Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 (SICAK FIRSATLAR) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.360
Cevap
40
Favori
165.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 1599 tlye migrostan siyah olanı aldım. Şu an kullandığım tel mi5 32 gb bununla ekranı karşılaştırma fırsatım oldu mi5 in ekran acik ara bunun ekrandan daha parlak ve net. piksel sayısı deyip geçmeyin korkunç fark yaratıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piksel sayısı her iki telefonu n da ayni

• eridim E kullanıcısına yanıt

• Her iki telefonu n da piksel sayısı 1080*1920= 2,073,600 piksel yoğunluğu deseydin sen haklıydı n

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Bugün 1599 tlye migrostan siyah olanı aldım. Şu an kullandığım tel mi5 32 gb bununla ekranı karşılaştırma fırsatım oldu mi5 in ekran acik ara bunun ekrandan daha parlak ve net. piksel sayısı deyip geçmeyin korkunç fark yaratıyor
    Bende mi 5 ten minote 3 e geçmiştim. Ekran olarak mi5 çok iyiydi. Bu telefon gözümü daha bi yoruyor. Kamera olarak ta mi note 3 fiyatına göre çok iyi ama, mi5 e göre bende biraz hayal kırıklığına uğrattı.

• Campolist C kullanıcısına yanıt
    Mi5 kamerası note 3 ü aratmaz bence. Performans ta iyi. Tek artısı ekran büyük. İşlemci zayıf olduğu için de şarj süresi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi note 3 orta segment olarak geçmiyor muydu? Fazla bir şey beklememek lazım.

• Bu telefona uygun kırılmaz cam tavsiyesi olan varmi acaba ?

• eridim E kullanıcısına yanıt
    Haklı haksız olmak önemli degil de iki telefonu eline alinca fark bariz belli oluyor

• hepsiburada da dün gece 2 saat ürün seçtim , 32 gb seçtiğim bellek sepde durup dururken sipariş geçtikden sonra 16 görünce şaşırdım hemen iptal yaptım iyikide havale seçiliydi, boşu boşuna uykusuz kaldım gece, hb dükkanıydı , ben 32 ile 16 yı ayırd edemiycek birimiyim halen tuhafıma gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6s plus ile ön kamerasını karşılaştırdığımda insan yüzünü çok beyaz ve parlak çıkarıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samcinii -- 26 Nisan 2018; 9:15:44 >
  • OziiX kullanıcısına yanıt
    Siz ne bekliyorsunuz üst versiyonda? Telefon mi6 aynı tasarımda ve donanım olarak sadece işlemci farkı var. Sd 660 8 çekirdekli sd 835 yakın performans sunuyor zaten. Cpu olarak aynı neredeyse ama gpu olarak biraz fark var onda da fazla sorun olmaz. Çok rahat oynatıyor oyunları zaten. Telefondan başka ne bekliyorsunuz? Bu arada ikisinde de 6gb ram mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Mi note 3 orta segment olarak geçmiyor muydu? Fazla bir şey beklememek lazım.
    Mi6 Uzaya çıkartıyor galiba

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Ben telefona sallamadım ki ne bu fan boyluk? Aynı telefondan bende de var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Ben telefona sallamadım ki ne bu fan boyluk? Aynı telefondan bende de var.
    Fanboylukla işim olmaz. Çok bişey beklememek lazım ne demek? Mi6 ile yapıp note 3 ile yapamayacağımız ne olabilir? İki telefon %90 aynı.

• Arkadaşlar ben kamerayı pek başarılı bulmadım çok kumlu yani nasıl 90 puan almış yıllar önce aldığım note 4 u arar oldum

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ekran ile ilgili konu geçti onun için yazdım. Bilmeden konuşmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlara bakıyorum mi5 daha iyi deniyor. Ne yapalim mi5 mi5s mi alalım ?

• Arkadaslar bugun migrostan mavi rengi aldim . 1525 e geldi.Ekrana nasil bakiyorduk jdvmi sarp mi

• quote:

Orijinalden alıntı: rmzn7134

Arkadaslar bugun migrostan mavi rengi aldim . 1525 e geldi.Ekrana nasil bakiyorduk jdvmi sarp mi
    1525 e nasıl aldınız ben de dusunuyorum migrostan almayı?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.