Merhabalar @Temet Nosce hocam. Evet @0ldskool hocamın dediği gibi mir3g den nbg6617 ye geçtim ve geçeli epey bir zaman oldu. Hatta cihazı ilk olarak @0ldskool dan duymuştum. O zaman nbg6617 için çok iyi bir indirim vardı. Mi 3G ile neredeyse aynı fiyata satılıyordu. https://www.komputerswiat.pl/artykuly/inne/maly-wojownik-ruter-zyxel-nbg6617/jwhw2fm Buradaki incelemeyi okudum ve denemek için aldım. O gün bu gündür gayet memnunum. İlk başta 3G de 256MB ram varken 32mb ram e sahip bir cihaza geçmek mantıklı olur mu diye epey bir düşündüm. Ancak baktım 32 mb bile bana fazla fazla yetiyor. Cihazda gereğinden fazla uygulama kullanmama rağmen şu an %62 deyim. Bana WiFi daha stabil çalışıyor gibi geliyor. Mi 3G, MediaTek chip kullanırken bunda Qualcomm var. Nedense Qualcomm baştan beri bu işte daha iyi gibi geliyor bana. Belki önyargı da olabilir. 3G de müthiş bir cihaz ve hala çok seviyorum. çetelesini tutmadım ama bir kaç kere çok seyrek kopmalar yaşadım ama dediğim gibi bunu bir test ortamında deneyerek tespit etmedim. Tamamen başka nedenlere bağlı tesadüfler olabilir. Bazı arkadaşların başka sebeplere bağlı yaşadıkları problemlerden dolayı en iyi cihazlar için haksız önyargılarda bulunduğunu görüyorum. Ben de aynı hataya düşmek istemiyorum açıkçası. Hatta bana göre nedense bu durum ülkemizde çok yaygın bir hal almış. Sonuç olarak Mi 3G ile NBG6617 arasında çok büyük fark yok. Eğer üzerine bir o kadar daha para verip alacaksanız hiç gerek yok bence. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı