Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
61
Favori
163.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asak45 A kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam ayrıca zahmet olmazsa sizinde bulduğunuz Türkiye'de veya yabancı alışveriş sitelerinde işe yarayan ürünleri'de paylaşırsanız herkes yararlanmış olur. :)

    Çelik Pil Kapağı
    https://tr.aliexpress.com/item/33055572778.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.81892e0eKPyPQF


    Tampon Koruyucu
    https://tr.aliexpress.com/item/32990803038.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.81892e0eKPyPQF


    Silikon Ayak Desteği
    https://tr.aliexpress.com/item/4000273187198.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.81892e0eKPyPQF




  • Hocam İstanbul için genellikle Bisiklet yollarını kullanıyorum. Ama bisiklet yolu olmayan yerlerde yolun en sağ şeridini dikkatlice kullanıyorum. Zaten yol önceliğini araçlara veriyorum. Daha kaldırımlardan gitmedim.
  • Bu ne yav üsteki ☝️☝️☝️

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falcon_X1

    Hocam İstanbul için genellikle Bisiklet yollarını kullanıyorum. Ama bisiklet yolu olmayan yerlerde yolun en sağ şeridini dikkatlice kullanıyorum. Zaten yol önceliğini araçlara veriyorum. Daha kaldırımlardan gitmedim.
    Hocam hiç tehlike yaşamıyor musunuz motosikletler bile sıkıştırılırken ki bu aletle kaçsanız kaçamazsınız zaten max 30 basıyor trafikte tehlikeye düşmüyor musunuz veya trafiğin akışı bozulmuyor mu

    Almaya kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama olmuyor :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alalı 2 hafta oldu zaten kask takarak sürüyorum. Çok şükür bugüne kadar trafikte sorun yaşamadım inşallah yaşamamda. Zaten sürerken çok dikkatli sürüyorum ve ilk önce yaya ve araçlara yol veriyorum.

    Örnek olarak bisiklet yolunda veya olmayan yolda giderken yolun en sağ tarafını kullanıyorum diyelim ki önde bir araç durmuş arkasında belli bir mesafe bırakıp duruyorum arkaya bakınca trafik müsait ise öyle geçiyorum. Tabii akrobisi gibi hareketler yapmadan

    Haa almak istiyorsunuz bana göre alın ama bisiklet gibi değil kısa mesafe için çok iyi bide şu son kurlarda dolar 6.70₺ olunca zam gelirse çok iyi zam gelir çünkü yurtdışında cihaz 500-600€ yurtdışından (avrupa) daha ucuza alıyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asak45 A kullanıcısına yanıt
    Aynen bende o yüzden çift taraflı bantla sabitledim içten. Slime bende düşündüm alcaktım sonradan baya araştırdım iki haftada bir lastikleri kontrol ederseniz gerek yok gibi bir ortak izlenim aldım yabancı forumlarda. Çünkü slimeların da bir süresi varmış daha sonra kuruyor ve işe yaramıyor diyorlar. Bende bisiklet kilidim vardı onu kullancam ama gittiğim here yere sokabilirim gibi geldi. Dün markete gittim market arabasının altına koydum gayet sıkıntı olmadı
  • falcon_X1 kullanıcısına yanıt
    Kırılırsa alt kısım alırım çelik o zaman :D Şimdilik dursun diye düşündüm. Amazon.de de her türlü parça var cidden bakabilirsiniz ama şuan tr ye gönderim yapmıyorlar sanırım korona durumundan dolayı. Şu çerçeve koruyucu güzelmiş ama onu görmemiştim bu alınabilir cidden en çok çizilmeye maruz kalacak yer orası
  • falcon_X1 kullanıcısına yanıt
    Ben istanbulda sürmüyorum ama bende aynı şekilde dikkat ediyorum. Özellikle otobüs gibi geniş araçların arkasında veya yanında durmadıkça ve dikkatli sürdükçe sorun olmaz gibi düşünüyorum. Bugün spor modda gittim biraz denemek için ortalama %10 şarjda 4 km ye yakın gitti. %20 şarj kaybettim gidiş dönüş 8.02 km mi ne yaptım çok yokuş yoktu. 90 kiloyum üstüne çantamda bi 7-8 kg eşya vardı. bence baya iyi gibi duruyor menzili. Arkadaşında dediği gibi 499€ ya aldım bende zam gelirse kurdan dolayı baya gelir herhalde şuanki fiyatlara kıyasla. Alcaksanız elinizi erken tutun derim. Ben aylık toplu taşımaya 50€ vermek istemediğimden açıkçası işe, spora gidip gelirken kısa mesafede kullanmak için aldım günlük olarak. 8 ayda parasını çıkartıyor ve kat kat daha keyifli. O yüzden öneririm ama yüksek yokuşları çıkamıyor maalesef. Benim yaşadığım yer ortalama yükseltileri var sıkıntı olmuyor. Yokuş çıkanlar için bi 700€ u gözden çıkartmak gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratito -- 3 Nisan 2020; 23:51:38 >




