Şimdi Ara

Xiaomi Mi WiFi 3G Router OpenWrt Kurulumu, SAMBA Paylaşımı (NAS Kurulumu), Torrent Client Kurulumu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.168
Cevap
42
Favori
64.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elektrotek

Ürünün 2. bir versiyonu daha var görünüyor. (USB olmayan -128 ram) Hangi satıcıların 1.versiyonu gönderdiğine dair bilgi var mı?
    Routerın versiyonları yok Elektrotek hocam. Farklı modelleri var. Bazı kişiler yeterince bilgi sahibi olmadığı için kendi mantıklarıyla ilginç yorumlar yapıyorlar. (Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın sakın) Sonra kendileri de buna inanıp herkese yayıyorlar. Bu modellere isimler koyarak veya versiyon numaraları ekleyerek herkesin kafasını karıştırıyorlar. Ne yaptıklarından kendilerinin bile haberi yok. Bunlara takılmayın. Aynı kasayı kullanan 3, 3c ve 3g modelleri var. Bu serinin en iyi modeli 3g dir. Satıcıya sormadan almayın bence. Şu anda bana göre en sorunsuz firma Samtelmobile gibi görünüyor. Dediğim gibi bu benim fikrim tabi. Diğer satıcılara haksızlık etmek istemem. Routerında arıza çıkan arkadaşımın bu firmaya ürünü iade ederken herhangi bir sorunla karşılaşmadan, garanti kapsamında ürünü hemen değiştirildiğine şahit oldum. Burada herkes firmalarla yaşadığı tecrübeleri anlatırsa okuyanlara faydamız dokunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysonmezer -- 19 Ağustos 2019; 1:46:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysonmezer

Routerın versiyonları yok Elektrotek hocam. Farklı modelleri var. Bazı kişiler yeterince bilgi sahibi olmadığı için kendi mantıklarıyla ilginç yorumlar yapıyorlar. (Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın sakın) Sonra kendileri de buna inanıp herkese yayıyorlar. Bu modellere isimler koyarak veya versiyon numaraları ekleyerek herkesin kafasını karıştırıyorlar. Ne yaptıklarından kendilerinin bile haberi yok. Bunlara takılmayın. Aynı kasayı kullanan 3, 3c ve 3g modelleri var. Bu serinin en iyi modeli 3g dir. Satıcıya sormadan almayın bence. Şu anda bana göre en sorunsuz firma Samtelmobile gibi görünüyor. Dediğim gibi bu benim fikrim tabi. Diğer satıcılara haksızlık etmek istemem. Routerında arıza çıkan arkadaşımın bu firmaya ürünü iade ederken herhangi bir sorunla karşılaşmadan, garanti kapsamında ürünü hemen değiştirildiğine şahit oldum. Burada herkes firmalarla yaşadığı tecrübeleri anlatırsa okuyanlara faydamız dokunabilir.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Detaylıca yorumları okurken dikkatimi çekti. Hatta karşılaştırma eklemişler ve bazı satıcıların yorumlarında 3g yazmasına rağmen 3g.v2. versiyonun gönderildiğini belirtilmişler. O sebeple dile getirdim. İsme göre alacaklar da mutlaka ürünü doğrulatsın.

Xiaomi Mi WiFi 3G Router OpenWrt Kurulumu, SAMBA Paylaşımı (NAS Kurulumu), Torrent Client Kurulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 19 Ağustos 2019; 23:14:4 >

• Elektrotek kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim Elektrotek. V2 modelini ilk defa sizin gönderdiğiniz resimde gördüm. Şaşırdım doğrusu. Üreticinin sayfasında bu model var mı acaba.

• 3G versiyonunun V2 modeli yok bu arada xiaomi sitesinin çin versiyonundan baktım orada yoksa hiçbir ülkeninkinde olmaz büyük ihtimalle farklı bir modeli 3g v2 şeklinde yazmışlardır.
  • ysonmezer kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi yaptım. Uas sorunu hâlâ devam ediyor. Onun harici güzel. Ram kullanımı biraz düştü bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Adamlar aynı cihaza piyasadakilere göre en üst düzey dual core işlemciyi, ram'i, çift wifiyi, gigabit portu koydular şimdi de onun üst modellerinden özellikleri çıkarmaya başladılar. Yakında üretimden kalkarsa şaşırmam. Sadece şu USB 3 ve 5Ghz çakışması dışında başka bir sıkıntısı yok sanırım. SSH desteklemesi de cabası.
  • Router geldi.Şu an hg255 yerine taktım kullanıyorum.
    Bir süre kendi yazılımını kullandıktan sonra openWRT kurmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrotek

