Şimdi Ara

Xiaomi Mi WiFi 3G Router OpenWrt Kurulumu, SAMBA Paylaşımı (NAS Kurulumu), Torrent Client Kurulumu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.168
Cevap
42
Favori
64.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mevcut modeminizin ayarlarına girip wifiyi devre dışı bırakın. Modeminizin ethernet portlarından (mavi veya kırmızı renkli olan hariç) birini Xiaomi 3g bin mavi portuna bağlayın. İss den aldığınız şifre yenilenmediyse hiçbir yere yazmanızı gerek yok. İss değiştirdiyseniz yeni verilen şifreyi eski modeminize girmeniz gerekir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evinizdeki wifi için artık Xiaomi 3g yi kullanın

• Eğer internet altyapınız fiberse, yani FTTH ya da FTTB tipindeyse başka bir cihaz kullanmadan, doğrudan Mi router ile PPPoE oturumu açabilirsiniz.

Şu video size rehberlik edecektir.
    Net VNyoutube
    PPPoE Dial Up Connection in Xiaomi MI 3C
    https://www.youtube.com/watch?v=xdq-p3V5Ock

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysonmezer

Mevcut modeminizin ayarlarına girip wifiyi devre dışı bırakın. Modeminizin ethernet portlarından (mavi veya kırmızı renkli olan hariç) birini Xiaomi 3g bin mavi portuna bağlayın. İss den aldığınız şifre yenilenmediyse hiçbir yere yazmanızı gerek yok. İss değiştirdiyseniz yeni verilen şifreyi eski modeminize girmeniz gerekir.
    Hocam dediklerinizi yaptım ancak xiaomi ilr bağlantı kurulamadı dedi pc.
    İnternet bağlantım var ancak ek oturum açma gerekiyor diyor. Modem arayüzüne girdiğimde de herhangi bir değişiklik olmuyor
    Xiaomi Mi WiFi 3G Router OpenWrt Kurulumu, SAMBA Paylaşımı (NAS Kurulumu), Torrent Client Kurulumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özelden mesaj gönderir misiniz. Gerekirse uzak masaüstü ile yapmaya çalışalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Eğer internet altyapınız fiberse, yani FTTH ya da FTTB tipindeyse başka bir cihaz kullanmadan, doğrudan Mi router ile PPPoE oturumu açabilirsiniz.

Şu video size rehberlik edecektir.https://www.youtube.com/watch?v=xdq-p3V5Ock

Saygılar.
    Hocam bunu da denedim. Mi account yazan yeri de doğru girdim. Ama pppoe kurulumu yaptığımda başlangıç sayfasında internet bağlantısı gelmiyor olarak gözüküyor ne yazık ki.

• @ysonmezer hocamın sayesinde sorunum çözüldü arkadaşlar. Allah razı olsun kendi sorunu gibi ilgilendi.

• LEAME kullanıcısına yanıt
    Bişey değil. Router hayırlı olsun.

• Denemek istiyorum ama gözüm korktu :)

webos tvde hddyi görmek mümkün mü acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol1521 -- 9 Temmuz 2019; 0:34:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol1521

Denemek istiyorum ama gözüm korktu :)

webos tvde hddyi görmek mümkün mü acaba
    ağda dosya paylaşımı için kendi yazılımında samba v2 server var, taktığın diski ağ üzerinde paylaştırabilirsin. miwifi uygulamasından paylaştıracağın klasörü seçip paylaşıma açman yeterli.
    webos tv'de samba paylaşımına erişebilen video oynatıcı varsa kullanabilirsin.
  • Arkadaşlar OpenWRT'nin yeni 18.06.4 versiyonu çıktı. Henüz kurmadım ama size haber vereyim dedim.
    https://downloads.openwrt.org/releases/18.06.4/targets/ramips/mt7621/

• ysonmezer kullanıcısına yanıt
    Haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Mesajınızı gördüm ve cihazımı LuCI üzerinden sysupgrade.tar dosyasını kullanarak güncelledim. Bir sorun görünmüyor.
    Saygılar.
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Mevcut ayarları kaydederek mi güncelleme yaptınız. Yoksa sıfırladınız mı?

• quote:

Mevcut ayarları kaydederek mi güncelleme yaptınız. Yoksa sıfırladınız mı?
    Evet güncellerken keep settings kutucuğu işaretliydi. Zaten önceden bir yedek almıştım bir aksilik olmadı.
  • Tamamdır.

• Düz 3 modeline yüklemeye çalışıyorum sabahtır putty aşamasına kadar geldim. Ama kaç tane flash bellek denediysem olmadı connection refused hatası veriyor sürekli. Belki 6-7 tane flash bellek denedim hepsinde aynı ssh.bin dosyasını acaba hatalı mıdır? diye 3-4 kere denedim olmadı maalesef :) başka bir boş vakitte uğraşmak üzere pes ediyorum :D
  • turgay26 kullanıcısına yanıt
    Flash diskte başka bir dosya olmasın özellikle developer rom olmasın. Ayrıca hatanın olduğu ekran resmini gönderebilir misin.

• quote:

Flash diskte başka bir dosya olmasın özellikle developer rom olmasın. Ayrıca hatanın olduğu ekran resmini gönderebilir misin.
    ssh sorununu daha sonra çözdüm hocam, openwrt sitesinde benim model için olan dosyaları sizin anlatım ile yazdım ama cihaz brick oldu :D az önce pl2303 ile hayata döndürdüm padavan deneyeceğim :D 3g ile benim düz 3 farklı dosyalar olunca destek kısmıda 3g modeline göre zayıf kalmış openwrt için yada ben hatalı yaptım bilmiyorum :D ama güzel eğlence oldu leim falan özlemişim :D teşekkür ederim ilginiz için
  • turgay26 kullanıcısına yanıt
    3 modeli için padavan daha iyi çözüm olabilir. Daha önce başka bir arkadaşın başına da aynı şey gelmişti. Bana gönderdi pl2303 ile düzelttim ama openwrt yazamadım. Sanırım nand yüzünden problem çıkıyor. Sonra padavan kurup öyle kullanmıştı. Sanırım hala padavan kullanıyor.

• Ürünün 2. bir versiyonu daha var görünüyor. (USB olmayan -128 ram) Hangi satıcıların 1.versiyonu gönderdiğine dair bilgi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.