Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
262.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çin malı adidir olayı yine bizim aç gözlü insanımız yüzünden ortaya çıkmıştır. bir ara çin dış işleri bakanın konuşmasını dinlemiştim adam bizde 1den 12ye kadar sınıflandırdığımız ürünler var 12 no en çakmayken 1no bire bir üretim ama türk alıcılar daha fazla kar etmek için 12.kalite mallar alıyorlar sonrada çin malları adi diye adımız çıkıyo demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nokia 3110 -&gt; Nokia 3310 -&gt; Sony Ericsson T610 -&gt; LG KF700 -&gt; Samsung Monte -&gt; Newman N1 -&gt; Meizu MX 4 -&gt; Galaxy S8 -&gt; Galaxy S9+ -&gt; Galaxy S20 FE -&gt; Galaxy S22 Ultra -&gt; Iphone 13 Pro Max
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobetube

quote:

Orijinalden alıntı: Shéwky

quote:

quote:

quote:

quote:

haydin çine gidek

aslında gitmek de lazım :) koca bi bavulla ohhhh

ya o kadar kargaşanın içinde bizim güvendiğimiz satıcılar ürünü satın alamazlarsa ?
    200 bin tane üretiyorlar... üretin 5 milyon tane
    siz çinsiniz yaparsınız hadi

Aslında küresel bi satış politikaları olsa deigin rakamın cok ustunde satıs yaparlar ama adamlar satmak istemiyor arkadas anlamadım :) Gerci yasal olarak turkiyeye gelse telefon 1500 den satılır . O kadar para da kimse vermez Çin malı deyip :)

aslında veren olabilir sonuçta biz de garantisi olmayan bişeye para ödemiş olacaz
    huawei de çin malı adamlar alıyor

Kesinilkle haklısın ama telefonu arastırıp ozelliklerine gore alan bizim gibi kac kişi var . iphone gibi buyuk firmalarda hep Çinde uretim yapıyor yani sorun aslında yerinde degil teknolojisinde olması gerekirken bizim insanımız daha liendeki telefonun Çinde uretildigini bilmeden Cin malı alınmaz der ( Bunda Cin malı çakma ve adi malların da payı buyuktur ) . Sonuc olarak Adama bunun ozellikleri su ama cide uretilen telefon Cin markası , bu da onun yarı ozelliklerine sahip nokia , Samsung de adam emin ol Noki alıyo .
    Gecen Gold a gittim millet de demek para var . Geliyorlar hangisini alayım diye ordan karpuz gibi bakıp alıyorlar :)) cok sasırdım

aynen öyle ya hele şu vodafone bi hizmet çıkardı ya... "gelin size göre telefon bulalım" gibi bişey sen nerden bileceksin benim o telefonu kullanmak isteyeceğimi ? elinde ne varsa onu satacaksın heralde bide 2 ayda 100binden fazla telefon satmış

• Kendi sitesinde hala ekim ayında satışta diyor :( ne zaman gelecek şu telefon yahu

Xiaomi Sitesindeki ekim butonu aktif olmuştu ama yine onu pasife çekmişler ve MIUI v4 diye bir sayfa eklemişler miui tanıtım sayfası anlaşılan tarih sarkıcak gibi göz boyamak için böyle şeyler yapıyorlar bakın çalışıyoruz durmuyoruz hesabı

www.xiaomi.com/mi2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran86 -- 21 Ekim 2012; 20:09:36 >
    Nokia 3110 -&gt; Nokia 3310 -&gt; Sony Ericsson T610 -&gt; LG KF700 -&gt; Samsung Monte -&gt; Newman N1 -&gt; Meizu MX 4 -&gt; Galaxy S8 -&gt; Galaxy S9+ -&gt; Galaxy S20 FE -&gt; Galaxy S22 Ultra -&gt; Iphone 13 Pro Max
  • O ekran daha once de vardı ama telefon sahsen bende saplantı ya da hayranlık haline gelmiş durumda :) Cıkmasını dört gozle bekliyorum , birseyi ilk defa bu kadar bekledim . Kız olsa beklenmez :)))

Orijinalden alıntı: baran86

83. ibicer1980 => Eklendi

Xiaomi Sitesindeki ekim butonu aktif olmuştu ama yine onu pasife çekmişler ve MIUI v4 diye bir sayfa eklemişler miui tanıtım sayfası anlaşılan tarih sarkıcak gibi göz boyamak için böyle şeyler yapıyorlar bakın çalışıyoruz durmuyoruz hesabı

www.xiaomi.com/mi2

Ekimde diyor evet ve umarım Ekim ayı içinde cıkar . Getirtmesi de 1 ayı bulacak cunku asagı yukarı . Belki daha erken e olabilir belli olmaz da :))
    Telefon cıksın ben hemn siparişi vercem beklemeye gerek yok :)

