Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 (SICAK FIRSATLAR) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
40
Favori
165.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: W3BH3LP

2000 liradan fazla parayada herkes almaz, satamazlar ellerinde kalır, her malın bir ederi var, hükümet düşürecektir kuru büyük ihtimalle 3.75 civarına 5 falan olursa zaten memleket batar kimse iş yapamaz zaten yapamıyorken
    hükümet kuru mu düşürecek :)) piyasa kendi belirler neyin ne olacağını. xiaomi de fiyatı düşürecek Türkiye'deki müşterilerde alsın diye :)) baska ne istersin. zaten adamlar yurtdışında satış hedeflerini gerçekleştirmiş resmi bile girmemiş kaçak gocek gelen telefonlar elimizde. 2bin üstü bize göre pahalı diğer ülkeler açısından dolar bazında değerlendirmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fiiliyol

hükümet kuru mu düşürecek :)) piyasa kendi belirler neyin ne olacağını. xiaomi de fiyatı düşürecek Türkiye'deki müşterilerde alsın diye :)) baska ne istersin. zaten adamlar yurtdışında satış hedeflerini gerçekleştirmiş resmi bile girmemiş kaçak gocek gelen telefonlar elimizde. 2bin üstü bize göre pahalı diğer ülkeler açısından dolar bazında değerlendirmeli.

Alıntıları Göster
    ekonominin gidişatı olarak yazdım, mecbur düşürecek veya kuru sabitleyecek böyle gitmez, xiaomi ne yaparsa yapsın banane :), ama senin yazdığına göre türkiyedekiler alsın diye fiyatı düşürecekmiş :) gerçe haklısın kendileride biliyordur 475 dolara bu mi 7 yi yabancıya satamayacağını çünkü alternatifi çok

• güzel okumuşun evet xiaomi bakacak sıcak fırsatçı mezarcılar almazsa batarız diye fiyat düşürecek. öyle yazmışım ya ben yukarda mi note 3 ten yolluyorum bu yazıyı da.

burdan haberim olup aldım sağolun konuya yazanlara.

• quote:

2000 liradan fazla parayada herkes almaz, satamazlar ellerinde kalır, her malın bir ederi var, hükümet düşürecektir kuru büyük ihtimalle 3.75 civarına 5 falan olursa zaten memleket batar kimse iş yapamaz zaten yapamıyorken
    3.75 iyi mi

100usd'de 25lira

300usd'de 75lira yapar

ayrıca

madem düşürcekti neredeydi şimdiye kadar?

dolar artık 4.1den hesaplıyoruz düz olsun diye

fiyatlar da fabrika düşürmezse düşmez kur vs ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

3.75 iyi mi

100usd'de 25lira

300usd'de 75lira yapar

ayrıca

madem düşürcekti neredeydi şimdiye kadar?

dolar artık 4.1den hesaplıyoruz düz olsun diye

fiyatlar da fabrika düşürmezse düşmez kur vs ile...

Alıntıları Göster
    valla xiaominin kendi bileceği iş ne yaparsa yapsın banane, yabancı teknoloji web bloglarındaki yorumlarda çoğu kişi yazmış 475 dolara mi 7 almayacağını, xiaomi değerlendiriyordur heralde bu yorumları, ha türkiyede umurunda değildir adamların bu arada..., ekonomi olarakta 1 numara kesin bir hamle yapacaktır, düşürecektir kuru veya sabitleyecek çünkü memleket zorda böyle gitmez, kimse iş yapamadıktan sonra sen telefonunu alsan nolur almasan nolur...

• W3BH3LP W kullanıcısına yanıt
    Döviz kuru reisin kararıyla çıkmadı ki reisin kararıyla düşsün. Dövizi düşürmenin yolu ihracatı arttırmak. O konuda da reis şahıs olarak kendisi birşey yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

Döviz kuru reisin kararıyla çıkmadı ki reisin kararıyla düşsün. Dövizi düşürmenin yolu ihracatı arttırmak. O konuda da reis şahıs olarak kendisi birşey yapamaz.
    dalgamı geçiyorsun sen ya herşey kendi ellerinde işte istedikleri gibi kura müdahale ediyorlar dalgalı müdahaleli kur rejimi
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Reisin geçen sene vatandaşa dolarlarını elden çıkartarak doların değerini düşürmeyi planlıyordu ne çabuk unuttunuz? Çare bulamıyorsa saraylarda oturmanın bir anlamı yok.
  • 2artı8 2 kullanıcısına yanıt
    Kim unuttu?

• W3BH3LP W kullanıcısına yanıt
    Valla Şuan ki gidişat pek de birşey ellerinden değil gibi gösteriyor.

