Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marcoreuss

Note 10 ve Note 10 lite kılıfları uyumlumu arkadaşlar? Note 10 Lite a Note 10 kılıfı alabilir miyim
    Hocam kasa ekran boyutu falan aynı ama kamera dizilimleri farkli olduğundan note 10 ve Pro'nun kılıfı uymaz. Piyasada satilmaya baslayana kadar icinden cikan kılıfla idare etmek gerekiyor. Ya da aliexpresten siparis verebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim, diğer cihazım Iphone 11

Alıntıları Göster
    Biraz önce bende verdim bir tane siparis aynı fiyattan sanırım daha ucuza bulamayız :D
  • Arkadaşlar Hepsiburadadan beyaz olanı 3499tl sipariş verdim birde mı band 4 inşallah memnun kalırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    alfabrava kullanıcısına yanıt
    Hayırlı oldun hepimize iyi bir seçim yaptığımızı düşünüyorum . Denenmiş bir ekran koruyucu linki varsa tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba

• marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar bencede bu fiayata daha iyisi yok bu saaten sonra telefon fiyatlarının daha çok düşeceğini sanmıyorum. Ekonominin hali belli. Evet ekran koruyucu varsa link alalım arkadaşlar. Hem sipariş verelim.

• 128 liği 3299 a kadar inecektir eylüle kadar. vqkti olan beklesin vakti olmayan alsın geçsin

• quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

128 liği 3299 a kadar inecektir eylüle kadar. vqkti olan beklesin vakti olmayan alsın geçsin
    O kadar inecegini zannetmiyorum. Gecen yılın modeli 9t'nin 128'ligi bile 3500 suan. Keza note 8pro'nun 128'ligi 3000 lira. Eylule daha cok var. Bakalim doviz kuru vs hangi durumda olacak.

• siyahını alma niyetim vardı ama o da pahalı hala

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    o fiyatlara bakmayın siz yeni çıkanlar satılsın diye onların fiyatının bir hükmü kalmadı artık. satış stratejisi bunlar.

• aydın_m A kullanıcısına yanıt
    sadece ahizeyi değil telefonun bütün deliklerini bantladım. zaten ahizeyi çok ince bir şekilde bantlanız gerekiyor yoksa koruyucunun altında kalıyor, ama o sıvı öyle lanet birşeyki sızıyor her yerden. kotucusuz kullanırım daha iyi ya

Allah korudu.
  • Arkadaşlar merhaba aklımda 8pro ve ya 9t vardı ama zamlar sonrası malum fiyat performans oranları gayet düştü 9s için mi store de telefonlara bakarken 10 lite dikkatimi çekti sağolsun Mizancell'inde de içinde Allah korkusu olan tarafsız yorumları sayesinde dün gece mor rengini en uygun 3660 tlye bulup gg dan sipariş verdim gelmesini bekliyorum 4 yıllık samsung note 4 sonrası inşallah pişman olmam gerçi samsung sonrası hiçbirşeyden pişman olmam ama neyse. Not enginar bu aralar eskisi gibi değil biraz taraf tutmaya başlamış inceleme videolarını pek dikkate almayın...

• zam gelmiş yine bir gün içinde 3. fiyat dwğişimi böyle saçmalık yok

• quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

128 liği 3299 a kadar inecektir eylüle kadar. vqkti olan beklesin vakti olmayan alsın geçsin
    Belki hatırlayanlar vardır Mate 20 Pro hemde alcakaranlık rengi hepsiburadada 4999₺ ye düşmüştü anında sipariş geçtim ama 1 saat sonra 4500 e falan düşerde pişman olurum diye iptal ettim o günden sonra bırak düşmeyi hergün 200₺ arttı telefonun fiyatı 8 binleri gördü. Aynı pişmanlığı yaşamamak için bu siparişime müdahale etmeyeceğim ve çok yakın zamanda bu cihazın 4000₺ bandını göreceğinden eminim

• Bende kaç gündür beyazın indirime girmesi için bekliyordum. Gece 3.5 a siparişi geçtik. Kardeşim p40 lite ile bunun arasında kalmıştı. Umarım pişman etmez

• marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Aynı ben bende telefonlar az da ucuzlasın diye beklerken cebimden 8pro için çıkacak 2200 tl çok geliyordu 50 100 daha insin diye bekliyordum son vergilerden sonra şok oldum 2 aydır telefon araya araya hanım dahi bıktı al şunu bırak indirim kovalamayı dedi 3599dan bulamadım 5659a aldım.
    Bu Saatten sonra güncel doviz kuru dahi etkilemiyor fiyatları, yurt dışı cihazlar bile aldı başını gitti. İçimize sinen cihazları 50 100 demeden alma zamanı.

• quote:

Belki hatırlayanlar vardır Mate 20 Pro hemde alcakaranlık rengi hepsiburadada 4999₺ ye düşmüştü anında sipariş geçtim ama 1 saat sonra 4500 e falan düşerde pişman olurum diye iptal ettim o günden sonra bırak düşmeyi hergün 200₺ arttı telefonun fiyatı 8 binleri gördü. Aynı pişmanlığı yaşamamak için bu siparişime müdahale etmeyeceğim ve çok yakın zamanda bu cihazın 4000₺ bandını göreceğinden eminim

Alıntıları Göster
    Urun elinize ulasana kadar bir iki gun gecer zaten. O sure de hic sanmiyorum ama daha da dusuk bir fiyatla satilmaya başlarsa kutuyu acmazsaniz iade edebilirsiniz veya kargoyu teslim almazsınız. Hepsiburada kutu acilmadigi taktirde iade alıyor acildigi zaman kabul etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kent_plancisi

Aynı ben bende telefonlar az da ucuzlasın diye beklerken cebimden 8pro için çıkacak 2200 tl çok geliyordu 50 100 daha insin diye bekliyordum son vergilerden sonra şok oldum 2 aydır telefon araya araya hanım dahi bıktı al şunu bırak indirim kovalamayı dedi 3599dan bulamadım 5659a aldım.
    Bu Saatten sonra güncel doviz kuru dahi etkilemiyor fiyatları, yurt dışı cihazlar bile aldı başını gitti. İçimize sinen cihazları 50 100 demeden alma zamanı.
    Bende 8pro alip gececektim aslinda ama 2400 o telefon icin pahali geldi gözüme.
    A71 almaya niyetlendim ardindan, hwp enginar'in 3250 bu telefon icin fazla, 3000 civarinda almak daha mantikli yorumunun uzerine beklemeye gectim sonra zam ustune zam geldi. 3550'ye zor aldim. Suan 4250 lira. Mi note 10 lite'ta da zarardayim. Fiyati 4000 lirayken 3700'e dusunce aldimk simdi 3500-3600 civarina alinabiliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 20 Haziran 2020; 18:40:34 >

• Az önce durability test i inceledim ekranı 6. seviyede çizilmeye başlıyor. Çizilmelere gayet dirençli ekran koruyucusuz kullanabilirim bu cihazı

Hepsiburada 10 gün kullandığım Honor Play i iade almıştı o yüzden gözüm kapalı alışveriş yapıyorum sektörde en çok güvendiğim site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoreuss -- 20 Haziran 2020; 19:8:59 >
    Hocam Spigen in rugged armor modeli için başlığa 3 modelide koymuş hepsiburada bir yanlışlık mı var. Uyumsuzsa hatalı satış yapıyor

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.