• quote:

quote:

83. ibicer1980 => Eklendi

www.xiaomi.com/mi2

Ekimde diyor evet ve umarım Ekim ayı içinde cıkar . Getirtmesi de 1 ayı bulacak cunku asagı yukarı . Belki daha erken e olabilir belli olmaz da :))
    Telefon cıksın ben hemn siparişi vercem beklemeye gerek yok :)

bence 23 ekimde sitede değişiklikler olacak

ya da 27 ekim demedi demeyin valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shéwky -- 21 Ekim 2012; 22:01:23 >

• Bence deeeee 28 ekim ve 29 ekim tarihlerinde degişiklikler olacak :) İçime dogdu :)
  • Gümrük olayı tamamen şans. Gelişi güzel seçimde sizin paketiniz seçilip, kontrol edilirse direk geri gönderilir. Fakat bazı paketlerin sadece değer ve bilgileri kontrol ediliyor, onlarda sıkıntı görülmezse geçiyor.
  • Hocam paketler oyle gelişiguzel acılmaz acılamaz . sadece supheli paketler acılır . X- ray cihazından gecirilir paketler. Ondan sonra adam suphelenirse keyfine geilrse acar bakar . Daha gecen aylarda Cinden telefon getirten bir arkadas butun detayları paylasmıstı . Anlayacagınız Bu sans işi . Uzerine yazılan tutar 75 euro dan az olursa ve mantıklı bir sey yazdırılırsa adam onu acıp test edecek degil . Takılma ihtimali düşük . Takılsa da geri iade edilince paranı geri alırsın Paypal ile . Ama tabi ki riskli mi dersen bir nebze riski var . Ama ben alacagım insallah .
  • bu kadar iştiareye falan yatmaya gerek yok arkadaşlar gereksiz heyecana da birşeyi beklemek çok kötü bişey yerinizde olsam bu kadar bekleme psikolojisine girmezdim birde bazı arkadaşlar gelip burda milleti gaza getiriyor ondan sonra burdaki arkadaşın gözü ne gümrük görüyor ne takılma bu telefon için çalışıyorum hayatımı bu telefona adadım v.s. yorumlar ortaya çıkıyor xinaomi sinir bozucu şekilde ne bir bilgi nede çıkış tarihi belirtiyor milletin ağzına bir parmak bal çaldı telefona olan ilgiyi her geçen gün artırıp çinde ve (Türkiyede) tarihi izdiham v.s. peşinde bu şekilde ses üstüne ses getirmenin peşinde

ama dediğim gibi hiç ekimde çıkar kasımda bizde olur düşünmeyin meride bile ispanyalısı italyalısı yunanlısı 10 tane 20 tane alırsak ne olur fln diyo sadece orası türkiye yok bide 1s in 300.000 lik siparişini saatler içinde hiç eden çinliler var

evet bu ürünü alıcaz ama zaman konusunda pek psikopata bağlamayın

ben dediğim gibi idareti olarak newman n1 siparişi verdim ve bu telin alınabilecek duruma düşüpte sorunsuz geleceğine inandığım zaman (düzgün satıcıyı bulduğumuz zaman) hemen siparişimi vericem ama daha firmadan resmi bir satış günü yokken biraz temkinli davranalım ve en büyük uyarı

Dikkat : Satışa çıkar çıkmaz bende var diyene balıklama atlamayın çıktı adını kullanarak olmayan telefonu satan çok olacaktır iptal edeceğim dediğinizde belli bir kesinti ile ücreti geri gönderenler var adam herkesten 10$ yese yine köşe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran86 -- 22 Ekim 2012; 10:31:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: galata80

bu kadar iştiareye falan yatmaya gerek yok arkadaşlar gereksiz heyecana da birşeyi beklemek çok kötü bişey yerinizde olsam bu kadar bekleme psikolojisine girmezdim birde bazı arkadaşlar gelip burda milleti gaza getiriyor ondan sonra burdaki arkadaşın gözü ne gümrük görüyor ne takılma bu telefon için çalışıyorum hayatımı bu telefona adadım v.s. yorumlar ortaya çıkıyor xinaomi sinir bozucu şekilde ne bir bilgi nede çıkış tarihi belirtiyor milletin ağzına bir parmak bal çaldı telefona olan ilgiyi her geçen gün artırıp çinde ve (Türkiyede) tarihi izdiham v.s. peşinde bu şekilde ses üstüne ses getirmenin peşinde

