Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
262.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar mi2 icin miuiandroid.com sitesinde her cuma yeni rom cikmaktadir.cumartesi gunleri de turkce dil paketleri yayinlanir.yazilim konusunda en ufak bir sikinti yok.bende siparis verdim.kismetse kasimin 10 una kadar elime ulasir.bulgaristan vasitasiyla.AB ulkesi oldugundan gumruk sikintisi yok.bide begenmeyiz allahin bulgari diye.iste boyle.darisi forumdaki arkadaslara.kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xrf

Arkadaslar mi2 icin miuiandroid.com sitesinde her cuma yeni rom cikmaktadir.cumartesi gunleri de turkce dil paketleri yayinlanir.yazilim konusunda en ufak bir sikinti yok.bende siparis verdim.kismetse kasimin 10 una kadar elime ulasir.bulgaristan vasitasiyla.AB ulkesi oldugundan gumruk sikintisi yok.bide begenmeyiz allahin bulgari diye.iste boyle.darisi forumdaki arkadaslara.kolay gelsin

Hocam şimdiden hayırlı olsun. Nasıl Bulgaristan vasıtasıyla sipariş verdiniz, tam anlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

quote:

Arkadaslar mi2 icin miuiandroid.com sitesinde her cuma yeni rom cikmaktadir.cumartesi gunleri de turkce dil paketleri yayinlanir.yazilim konusunda en ufak bir sikinti yok.bende siparis verdim.kismetse kasimin 10 una kadar elime ulasir.bulgaristan vasitasiyla.AB ulkesi oldugundan gumruk sikintisi yok.bide begenmeyiz allahin bulgari diye.iste boyle.darisi forumdaki arkadaslara.kolay gelsin

Hocam şimdiden hayırlı olsun. Nasıl Bulgaristan vasıtasıyla sipariş verdiniz, tam anlayamadım?

Abim bulgaristan da.orda kargo ile temin ediliyor.fastcardtech adli siteden.burada o sitenin hakkinda pek olumlu seyler soylenmiyor.ben pek bilmem fakat abim ayni siteden daha once telefon siparis etmis.umarim bir sikinti olmaz.elime ulasirsa burdan bilgilendirme yaparim.369 dolar.kargo fiyatini bilmiyorum.elimde s2 gibi sahane bir telefon var.biraz fantezi pesindeymisim gibime geliyor.artik hayirlisi....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

quote:

Abim bulgaristan da.orda kargo ile temin ediliyor.fastcardtech adli siteden.burada o sitenin hakkinda pek olumlu seyler soylenmiyor.ben pek bilmem fakat abim ayni siteden daha once telefon siparis etmis.umarim bir sikinti olmaz.elime ulasirsa burdan bilgilendirme yaparim.369 dolar.kargo fiyatini bilmiyorum.elimde s2 gibi sahane bir telefon var.biraz fantezi pesindeymisim gibime geliyor.artik hayirlisi....

Fantezi olduğundan emin olup Xiaomi'yi satmaya falan kalkarsan şayet hocam, ilk sıra benimdir

• arkadaşlar telefon gerçekten güzel fakat gümrükte takılma riskini biz kendimiz göze almak yerine çinden telefon getiren bir kaç firmayla toplu olarak görüşülüp düşük bir kar payıyla çalışmaları önerilebilir diye düşünüyorum. Hem aracı firmadan teknik destek ve türkçe dil seçeneği ve yedek parça 3000 mah batarya isteklerinde bulunma şansımızda olacaktır. Sonuçta bu firmaların gümrük tecrübeleri fazladır, kayıtlı kayıtsız getirebilirler mi kaça mal olur öğrenmek gerekir diye düşünüyorum. Bir kaç firmaya mail attım bakalım ne diyecekler? iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veemre -- 25 Ekim 2012; 23:40:26 >

@ edacsac; bi gelsin bakalim.millet burda temin etmek icin ugrasirken.turkiye ye getirip adreno 320 cpu 2gb ram lik canavari ilk satan denyo durumuna dusmek istemem..))