  • Aldım henüz 2 kez kullandım.

    Cidden eğlenceli bir oyuncak. Sport modunda bundaki atik kalkış çoğu arabada yok Ben sahilde kullanırım diye zevk amaçlı aldım, çünkü işim 10 km olmasına rağmen maalesef köy yolları, kamyon dolu ve yok dar. Yaşadığım ilçe küçük bir ilçe, şu an ilçe içinde sürmeye utanıyorum çünkü uzay aracı kullanıyormuşum gibi süzerek bakıyorlar.

    Arabanın arkasında duruyor eve çıkarmadım. Arabayla nereye gidersem orada zevk için kullanacağım. Tabi koronadan sonra

    Konfor beklemeyin böyle ürünlerden, yok. Motorsiklet hızı beklemeyin, yok. Haricinde zevk veren bir ulaşım ve darda kaldığınızda aşırı portatif bir ulaşım aletiniz olmuş oluyor. 30 KM Gittin şarj mı bitti, atla otobüse geri dön. Bir de videolarda sanki aşırı ağırmış gibi anlatılıyor. O kadar da değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asak45

    Katlama yerin ordaki silikon dusuyor. İlk kullanimdan once ben bantladim. Onun disinda sizin sip ettiklerinizde benim bastiklarimla hrmen hemen ayni. Hayirli olsun. Borde lastikler icin sivi aldim ama disari cikmadigim icin uygulamadim. Lastik havasini bosaltip yarim sise herbir lastige dokuyorsunuz. Sonra 45-50 psi hava ile dolum yapiyorsunuz. İyicene lastikleri cevirmek gerekiyormi ic yuzeye yapissin. Patladigi anda direk dolgu yapiyor. Urunu motorumda vr arabamda da kullaniyorum. Gayet memnunum. Turkiyede delta bisiklette uyguna buldum aldim. Uygulamasini youtuba eklicektim fakat daha cekmek kismet olmadi. Ayrica motorda kullandigim kayislardan bir tanesini kestim katladiktan sonra onlem amacli onu takiyorum. Boylece esneme yapmadan guvenli sekilde elde tasiyorum. Kilit olayi ise arka lastikten bisikletimin kilidi ile gayet basarili is goruyor. Tek sikinti bunlarla ucamamak. Bu yuzden bu ikinci scooterim.

    Linki :https://www.deltabisiklet.com/Slime-Tube-Sealant-Bisiklet-Lastik-Dolgusu-16-Oz,PR-4559.html
    hocam şişirirken lastiği de çeviriyoruz sanırım demi? Bir de dolumun yeterli geldiğini nasıl anlıyoruz? Son olarak dolgu lastik konforsuzluğu yaratmıyor değil mi?