Hocam istiareye yatan da yok , yatıran da . Buradaki amacımızı herkes unutmus olabilir ama tekrardan hatırlatmakta fayda görüorum . Buradaki amacımızı telefon hakkında bilgi edinmek , paylaşmak , telefonu sorunsuz getirtme konusunda fikir alısverisinde bulunmak ve telefona kısa sürede sahip olmak icin güncel haberlerin paylasılmasıdır . Konunun güncel tutulması da bu amaca uygun oldugundan , konuyla ilgili ya da yarı konu dışı konuşmalar abes görülmemeli . Cunku ben baktıgımda buraya en son iki gun yazıllmıs oluyorsa bu konuya bende birsey yazmam . Paylasım da olmaz .
    Burada Xiaomi firması bizim babamızın firması degil . ( Olsa hepinize bedava telefon sözü veriyorum )Bi yamugu cıktıgını gordugumuzde almayız olur biter .Ben cıkıs tarihi belirsizligini cok buyuk bir sorun olarak gormuyorum ( sinir bozucu olmasına ragmen )Ama telefonda bir yamuk olursa bi,z de vazgeceriz olur biter .Burada telefon kullandıgı teknoloji ile mukemmel seviyede . Buna hayır diyebilecek babayigit yok sanırım . Buna telefonun fiyatını da eklediginizde ( 700 TL ) alınabilecek daha iyi bir telefon gorunuyor . Buunun icin beklemek pek mantık dışı gorunmuyor . ( Ben de bekleyenler arasındayım ) Forumda gaza getirmekle sucladıgınız kişiler kimler ise o arkadasları paylasın da biz de bilelim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobetube -- 22 Ekim 2012; 13:55:22 >

• quote:

Doğru çok büyük gaza geldik belki bunu tam getirtecekken xiaomi den daha güçlü tel çıkacak bu fiyata ona acaba diyecez ama boyutsal özelliksel ve fiyatsal olarak en iyi tel

ama dediğim gibi hiç ekimde çıkar kasımda bizde olur düşünmeyin meride bile ispanyalısı italyalısı yunanlısı 10 tane 20 tane alırsak ne olur fln diyo sadece orası türkiye yok bide 1s in 300.000 lik siparişini saatler içinde hiç eden çinliler var

ben dediğim gibi idareti olarak newman n1 siparişi verdim ve bu telin alınabilecek duruma düşüpte sorunsuz geleceğine inandığım zaman (düzgün satıcıyı bulduğumuz zaman) hemen siparişimi vericem ama daha firmadan resmi bir satış günü yokken biraz temkinli davranalım ve en büyük uyarı

Dikkat : Satışa çıkar çıkmaz bende var diyene balıklama atlamayın çıktı adını kullanarak olmayan telefonu satan çok olacaktır iptal edeceğim dediğinizde belli bir kesinti ile ücreti geri gönderenler var adam herkesten 10$ yese yine köşe

Baran arkadasım sanki bu forumda hic konusmamısız gibi yazılar yazmıssın . Biz burada sadeve güvenilir siteler uzerinden alısveris yapalım demedik mi ? Hatta bir kac site uzerinde karar kılmıstık . Su ana kadar gümrükte calısan gümrük memuru ev arkadasım ve Cine giden tanıdıgım olması itibari ile telefon alımıyla ilgili telefon cıktıgı anda burada birkac arkadasa da olsa yardımcı olmayı dusunuyordum ama su saatten sonra herkes kendi alabiliyorsa alsın .

• telefonunun özelik ve fiyat açısından rakibi yok,şimdilik telefonu bende bekliyorum daha önce meizu m9 ve mx telefonları aldım kulandım bu elimde ki telefonları nerede ise 2 ile çarpacak kadar daha iyi donanıma sahip telefon, heyecanınızı anlıyorum,ALLAHIM bu gece telefonun çıkış tarihini bana göster tek dileğim budur diyecek kadar hasta bir arkadaş olduğunu zannetmiyorum bunu kinayeli olarak söyledim,birçok mesajda okuduğum ve heyezan dolu mesajlardan anladığım kadarı ile bunu söyledim bunu söylerken amacım ürün çıktı şu siteden alalım diyip zaten atletler gibi çıkış sesini dinleyen arkadaşlar var onları da gaza getirip mağduriyet yaşamamalarıdır,bide çinden gelen aynı paket ve ebatlarda (farklı isim olsa da) aynı kolilerin ilgi çekmeyeceğini mi düşünüyorsunuz ,ben gümrü'ye defalarca gittim çuvalların içinden çıkıyor paketler ve alacağımız telefonlar büyük bir ihtimal aynı paketler olacak ve aynı çuvallar la gelecek zaten alacağımız siteler belli ben çıksa da hemen sipariş vermeyeceğim kasım'ın sonunu beklerim grup la hareket etmek belki riski azaltır ama bazen riski azaltmak için gruptan çıkmak ta gerekir ben şimdilik 2.seçeneği düşünüyorum..bence paylaşımlar bilgilendirici ve öğretici olmalı ALLAH'ım telefon çıkmadı hala bizim oğlan yemeden içmekten kesildi (yine kinaye yapıyorum) derdi!! telefonu çıkmamış!!!