• quote:

valla xiaominin kendi bileceği iş ne yaparsa yapsın banane, yabancı teknoloji web bloglarındaki yorumlarda çoğu kişi yazmış 475 dolara mi 7 almayacağını, xiaomi değerlendiriyordur heralde bu yorumları, ha türkiyede umurunda değildir adamların bu arada..., ekonomi olarakta 1 numara kesin bir hamle yapacaktır, düşürecektir kuru veya sabitleyecek çünkü memleket zorda böyle gitmez, kimse iş yapamadıktan sonra sen telefonunu alsan nolur almasan nolur...

Alıntıları Göster
    bir numara doları bir kuruş bile düşürtemez

zamanındaki saçma müdahaleleri, faiz karşıtlığı, beton ve arap sevdası bu hake getirdi ülkeyi...

bir numara dolar düşer almayın gak guk dedikçe dolar yükseldi

gelelim mi7 konusunda

sanırım en üst paketi 475dolar olacaktır ki olmasa da fark etmez, bırakın olsun

iphone x, note 8, s9+ 1.000usd seviyesinde

xiaomi yarı fiyatına çıkarıcak cihazını

peynir ekmek gibi satar kimse endişe etmesin

475dolara s9+'dan kaliteli, ekranda parmak izi okuyan babalar gibi cihazı almayacak kimse yok...

bizde de 1.900tl bireysel alıcılara gelir

300kar ile satsalar muazzam...

• Reisinize söyleyin müdahele etsin, 4.16 olmuş dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 2 Mayıs 2018; 19:58:40 >
  • TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    İthalat ürünleri getirirken ötv,kdv ve trt bandrolü ücretlerinin ödenmesi gerekiyor. 2 yıl garantiyide başka firmalarda anlaşacak bunlar çok maliyetli özellikle kur ve vergi oranları çok yüksek ilerleyen zamanlarda ne olur bilinmez ama umarım uygun fiyatdan herkesin alacağı bir telefon olur. Mi note 3 için anneler gününe özel kampanyalar tam başlamadı gibi sadece n11 44tl indirim veriyor cep telefonlarında. Hepsiburada telefonlarda indirim yaparsa, axess 100chippara kazanırız.

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    hocam bireysel satıcı demiştim

xiaomi taş gibidir garantilik işim olmaz pek

• son 1 ürün
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-note-3-64gb-6gb-ram-snap-dragon-660-siyah-renk-ozel-kilifi-ile-346568537

1575-50w puan =1525 tl en uygun bu görünüyor başka indirim-cek olmadan

valideye redmi note 4 4/64 aldım güzel cihaz camera kötü
    5 plus 4/64 alayım dedim 1000tl
    1280 lirayken almadık note 3 ü simdi 1500e zor alıyoruz
    ama camera cok iyi hakikaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

son 1 ürün
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-note-3-64gb-6gb-ram-snap-dragon-660-siyah-renk-ozel-kilifi-ile-346568537

1575-50w puan =1525 tl en uygun bu görünüyor başka indirim-cek olmadan

valideye redmi note 4 4/64 aldım güzel cihaz camera kötü
    5 plus 4/64 alayım dedim 1000tl
    1280 lirayken almadık note 3 ü simdi 1500e zor alıyoruz
    ama camera cok iyi hakikaten.
    N11 de bonus kart ile 1425 tl ye alınabiliyor.

• Sizce Huawei P Smart ile arasında kalındığın da hangisi tercih edilir beyler??? +++--- leri ??
  • ben dün yakından gördüm gerçekten çok şık bi telefon. mi 6 da öyle. ben şu anda max2 mi6 ve note3 arasında kaldım. ama byükü ihtimal note3 alacağım max2 çok büyük mi6 da 6gb lıkları pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 3 Mayıs 2018; 9:5:2 >
  • Telefonu hepsiburadadan alacağım kredi imkanı diyo iş bankasından 100 küsüt fazla vercem nakitim yok diye avantajix hepsiburadaya %5 iade yapıyo krediyle alsam yine yaparlar mı iadeyi deneyen varmı

• Wigle W kullanıcısına yanıt
    üzgünüm yüzde 5 yapmaz 0.50 yapar telefona

KATEGORİ AÇIKLAMALARI:

- Moda %5,25

- Telefon: %0,50

- Elektronik Kategorisi %1,50

- Elektronik-Dışı Ürünler %3,00

- Altın, Takı, Mücevher, Kontör, Süpermarket %0

- Aynı üründen 2 ve üzeri adet alımlarda, Hediye Çeki kullanılan alışverişlerde, avantajlı paketler, bundle ürünler ve mobil uygulama (aplikasyon) üzerinden
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.