Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.452
Cevap
141
Favori
611.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÜyeyeHakaret

Hocam anlatsaniz kupon vs hangi kartla nasil uyguna gelir. En azından alacak olan arkadaslar ogrense bende ogrensem. Teşekkürler

Forumdan 80/3500 kupon satın aldım.501 TL'lik bir ürün daha ekleyip sonra iptal ettm. Bonus kartla garantipay ödemesi yaptım: 100 TL n11 bonusu geldi. e ticaret kampanyasından 75 bonus geldi ve kişiye özel bana 15 verdi kimisine 75 bonus kampanyası da var. Avantajix'de de 37 TL orada onay bekliyor, O da gelirse güzel bir rakam çıkıyor ortaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recepali55 R kullanıcısına yanıt

Oneplus 7 pro'ya kurban olayım valla :) İstediği kadar büyük ve ağır olabilir. Benim önceki telefonum Oneplus 7T'di maddi durumlardan dolayı satmak zorunda kalmıştım. Şimdi durumum müsait olsa koşa koşa dönerim. Bu cihaz bildiğiniz Redmi Note 9 pro ile aynı kasa gövde oranına sahip. Ekran koruyucusu bile aynı dün taktım mat ekran koruyucu direkt Note 9 pro sipariş geçmiştim, cuk oturdu X3'e.

Cihazın Türkiye satış fiyatı ön siparişten sonrada bu şekilde kalırsa şahane. Kaçak aldığıma pişman oldum derim eğer bu fiyatta kalırsa.

• rynell kullanıcısına yanıt

Yazılımsal gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahrud83 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun satmak içinmi aldınız şu anda TR fiyatı gayet iyi kampanya ve kuponlar ile birleşince alınabilir ben bile 2000 e aldım acava bekleyip tr garantilimi alsaydım

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kaba geldiği için alışamadım o yüzden. Bugün sattım zaten biraz zararına.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahrud83

Yok hocam kaba geldiği için alışamadım o yüzden. Bugün sattım zaten biraz zararına.

Bayanlar için sizce çok mu kaba olur?

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Bence kesinlikle kaba olur bayan için üstelik ağır da..

Biraz kaba gelebilir hocam. Genelde Mi Note 10 Lite görüyorum çoğu bayanın elinde. Adamlar nasıl bir model üretmişse kavisli ekran, ele oturuşu güzel diye çılgın gibi Note 10 Lite satıyorlar.

Bu bahsettiğiniz mizancell videosunu,paylaşma şansınız var mı ?

• Bugun cihaza root ve twrp yükledim ama twrp tam stabil değil sanırım adaway.apk hata veriyor.
    Bu reklam engelleme uygulamasını kullanan varsa hangi twrp yi kullandığını paylaşabilir mi ?
    Ben 2 3 twrp denedim ama hata almaya devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByÇINAR

Bu bahsettiğiniz mizancell videosunu,paylaşma şansınız var mı ?

aşağıdaki video sanırım. başka inceleme videolarını da izledim ama kimse böyle bir sorundan bahsetmedi. sıkıntı bu telefona has veya yazılımsal bir sorun olabilir.

• ByÇINAR kullanıcısına yanıt

hata nedir ?

• valla amoled olsada da bu kadar tanıtım xiaomi güvenilirliği bir deneyelim dedik fiyatlar da aşırı iyi n11 de. tam bir f/p ürünü gibi hissettiriyor özellikler. siparişi verdim bekliyorum

• Arayüzü nasıl peki menüye girmek için alttan mı çekiliyor yoksa ayarlardan normal sağa sola geçirmeli menü oluyor mu?
    Kısacası normal miui arayüzü ile poco miui arayüzü aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemone_2 -- 19 Ekim 2020; 20:4:11 >
  • Bence bu videodaki sıkıntı inceleyen arkadaşın kendi kurduğu üçüncü parti tema. Apk halinde yükleniyor. Aynı temayı bende yükledim kanalında vermiş olduğu linkten cihazıma ve renkler soldu. Cihazı yeninden başlattım, renkler düzeldi ama 5-10 dakika sonra yine soluklaştı. O temayı cihazdan sildikten sonra böyle bir sorun olmadı. Zaten temayı kurmadan önce böyle bir sorunum yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Forumdan 80/3500 kupon satın aldım.501 TL'lik bir ürün daha ekleyip sonra iptal ettm. Bonus kartla garantipay ödemesi yaptım: 100 TL n11 bonusu geldi. e ticaret kampanyasından 75 bonus geldi ve kişiye özel bana 15 verdi kimisine 75 bonus kampanyası da var. Avantajix'de de 37 TL orada onay bekliyor, O da gelirse güzel bir rakam çıkıyor ortaya.

Alıntıları Göster
    Eklediğin ürünü iptal edince bonus yüklenir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahrud83 kullanıcısına yanıt

Anlıyorum doğrudur büyük gözüküyor ne almayı planlıyorsun peki Oneplus çok iyi kalın ağır ve büyük değil ama kavisli ekran güzel gözüksede kullanım olarak beni tatmin etmedi

• K20 pro sonra Poco f2 pro şimdide delilik yapıp sırf 120hz deneyimlemek için artı stereo hoparlör için geçmiş bulunmaktayım yarın elimde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kul tigin -- 19 Ekim 2020; 20:20:26 >
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Redmi note8pro aldım hocam ilk aklımdaki de buydu ama kapalı kutu poco x3 denk gelmişti

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.