran ne kadar başarılı olsa da kullandığınız zaman sarjın %45ini kendi yiyor. Bu oran çok yüksek. Yine 120hz ekran keyfini sürekli olarak yaşayamıyorsunuz çünkü zaman zaman 60hz dönüyor bu da algıyı bozuyor.

Ücüncüsü telefon ileriye dönük olarak hız ve güç konusunda umut vaadetmiyor. 2 aylık kulanımda bile zaman zaman ekran atlamaları, ufak takılmalar gözlemliyorum. Dolayısıyla gelecek bir kaç güncelleme sonrası 1 yıl gibi bir süreçte ağırlaşacağını düşünüyorum.

Dördüncüsü ahizeden sesin dışarıya çok gitmesi gerçekten can sıkıcı. Sesi kıssanız bile alışdığımız ahize gibi olmuyor. Bildiğiniz hoparlörden geliyor. Buna alışamadım.

Beşincisi ve benim için artık ana sebeb olan ekran renk olayı. Ne yaptıysam ekrandaki renkleri canlı yapamadım. Instagram, youtube, tiktok v.b platformlarda video ve fotoğraflara bakarken renkler canlı değil. Üzerine ölü toprağı atılmış gibi. Canlı renkleri vermemesi gerçekten moral bozucu.

Kısacası hevesle aldığım bu model hayal kırıklığı oldu. Tabi bunlar benim görüşlerim ve deneyimlerim. Çok memnun olanlar var o yüzden bir şey diyemem herkesin deneyimi farklı. Yukarıda yazdıklarımı yaşamayan ya da yaşayıp çözmüş olan varsa beni de bilgilendirirse sevinirim. Konunun en başındakileri de uyguladım bilginize.

• Bu telefonu alacağım kullanan arkadaşlardan kısa ve net bir yorum alablirmiyim gördügüm kadarıyla acayip sorun yaşayanda var hiç sorun yaşamayan çok memmun olanda var bu kadar siyah la beyaz nasıl oluyor orasını anlayamadım

Yurtdışı ürün alcagım bu arada verecegim para 2300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 15 Mayıs 2021; 20:4:38 >
  • İyi akşamlar.Bende poco x3 nfc kullanıyorum.Kutusundan çıkardım.Güncelledim.Bir kaç uygulama çıkardım.Bir kaç uygulamayı play google den iş için indirdim.1 kere merak ettiğim için sıfırladım.Bunun haricinde telefonda kasma takılma arayüzde sorun bulanıklık renk bulanıklığı kumlu görüntü yaşamadım.Parlaklık hep otomatikte kullandım .Ayrıca Normal kullanımda(kendi normalim) 2 gün görebiliyorum.Genelde %20 de şarj ettim,%100 de çıkardım.Ekran saati olarak tatmin eden saatler aldığımıda söyleyebilirim.Takılma,duraksama,internet sorunu ,mobil sorunu felan da yaşamadım.Kamera ile (ki profesyonel değilim) bence gayet yeterli görüntüler aldım.Bu kamera ayarlarıyla ilgili bir çok sitede ve xiaomi nin topluluğunda da ayarlarla ilgili çok detaylı bilgiler var.Bir çok forumda yazılan bilgileri okudum ,hala da okuyorum.You tube videolarının bir çoğunu izledim.Almadan nerdeyse 3 ay takip ettim.Sonuç olarak bir telefondan ne bekliyorumsam (3000 tl civarı) hepsini elde ettim daha da ederim diye düşünüyorum.Tabi ki elektronik aletlerde sorunlar yaşanabilir.Doğaldır.O yüzden ne olursa olsun telefonda sorun olduğunda bu telefon hep böyle gibisinden yazı yazılmasını doğru bulmuyorum.5 sene note edge kullandım.Tek bir sorunu olmadı.Bir gün aniden kapandı ve bir daha açılmadı.Ana kart dediler.Şimdi ben 5 sene hiç sorun çıkarmayan bu telefona nasıl kötü derim.Şu anda kullandığım telefonda sorunsuz görünüyor.İlerisine bakarız.Ama şimdilik durum bu.Gcam felanda gerek yok.Kaç kişinin gözü o netliği ayırabilecek lense sahip.Şahsen benim değil.Bir iki ayarla telefonum gayet net ve güzel görüntüler veriyor.Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 15 Mayıs 2021; 21:22:31 >

• Arkadaşlar POCO X3 bataryasını servis harici nereden tedarik edebilirim. Şarj olmuyor. Sokette veya ana kartta sorun yok. Çok büyük ihtimalle pilde dedi tamirci. Türkiyede servis harici bulabileceğim yer var mıdır ? Teşekkürler

Orijinalden alıntı: corsairms

Bu telefonu alacağım kullanan arkadaşlardan kısa ve net bir yorum alablirmiyim gördügüm kadarıyla acayip sorun yaşayanda var hiç sorun yaşamayan çok memmun olanda var bu kadar siyah la beyaz nasıl oluyor orasını anlayamadım

Yurtdışı ürün alcagım bu arada verecegim para 2300

Bu fiyatlara daha iyisi yok. Yeni xiaomi lere imei atılmıyor. Poco x3 imei atılan en son model

2.soru:Bootloader kilidini acman gerekiyorsa evet garantiden cikar...

Ben de aynı telefonu kullanıyorum, kamera için çok kötü diyemem doğrusu. Muhtemelen beklentiyle ilgili. Zaten kamera iyi diyenler de mükemmel olduğu için değil, f/p açısından iyi olarak değerlendiriyor. İyi fotoğraf çeken bir telefon almak istiyorsanız zaten min 6 bin tl fiyatlı ürünlere ya da iphone modellerine bakmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrmertylmmz -- 16 Mayıs 2021; 19:19:12 >
  • Tolga_bey T kullanıcısına yanıt

Eu rom kullanmak virüs veya başka şeyler için sorun çıkarır mı daha doğrusu güvenilir midir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.