Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
262.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baran86

quote:

Orijinalden alıntı: tobetube

quote:

quote:

ve son olarak konu sahibi olarak daha kararlı davranman icabeder diye dusunuyorum . Konu sahibi de cayarsa burada bir tane paylasım bulamazsın .

dostum mesajda da söyledim Xiaomi den vazgeçmiş değilim vazgeçmiycemde!!!

söyledikleri gibi ekimin sonuna kadar bekliycem eğer tel çıkmazsa yada çıkan stok anında tükenir dediğimiz siteler kusura bakmayın derse

Newman N1 alıcam idareti ucuz iş görür 350Tl fln bu telefonuda incelemye beklemeye devam edicem ben Xiaomi Mi 2 ve Miui hastası olmuş durumdayım newman için bile miui varmıdır diye araştırır oldum

Xiaomi çıkıpta stoklarda sıkıntı çıkmadan alım işlemleri başlayıncada onu alıp Newman ı nişanlıma vericem

ama dediğim gibi arkadaşlar ekim sonuna kdr firmanın dediği gibi bekliycem ben kararsızlık etmedim mesajımda da bunu belirttim meizu yuda 2.tel olarak söyledim xiaomi den vazgeçtim bunu alıcam demedim özelliklerinin ne kadar iyi oludğunu izleddiğim sayısız videodan biliyorum.

Sıkıntı yok başkan :) Xiaomi yi o fiyata alabiliyorken almazsak zaten bir sorun var demektir . O telefonu alsak kullansak 6 -7 ay satsak yine 700 e satarız . O derece iyi bir telefon ve fırsat bence . Ben guvenilir bir sitede stoga girdigi anda siparis vercem . Gift ve düüşk bir fatura . medya oynatıcı da yazasıınlar . Yine de takılma olursa gumrukteki arkadasa telefon :)

doğru diyosun dostum bu fiyata bu özellik diyecek bişey yok sadece biz değil adamların sitesine bakıyosun yunanistandan italyadan ispanyadan heryerden almak istiyorum mesajları var

sadece biz aaa iyiymiş demiyoruz gerçekten güzel telefon geliştirilmiş rom lar arasında da stabil çalışan arayüzü temaları falan 4/4 lük olan bir telefon

2 Tane kardeşim var sıraya girdiler bizde istiyoz diye biri iş başvurusu yapıyo napıyon dedim çalışıp para kazanmam lazım ben o telefonu istiyorum diyo o derece yani ;)

Telefonun bir ozelligi de gordugunuz gibi insanlara çalışma şevki aşılıyo :) Mükemmel ...

• quote:

quote:

quote:

ve son olarak konu sahibi olarak daha kararlı davranman icabeder diye dusunuyorum . Konu sahibi de cayarsa burada bir tane paylasım bulamazsın .

dostum mesajda da söyledim Xiaomi den vazgeçmiş değilim vazgeçmiycemde!!!

söyledikleri gibi ekimin sonuna kadar bekliycem eğer tel çıkmazsa yada çıkan stok anında tükenir dediğimiz siteler kusura bakmayın derse

Newman N1 alıcam idareti ucuz iş görür 350Tl fln bu telefonuda incelemye beklemeye devam edicem ben Xiaomi Mi 2 ve Miui hastası olmuş durumdayım newman için bile miui varmıdır diye araştırır oldum

Xiaomi çıkıpta stoklarda sıkıntı çıkmadan alım işlemleri başlayıncada onu alıp Newman ı nişanlıma vericem

ama dediğim gibi arkadaşlar ekim sonuna kdr firmanın dediği gibi bekliycem ben kararsızlık etmedim mesajımda da bunu belirttim meizu yuda 2.tel olarak söyledim xiaomi den vazgeçtim bunu alıcam demedim özelliklerinin ne kadar iyi oludğunu izleddiğim sayısız videodan biliyorum.

Sıkıntı yok başkan :) Xiaomi yi o fiyata alabiliyorken almazsak zaten bir sorun var demektir . O telefonu alsak kullansak 6 -7 ay satsak yine 700 e satarız . O derece iyi bir telefon ve fırsat bence . Ben guvenilir bir sitede stoga girdigi anda siparis vercem . Gift ve düüşk bir fatura . medya oynatıcı da yazasıınlar . Yine de takılma olursa gumrukteki arkadasa telefon :)

Ben şimdi Evo 3D'mi 700 liradan satarım
    Abim Galaxy S3 kullanıyor, Xiaomi'yi gördü , o ne lan bana da getirtsene diyo