Estağfurullah hocam
  • Ekle beni alıcam bunu.Türkçe unboxing yapıcam sizin için !!!!(Ama ne zaman belli olmaz )

Buyrun:

Pre order
    Posted by Alper on 25th Oct 2012

If I preorder this phone, will you send it to me definitely or may be you couldnt send cause of stock probem _?

ANSWER:
    so far so good, looks good for the end of the month, we will update the page tomorrow as its being released in the markets here, thank you
  • arkadaşlar b telefonu alabilecekmiyiz ne diosnuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sylvesterr -- 26 Ekim 2012; 14:17:53 >
    ... Oyun oynamak ciddi bir iştir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylvesterr

Xiaomi firması 30 Ekimde 50.000 adet M-2 satacağını, ikinci satışın ise kasımda gerçekleşeceğini açıkladı.

50 bin adet nedir ya 1 ayda 50 bin tane üretiyorsa bunlar biz 1 sene alamayız

Arkadaşlar ben bazılarına evet telefonu istiyoruz ama ilk partinin elimize düşmesi çok zor bizde var diyenede balıklama atlamayın paranız gider dediğimde yanlış anlaşılıp bana dönüldü ama dediğim çıktı

50.000 Tane Çinlilere mi Amerikalılara mı Yunanlılara mı İtalyanlara mı İspanyollara mı Yoksa bize mi olucak

onun için en iyi alım biraz daha dişimizi sıkarak daha yüksek adetli Satışın olacağı zaman almak ben biraz garanticiyim onun için gerçek anlamda alacağım garanti olacağı an alım işlemini yapıcam ama şuanda yatıştayım ;)
    Nokia 3110 -&gt; Nokia 3310 -&gt; Sony Ericsson T610 -&gt; LG KF700 -&gt; Samsung Monte -&gt; Newman N1 -&gt; Meizu MX 4 -&gt; Galaxy S8 -&gt; Galaxy S9+ -&gt; Galaxy S20 FE -&gt; Galaxy S22 Ultra -&gt; Iphone 13 Pro Max
  • Soruyu soran bendim .
    Baran seni yanlıs anlayan yok . Sen yanlıs anlasılmaya calısıyorsun .

neyse bu konuyu daha fazla uzatmıycam

umarım biran evvel 2.stoklar içinde çalışmaları yaparlarda Telefonumuza kavuşuruz ucundan gösteripte tadı damakta bıraktırdı Xiaomi elbet alçaz :D
    Nokia 3110 -&gt; Nokia 3310 -&gt; Sony Ericsson T610 -&gt; LG KF700 -&gt; Samsung Monte -&gt; Newman N1 -&gt; Meizu MX 4 -&gt; Galaxy S8 -&gt; Galaxy S9+ -&gt; Galaxy S20 FE -&gt; Galaxy S22 Ultra -&gt; Iphone 13 Pro Max
  • bu arada yazılımsal olarak da miui aktif olarak geliştirilmeye devam ediyor son sürat hangi telefon üreticisi kullanıcı deneyimlerine bağlı haftada bir güncelleme çıkarıyor he ?

Orijinalden alıntı: zett89

bu arada yazılımsal olarak da miui aktif olarak geliştirilmeye devam ediyor son sürat hangi telefon üreticisi kullanıcı deneyimlerine bağlı haftada bir güncelleme çıkarıyor he ?

miui tüm android telefonlarda görmek isteriz :D

Xiaomi mi-2 ya kadar idare etsin diye aldığım Newman N1 kargolamışlar arkadaşlar süreç takibindeyim şimdiden bu tel için miui çalışmaları varmı onun takibindeyim

• Telefonun Testlerini gösteriyorlar son süreç hesabı SAR ölçümlerinin falan resimleri var baktım ekim yazan sayfa açılmış ve login sayfalarına yönlendiriyor

http://www.xiaomi.com/mi2

30 Ekimde de 50.000 ilk satış gibi yazılar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran86 -- 27 Ekim 2012; 13:32:51 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.