Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 (SICAK FIRSATLAR) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
40
Favori
165.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende lg g4 den geçtim ama arada fark var kesinllikle. Lg4 çok ısınıyor ve kronik sorunlu bir cihazdır ama kamerası süperdi. Geçmeye değer bence. İşletim sistemi çok seri (ios gibi arayüzü var). Kameraları yeterli ve 8 çekirdekli işlemciye sahip. 6gb ram mevcut. Sizin için çok yeterli olur ama biraz beklemenizde fayda var çünkü fiyatlar yükseldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikmetsonmezz H kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi bekleyin demiş ama beklememenizi öneririm. Dolar artıyor ve telefona talep yüksek, satıcılar fiyat artırmak için en ufak fırsatı kaçırmıyor. Bakın bir ay önce 1280 liraya alınabilirken şimdi hangi fiyata satılıyor. Telefon işi üçün beşin hesabını yapmaya gelmez.

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    üç,beş dediğiniz 200tl -300tl fark oynuyor neredeyse. O kadar parada az değil. 1280tl kadar düşen aynı tel şimdi 1550-1600 bandında fiyatlar. Beklemesi dediğim ise şöyle yeni çıkan telefonlar illa ki piyasayı düşürecek diye düşünüyorum ve lg g4 de kötü bir telefon değil. Samsung galaxy s4 kullanıyorsan zor durumdaysan telefonda kasma,donma vs oluyorsa değiştirin zaten beklemeye değmez ama arkadaşın öyle bir problemi de yok. Ben olsam beklerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Xyzwq

an itibari ile hepsiburada dan

50 tl çek+ 75 tl worldpuan ile 1450 tl ye siyah rengi maletmiş bulunuyorum.

satıcı hepsiburada.

şimdi cüzdan kılıf lazım ve tamperli nerde bulurum acaba
    75 tl worldpuan nasil geldi hocam.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Yapıkredi world karta 1000tl üzeri alışverişe 75 world puan veriyor hepsiburada.com ama diğer world kredi kartlarına 50 world puan veriyor.

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Eski fiyata göre asla düşünmemelisiniz çünkü belki bir sene sonra o fiyata düşer. Şimdi düşse düşse en fazla 100 lira düşer. Tabii herkesin kendi bileceği iş, istediğini alır ama o fiyatları beklemek doların 3 liraya düşmesini beklemekle aynı hesap gibi.

Hocam g4 de bataryadan illalah ettim bu ondan sonra bu tel nasil gelir sarj konusunda

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    Eski fiyat dediğin 1380 1400 civarı. Şuanda 1550 civarında telefon. Piyasada bulunmadığı için de fırsatçı çakallar her gün fiyat arttırıyor. Cepport paralel telefonları getirsin piyasada telefon bulunmaya başlasın yine düşer gibi. Tabi herşey telefonun dışarda bulunmasına bağlı. Ama zaten mi7 ile beraber note 4 te gelir, bunun üstüne bakmayabilir alacak olanlar.

Şahsen telefon alacak olsam kamerasını henüz incelemedim ama redmi note 5 pro da güzel bir alternatif olacak gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım artık hepsiburada.com dan. Hayırlısı...

1569- 50 Tl HB indirim - %0.5 avantajix (~7 TL ) - 75 TL World Puan - 10 TL Play Card = 1427 TL

• koc000 kullanıcısına yanıt
    çek kullanana avantajix iade veriyor
    mu acaba
  • mss28100 M kullanıcısına yanıt
    Sitede yazıyor. Hesaba baktım henüz görünen yok. Onay süreci ile ilgili olabilir.

• Merhaba,
    Bu gittigidiyor da satılan KVK garantililer ile ithalatçı-delta garantililer arasında ne fark var?
    KVK servis konusunda iyi mi?
    Ekran ne cikti acaba iki cesit ekran varmis sanirim sarp v.s

Mi not3 almayi dusunuyorum.kipada 1599 tl ye buldum.ayrica kipada huwaei 10 mate lite ta 1479 tl ikisi arasinda kararsiz kaldim.mi note 3 un sar degeri yuksek diyorlar dogrumu.

• https://www.devicespecifications.com/tr/model-sar/1a3f45a7

https://www.devicespecifications.com/tr/model-sar/9aa0464c

2 telefonun sar değerlerine buradan bakabilirsiniz. Mi note 3 özellikleri daha iyi huwai 10 mate lite göre tabi tercih size kalmış. İnternet almanız sizin için avantajlı olur fiyat konusunda. Mağazada gidip bakarsınız incelersiniz. Siparişi n11, gittigidiyor ya da hepsiburada.com dan yapın indirim çekleri ve kuponlar oluyor. Ek olarak banka kampanyalarıda oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rmzn7134

Ekran ne cikti acaba iki cesit ekran varmis sanirim sarp v.s
    ekran jdi fhd cmd incell dsi panel çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: erkostu

Mi not3 almayi dusunuyorum.kipada 1599 tl ye buldum.ayrica kipada huwaei 10 mate lite ta 1479 tl ikisi arasinda kararsiz kaldim.mi note 3 un sar degeri yuksek diyorlar dogrumu.
    Mate 10 light ekran berbat nit degeri cok dusuk

• mi note 3 ve mi 6 arasında kaldım hangisini alacağımı bilemedim
    Jdi daha mi iyi sarp a gore hocam ? Hangi ekran cesidi iyi

• Yukko dan alan var mı acaba telefonu? Garanti hangi firmadan bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.