• 79. davutbey -> listeye eklenmiştir

18 oldu daha bişey yok ortada ya neden firma bu kadar sessiz

mi-to 2 yi araştırıyordum.
    burda fanımız varmış ya...
  • 80. skartal -> eklendi

Liste 80 leri buldu hadi bi ses gari ya
  • bu site güvenilirmi stokda var hem telefon

http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=7502
  • site guvenilir siteler arsında yazdıgımız bir site . Ve ben de baktım gercekten stokta var yazıyor . Ben msn kullanmıyorum ama msn kullanan arkadas onlne olarak sorsun stokta var mı bize ne gibi opsiyonlar sunar diye . Hemen siparisimizi verelim ona gore . Dostlar gercekten in stock diyo :oooooo

Orijinalden alıntı: Deyneksiz

bu site güvenilirmi stokda var hem telefon

http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=7502

o site kotu arkdaslar yapmayın 2 hafta once ekledim elemanları msn e yoklar ben güvenmiyorum o siteye cok olumsuz yorum var internette stokta var yazsa ne olur
  • paypal kapalı bu alışveriş seçeneğinde merak ettim başka bir ürün almaya çalıştım paypal seçenekler arasına çıktı yani güvenilirmi güvenilmez mi bilinmez ama paypal'ı bu işe karıştırmak istemiyorsa frene basın heyecanlanmaya gerek yok ay sonunda birçok sitede çıkar bu ürün hem en hesaplısını ve güvenilir olanı seçmiş olursunuz şimdi sipariş verip 1 ayda almak ta var 1 hafta sonra sipariş verip 1 haftada almak ta var o yüzden gazdan ayağınızı çekin..
  • arkadaşlar daha xiaomi bildirmemiş ki satışların başladığını... sakin olun hiçbişey yok ortada... hatta bence şuanda sayfa yapım aşamasında. çünküwww.xiaomi.com/mi2 sayfasındaki 10月发售yazan yere tıklayınca normalde bişey çıkmazken, şimdi boş bir yer çıkıyor. orası dolacak bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: umidigo

Bu telefonu almamızın kolay bir yolu yoksa ben note 2ye tav oldum :) :) :)

5.5 inç yani rahat kullanırım diyorsan hiç sorun yok

belki de çin telefonları satan siteler içerisinde en kötüsü. o telefonun stokarlında olma ihtimali de %000.1 bile olamaz. tamamiyle yalan dolan. xiaomi x2 çıkacak ve herkesden önce, 3. sınıf dandik bir sitede satılacak öyle mi? bu neye benziyor biliyor musunuz, playstation 4 çıkıyor fakat bütün dünyadan önce, tahtakale'deki abbas ustada satılıyor.

Çin atasözü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

fastcardtech sitesi felaket bir sitedir arkadaşlar.

belki de çin telefonları satan siteler içerisinde en kötüsü. o telefonun stokarlında olma ihtimali de %000.1 bile olamaz. tamamiyle yalan dolan. xiaomi x2 çıkacak ve herkesden önce, 3. sınıf dandik bir sitede satılacak öyle mi? bu neye benziyor biliyor musunuz, playstation 4 çıkıyor fakat bütün dünyadan önce, tahtakale'deki abbas ustada satılıyor.

• evet arkadaslar , yanlıs alarmmıs :))))

"Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız."

[ Murat ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shéwky

quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

Bu telefonu almamızın kolay bir yolu yoksa ben note 2ye tav oldum :) :) :)

5.5 inç yani rahat kullanırım diyorsan hiç sorun yok

Ideos x5 kulanıyorum en basta dev gibiydi telefon ama şimdi normal geliyor .note 2ye alışınca da mutlaka kullanılır diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

O değilde Asus padfone 2 yi çok beğendim bende :)

Telefonun performansına hayran oldum bende .
    Optimizasyonu müthiş görünüyor .
    Ama fiyat 1100 dolar şeklinde bir söylenti var ki bu yurtdışı fiyat .
    Ülkemde nerelere gelir ancak hayal gücüm söyleyebilir

4Çekirdek
    2GB Ram
    Çift Anten Teknolojisi
    8MP Kamera flnda filan
    Nokia 3110 -&gt; Nokia 3310 -&gt; Sony Ericsson T610 -&gt; LG KF700 -&gt; Samsung Monte -&gt; Newman N1 -&gt; Meizu MX 4 -&gt; Galaxy S8 -&gt; Galaxy S9+ -&gt; Galaxy S20 FE -&gt; Galaxy S22 Ultra -&gt; Iphone 13 Pro Max
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.