Router geldi.Şu an hg255 yerine taktım kullanıyorum.
    Bir süre kendi yazılımını kullandıktan sonra openWRT kurmayı düşünüyorum.
    hg255 yerine taktım derken pppoe kullanıcı adı ve şifresi ile fiber internete bağlanabildiğinizi mi kastettiniz?

güncel miwifi uygulamasının ingilizce halini buradan indirebilirsiniz.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Artı ne olur ne olmaz diye mac klon yaptım. Link için teşekkürler şu an Çince idare etmeye çaıışıyorum.
  • openwrt sayfasında da uyarı bulunuyor.

quote:

Warning: not to be confused with the similarly looking (and identically named) R3Gv2 which lacks USB, has just 16MiB SPI flash, 128MiB RAM and is not currently supported by OpenWrt.

Uyarı: USB'ye sahip olmayan ve aynı şekilde adlandırılmış (ve aynı şekilde adlandırılmış) R3Gv2 ile karıştırılmaması, yalnızca 16MiB SPI flaş, 128MiB RAM'a sahiptir ve şu anda OpenWrt tarafından desteklenmemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 21 Ağustos 2019; 22:51:4 >
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt
    iyi de cihazın çoğu özelliği sadece telefon uygulamasından kontrol edilebiliyor, web arayüzü sadece temel şeyler için.
  • orjinal çince yazilom openwrt 12 uzerine modifiyedir ...
    bu arada küçük bir hatırlatma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine ortalığı zibil gibi Xiaomi modelleriyle doldurdular, milletin kafasını karıştırdılar. Bu markaya bir sempatim var ama bu kadar model çıkarma işi nedir ya. Yeter. Firma kendi kendisiyle çelişiyor. Büyük bir firma olmayı hedefliyoruz diyorlar sonra da ucuz işler peşinde koşup kendi markasını müşteri gözünde küçültüyorlar.

• micro77 kullanıcısına yanıt
    Evet orijinal yazılımın temelinde de openwrt var.

• emre1393 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Arayüzü ilk gördüğümde baya şaşırdım. Basit kurulum için hazırlanmış ve yeteresiz olduğunu gördüm.

Belirttiğiniz gibi detaylı işlemler için herkes uygulamayı önermiş ama biraz eski alışkanlıktan dolayı web arayüzünden detaylı işlem yapmak benim için daha kolay oluyor.

Bu sebeple cihazın çalışmasında sorun görmezsem Openwrt yüklemeyi düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu 3g modelini kablonetin wifi sinyalini güçlendirmek için kullanıyoru. Sadece 2.4ghz açık ve xaomi 3g modelinin wifi ismi farklı. Sorunum şu normal kablonet moedeminde internet hiç kesilmez iken ziaominin wifisinde internet belli aralıklarla gidip geliyor. Wifi sinyali duruyor ama internete girmiyor sonra biraz bekleyince kendi kendine düzeliyor nedeni nedir? Bilenler yardımcı olabilir mi?
  • karasimsek06 kullanıcısına yanıt
    karasimsek06 aynı hata bir arkadaşın cihazında yaşandı. Birkaç kere farklı romlar yazdık, yaklaşık 15-20 gün teste tabi tuttuk. Sonunda problemin donanımdan kaynaklandığını anlayınca firmaya geri gönderdik değiştirdiler. Daha önceki postlarda bahsettiğim, firmaya iade konusu da onunla ilgiliydi.

• ysonmezer kullanıcısına yanıt
    Siz bu işi bilensiniz, o zaman bunun çözümü yok mecbur değişim mi gerekiyor. N11 samtelmobile mağazasından almıştım. Ne önerirsiniz nasıl bir yol izlemeliyim.
  • karasimsek06 kullanıcısına yanıt
    Bence garantisi devam etse de etmese de firmayla iletişime geçin. Stock firmware ve fabrika ayarlarına getirip gönderin onlar çözüm bulacaklardır.

• superonline için önerir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.