Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 (SICAK FIRSATLAR) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
40
Favori
165.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geliyor
  • Arkadaşlar bu band 20 desteklemediği icin sorun oluyor mu telefonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hepsiburada dan 1509 TL ye aldım.Paraf kredi kartı üye iş yeri kampanyasından 50 TL indirim yaptı ve 3 taksit yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_m4 -- 21 Nisan 2018; 12:49:41 >
  • www.hepsiburada.com
    Mi Note 3 Fiyatları & Mi Note 3 Özellikleri Hepsiburada'da!
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-note-3-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000008CL0R

World kart ile 1450 ye geliyor. Bence iyi bir fırsat.
  • dream_m4 D kullanıcısına yanıt
    Hocam Paraf kartla 3 taksiti alisveristen sonrami yapti yoksa alisveris sirasindami. Hangi saticidan aldiniz

• Migrostan almak isteyenler 1600 tl olmuş. Geçen hafta 1700 idi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmzn7134 R kullanıcısına yanıt
    Hocam sen cep satıcısından aldım. Daha önceden Her Paraf 3 Taksit kampanyası için mesaj atmıştım.(Tam emin değilim galiba NISAN yazıp 3404 e yollamıştım.yeni yapmadım bunu)ürünü aldıktan sonra mesaj geldi.ücretsiz, faizsiz 3 taksit kazandınız diye. bi de 50 TL indirim de paraf üye işyeri kampanyasından.
  • Sizce mavi rengin fiyatı yakın zamanda düşer mi telefon ihtiyacımız varda sizce alınmalımı 1700 gibi bir fiyata geliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan173

Sizce mavi rengin fiyatı yakın zamanda düşer mi telefon ihtiyacımız varda sizce alınmalımı 1700 gibi bir fiyata geliyor ?
    Siyahla aynı fiyata veren yer bi vardı ama bitti mi bilmiyorum. Hepsiburada değil miydi?

• kaan173 K kullanıcısına yanıt
    BİR tek renk farkı için 200 tl fark vermek mantıklı mi sence.

Mavi kılıf alıp tak telefona çok mavi renk istiyorsan 20 tl farkla

• Mavi renk için migroslara bakın. Ben 2 gün öce migrostan aldım. N11 de turuncu mağaza diye satıcı var mavi renk gelecek 50 dolar fark olur oda 200 lirAya tekabul ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

Mavi renk için migroslara bakın. Ben 2 gün öce migrostan aldım. N11 de turuncu mağaza diye satıcı var mavi renk gelecek 50 dolar fark olur oda 200 lirAya tekabul ediyor
    tamam da hangi migros?
  • Bulunduğu ildeki migrosları ara hocam. Google da bul numaralarını. İnternette ucuz satan yok

• Sizce mi note 3 mü huawei mate 10 lite mı

• Wigle W kullanıcısına yanıt
    Klasik soru haline geldi tabiki mi note 3.

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Hepsiburada.com yüzde 3 indirim var cep telefonlarında arkadaşın dediği gibi ama satıcı hepsiburada değil.hepsiburada yapı kredi kartlara 75 world puan diğer world kartşara 50 veriyor. N11 de 1250/55 kupon var haftasonuna özel 1515tl turuncumağaza geliyor mi note 3 fisansbank 50 puan veriyor.
    6 TL. farkla n11 turuncu mağaza firmasından aldım. 55 TL. n11 puan, Paraf 50 TL. indirim ve 3 taksit ile 1460 TL. ye malolmuş oldu.
  • Tam almak için girdim hepsiburada indirmi bitmiş başka bahara kaldı

• Migrosdan alınca beğenmezsek iade etme hakkımız oluyor mu sim kartı falan takmayacağım jelatini bile sökmeyeceğim iade edebiliyormuyuz beğenmezsek ? Keşke telefonu almadan test edebileceğimiz biryer olsa.

• quote:

Migrosdan alınca beğenmezsek iade etme hakkımız oluyor mu sim kartı falan takmayacağım jelatini bile sökmeyeceğim iade edebiliyormuyuz beğenmezsek ? Keşke telefonu almadan test edebileceğimiz biryer olsa.
    Hayır, sadece online satışlarda bunu yapabilirsiniz. Jelatinini açmak, kullanmak falan sorun olmaz. Yeter ki cihaza, aksesuarlarına, kutu vb. her şeyine en ufak zarar vermeden 14 gün dolmadan geri iade edin.
  • quote:

Migrosdan alınca beğenmezsek iade etme hakkımız oluyor mu sim kartı falan takmayacağım jelatini bile sökmeyeceğim iade edebiliyormuyuz beğenmezsek ? Keşke telefonu almadan test edebileceğimiz biryer olsa.

Migrosdan yapılan alışverişlerde iade alıyor ama elektronikde durum nedir sormaniz gerekiyor. Acmazsaniz alması gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.