• quote:

quote:

Doğru çok büyük gaza geldik belki bunu tam getirtecekken xiaomi den daha güçlü tel çıkacak bu fiyata ona acaba diyecez ama boyutsal özelliksel ve fiyatsal olarak en iyi tel

Baran arkadasım sanki bu forumda hic konusmamısız gibi yazılar yazmıssın . Biz burada sadeve güvenilir siteler uzerinden alısveris yapalım demedik mi ? Hatta bir kac site uzerinde karar kılmıstık . Su ana kadar gümrükte calısan gümrük memuru ev arkadasım ve Cine giden tanıdıgım olması itibari ile telefon alımıyla ilgili telefon cıktıgı anda burada birkac arkadasa da olsa yardımcı olmayı dusunuyordum ama su saatten sonra herkes kendi alabiliyorsa alsın .

dostum seninle ve ya forumdaki diğer arkadaşlardan değil forumu takip etmeyip mesajlarımızı okumadan bana PM den site soranlar var burada stok var diye

şuradan alalım mı bunu yapalım mı diye

Dostum bizim konuştuklarımız bellide banada hak verin ya forumdaki mesajları okumayıp 50 defa yazıdğımız şeyi pm atanlar var

bence senin sergilediğin tutum gereksiz bişeydi

Meri diye bi tarafımızı yırtıyoruz sadece bu forumda değilki bir sürü konu forum geziyorum araştırıyorum

bana ısrarla fastcardtech.com soran var mesala!

Pandawill de şuanda gözümden düşmüş sitelerden

fastcardtech.com -> elinde olmayan ürünleri satan yada sizi beklemeye alan sitelerden

Aliexpress.com elmaslı kullanıcıları seçin onlarda da %100 yada %100 yakın feedback li olanlarla iletişim kurun

Ama arkadaşlar Ürün daha çıkmadı Ön sipariş dışındaki satışlar yalan yada size gönderecekleri ürün satışta olan çakma Xiaomi mi2 olacaktır

tobetube -> forumda konuştuğumuz konuları tekrar tekrar konuştuğumuz oldu forumu takip edenler olduğu gibi ilk mesaj son mesaj okuyanda var

Pmle bilgi almaya çalışıyorlar bende onlar için elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.

• Galata arkadasımıza hak veriyorum ben . Bazen gruptan ayrılmak gerekir . Ben sahsen elden getirtmeye karar verdim . Dedigim gibi Çin e giden bir kac arkadasım var . Hatta su an orada olan bir arkadasım da var . Marka soyle getireyim dedi '' telefon cıkmadı'' demek zorunda kaldım .
    Cıkmadan gaza gelmeye , hararet yapmaya gercekten gerek yok . Benim burada yapmaya calıstıgım tek sey , forumu güncel tutmaya calısmaktı . Sonuc olarak sorunlarımızı sorularımızı paylasabilecek arkadasların olması her zaman iyidir diye düşünmüşTÜM.
    Dediginiz gibi bunu takıntı haline getiren arkadaslar da varsa onlar da kendine gelirler muhakkak . Para ödeme ekranına gelince herkes kendine gelir , merak etmeyin .
    almak istiyen ama yapamıyan bilemiyen hangi siteden alsam nasıl konuşçam adamlar bizi kazıklarlar mı dur gideyim sanal pazardan 1000 Tl vereyim alayım gibi düşünenler kazık yememesi için hem teli tanıtalım hemde bakın burası iyi ben aldım elime ulaştı adamlar sorun çıkartmıyo tarzı kişilere yardımcı olmak istemiştim

bak burdan aldım üstüne bunu yazdırdım sende öyle yap diye fikir paylaşımı olsun diye çalışıyoruz

Sitesindeki anlık değişimleri paylaşıyoruz youtube taki tüm videolarını paylaşıyoruz

elimden geldiğince herkesi bilgilendirmeye çalışıyorum

daha önce çinden ürün almış kişilerle iletişime geçiyorum

telefon güzel olunca herkeste biran evvel alma telaşı var beklemeden gelsin hemen S3 çatlatayım fln

Benim tek dediğim arkadaşlar bir anlık telefon heyecanına gelipte hemen alım yapmayın demekti

Newman forumunda Pandawillde stokta görünüyo bir sürü alan var adamlar önce var demişler herkes aldıktan sonra ya stok kalmadı 1 hafta bekleyin getirtcez demeye başlamışlar

ben böyle sıkıntıları paylaşırken kimsenin mağdur olmasını istemezken bence yanlış anlaşıldım

Neyse yapıcak bişey yok ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran86 -- 22 Ekim 2012; 15:09:47 >

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.