  • Toksikoman kullanıcısına yanıt
    Şişirdikten sonra 5-10 dk lastiklerin dönmesini sağlamak gerekiyor ki lastiğin tüm iç yüzeyine yayılsın diye. Şişe üzerinde miktar çizgileri ve değerleri yazılı. bisiklet,motosiklet,araç lastiği vb. gibi. ona göre dolum yapılabilir. Ben lastik içindeki sıvının denge sorunu hızlanmada yavaslama gıbı sorun cıkaracagını dusunuyordum fakat oyle bır sorun ıle karsılasmadım. sonucta lastıgın ıcınde sıvı halde dolasan lastık dondukce az veya cok onunla bılıkte donen bır madde var. Arastırdım kullanan bır ıkı kısı ıle yazıstım fakat sorunsuz sekılde kullandıklarnı yazdılar.
  • Öncelikle herkese verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
    Bu korona davası geçtikten sonra pro modelinden alacağım bende. Alır almaz hiç sürmeden mutlaka şu aksesuarı almasın dediğiniz bir şey var mıdır? Aliekspresste birçok aksesuar bulunmakta ama zamandan dolayı çok tercih etmek istemiyorum. Bizim ülkemizde böyle bir e-ticaret veya normal mağaza yok değil mi?
    Son olarakta bu arka tekerin ordaki fren kablosuna gelecek hasarı önleyen aksesuar öneriniz var mıdır?
  • Merhaba arkadaşlar, ben de bir günlük M365 deneyimimden sonra dün M365 Pro modelini internetten 3938TL ye aldım.Dün scooterı şarj edip yazılım güncellemesi yaptım.Sonrasında yaklaşık 6km kadar tüm modlarda ve yokuşlu güzergahta kullandım. M365 e göre bir miktar daha güçlü diyebilirim ama çok da bir fark yok açıkçası.Sanıyorum M365 e göre biraz daha uzun ve ağır.Malzeme kalitesi olarak iki model de aynı zaten.Şarj düzeyi bu güzergah sonunda %82 ye düştü.(80 kg ağırlığım) Uygulama, scooterı kullanımım sonunda telefonumu biraz ağırlaştırdı. 5dk sonra telefonum kendine geldi.Sizde de oldu mu bilemiyorum.Bir de uygulama bir iki defa scooterı görmedi.Genel anlamda M365 Pro tatmin edici, ben tavsiye ederim.Tabi deneyimim sadece M365 ve M365 Pro. 350W güç üreten diğer modellerle (Tomolcoi X7, Citycoco..) karşılaştırma yapmak lazım.Çünkü bu modeller hem daha ucuz hem de daha güçlüler. Herkese kazasız, keyifli sürüşler...




  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    Hocam yokuş performansı nasıldı? Çok dik yokuşlarda deneme şansın oldu mu?
  • Arkadaşlar merhaba. boyum biraz uzun ve kilom da 105-110 arası. daha önce hiç scooter kullanmadım fakat gençlerin keyifle kullanması cezbediyor. konudaki ürünü alırsam sorunsuzca kullanabilir miyim? malum kilo durumu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LUCI0

    Merhaba arkadaşlar, ben de bir günlük M365 deneyimimden sonra dün M365 Pro modelini internetten 3938TL ye aldım.Dün scooterı şarj edip yazılım güncellemesi yaptım.Sonrasında yaklaşık 6km kadar tüm modlarda ve yokuşlu güzergahta kullandım. M365 e göre bir miktar daha güçlü diyebilirim ama çok da bir fark yok açıkçası.Sanıyorum M365 e göre biraz daha uzun ve ağır.Malzeme kalitesi olarak iki model de aynı zaten.Şarj düzeyi bu güzergah sonunda %82 ye düştü.(80 kg ağırlığım) Uygulama, scooterı kullanımım sonunda telefonumu biraz ağırlaştırdı. 5dk sonra telefonum kendine geldi.Sizde de oldu mu bilemiyorum.Bir de uygulama bir iki defa scooterı görmedi.Genel anlamda M365 Pro tatmin edici, ben tavsiye ederim.Tabi deneyimim sadece M365 ve M365 Pro. 350W güç üreten diğer modellerle (Tomolcoi X7, Citycoco..) karşılaştırma yapmak lazım.Çünkü bu modeller hem daha ucuz hem de daha güçlüler. Herkese kazasız, keyifli sürüşler...
    x7 derken sanırım Citymate x7 yi kastettin. Tomolconun öyle bir modeli yok. Bahsettiğin cihazın yurtdışındaki ismi Turboant x7 burdaki ismi Citymate

    Xiaomi m365'in ( pro değil) yanında Citymate'in nasıl güçsüz kaldığını şu videoda görebilirsin. [dakika:3:29]


    https://www.youtube.com/watch?v=UHBW1VHebnU&feature=youtu.be&t=209



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 8 Nisan 2020; 23:35:36 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.