Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
783.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    128 GB olan modelini almak isterim ama 3700 tl edeceğini düşünmüyorum. 64 GB olan model 3500 tl şuan. Geçen aylarda 3500 tl ye 128 lik alınabiliyordu. Fiyatlar bu şekilde kalırsa 64 lük alırım el mahkum. Yazık bizim gençliğimize şunlara servet ödüyoruz.
  • Mi note 10 kullananlarda mı bu başlıkta yazıyor acaba, kendi başlığında 1 mesaj gelene kadar bu başlıkta 3 sayfa mesaj doluyor, 2 haftaya telefon geliyor, olması ben de burada yazayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Hindistan rom yok hocam o site tüm cihazlar için aynı şablonu kullanmış,linke tıkladığınızda rom yok,inmiyor.
    Anladım hocam , teşekkür ederim, bende heyacan yaptım, sanki hindistan romu var ve resmi rom içinde MIUI uygulamaları var diye

• siyam44 S kullanıcısına yanıt
    Aynısını tekrar yüklüyor indirmeyin.

• ssdestroyer S kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar konusunda sizinle hemfikirim.

Cihazın olumsuz yönlerinden biri harici kart kullanılamaması. 64 gb belki de size yeter. Yettiğini söyleyen kullanıcılar var.

Şu açıdan da bakmak lazım. Aradaki fark 200 liranın altında. Yaklaşık 100 de 5'e tekabul eder. Ufs 2.1 64 gb dâhili hafıza için bundan 2 ay öncede değerdi şimdi de değer.

Size 128 gb şöyle avantajlı böyle güzel demeye niyetim yok. Durumun mantığını biliyorsunuz diye düşünüyorum.

Herkesin koşulları farklı bu yüzden size şunu yapın da demem. Lakin şu koşullarda daha avantajlı göründüğü için sadece tavsiye ederim.

• MiraiPinhan kullanıcısına yanıt
    Bu konu popüler konular listesinde genelde ilk 10 civarlarında dolaşıyor. Zaten bu yüzden arada konu ile ilgili olmayan yorumlar gelebiliyor.

• Yokmu ekran süresi için uygulama önerisi olan.

• glorya_ kullanıcısına yanıt
    Garanti bitene kadar miui uygulamalarını unutun
  • mi note 10 lite 8gb 128gb versyon ile aranızdayım . yalnız bir şey merak ettim mi dialler ve mesaj uygulamsaını nasıl geri getiririz. google uygulamaları gelmiş yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birseyadam

mi note 10 lite 8gb 128gb versyon ile aranızdayım . yalnız bir şey merak ettim mi dialler ve mesaj uygulamsaını nasıl geri getiririz. google uygulamaları gelmiş yerine
    Malesef custom rom yuklemeden geri getirilemiyor. Rom yüklemek için bl kilidini açarsanız da cihaz garanti dışı kalır. En iyisi alismaya çalışmak :) Samsung ve Huawei harici hemen hemen her marka gogle uygulamarina geçmiş. Oppo nord'da google aramalar var, xiaomin güncel modellerinin hepsin de yine durum ayni, hatta Sony tanıtımında gördüm amiral gemisi modelinde bile google aramalar vardi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D5BA3914

Hızlı şarj ile tam şarj sonrası yarım saatte 92 ye inen batarya, normal şarj ile 3 saatte 92 ye indi.
    Dileyen kendisi test edebilir.

Ayrıca Gmail uygulamasına her türlü bildirim iznini verip bildirim ses tonunu da ayarlamama karşın mail geldiğinde sadece titriyor ve Aod ekrana düşüyor ama sesli bildirim yapmıyor. Çözümünü bilen varmı acaba.
    Dediğiniz testi bende yaptım.
    Testi Mi Note 10 Lite nın orjinal şarjı

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]
    ve
    Orjinal Samsung S6 Hızlı Şarjı ile yaptım

Xiaomi Note 10 Lite orjinal şarjı ile şarjı %100 doldurup şarjdan çekince youtubeden bir video başlattım. Telefon wifi ile internete bağlı. Gprs açık Parlaklık otomatikde. bluetooth açık ve huawei kol saatime sürekli bağlı. Samsung s6 nın şarjıyla şarj ettikden sonra onla da aynı şartlarda teste başladım. Ayrıca şunuda söyliyim. Her iki şarj cihazınıda telefon bataryası %20 ye inince ayrı ayrı şarj ettim.

Xiaomi Mi Note 10 şarjı ile %100 Den %99 a düşmesi 12 Dakika 35 Saniye
    %100 den %95 e düşmesi 1 Saat 15 Dakika sürdü.

Samsun Galaxy S6 Şarjı ile %100 Den %99 a düşmesi 33 Dakika 49 Saniye
    %100 Den %95 e düşmesi 1 saat 45 Dakika

Garip bir şekilde bu sonucu beklemiyordum. Ama ultra hızlı şarjda şarj daha hızlı biterken
    Hızlı şarjla yani samsung s6 nın şarjıyla telefonun batarya süresi daha üzün oldu. Elimde normal standart bir şarj aleti olmadığı için onunla test edemedim. acaba normal bir şarj aletinde dahamı çok uzun batarya süresi sunar onu bilmiyorum. Birde arkadaşlar bu şarj şekillerinin hangisinin batarya ömrünü kısalttığı yada uzattığı konusunda tam bir bilgi sahibi değilim. Evet normal hızlı şarjda (Samsun s6 hızlı şarj adaptörü ile) batarya süresi arttı ama batarya ömrüne etkisi konusunda bir şey söyleyemem.

Sizlerde böyle bir test yapabilirsiniz.

• Whatsappta görüntülü görüşme yaparken çocuk sesleri karşı tarafa yankılı gidiyor. Bir çözümü var mı arkadaşlar?

• Arkdaslar gunaydin miui 12 guncellemesini yeni yaptim ve usten asahi kaydirdigimizda acilan bildirimlerin üstünde ki kontrol araclarinda senkronizasyon buton u kaybolmus acmak kapatmak icin acaba ekleyebiliyormuyuz tekrar ust kisima

• ++ upp

• BY. GÖKHAN B kullanıcısına yanıt
    Bende bulamıyordum yardım upp

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok kötü olmuş . google uygulamaları zaten playstore'de var . isteyen ve hosuna gıden ındırıp kullanabılırken ,xiaomi'nin bu şekilde bir karar alıp kendi uygulamsını çekmesi kullanıcı açısından kötü olmuş . kiliti açıp hindistan romuna geçeceğim . hint romunda varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birseyadam -- 19 Eylül 2020; 10:11:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssdestroyer

128 GB olan modelini almak isterim ama 3700 tl edeceğini düşünmüyorum. 64 GB olan model 3500 tl şuan. Geçen aylarda 3500 tl ye 128 lik alınabiliyordu. Fiyatlar bu şekilde kalırsa 64 lük alırım el mahkum. Yazık bizim gençliğimize şunlara servet ödüyoruz.
    Bence 64 almayın. Hafıza kartı desteği yok. 1 yıl sorna dolunca çok can sıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: semihsahin45

Dediğiniz testi bende yaptım.
    Testi Mi Note 10 Lite nın orjinal şarjı

ve
    Orjinal Samsung S6 Hızlı Şarjı ile yaptım

Xiaomi Note 10 Lite orjinal şarjı ile şarjı %100 doldurup şarjdan çekince youtubeden bir video başlattım. Telefon wifi ile internete bağlı. Gprs açık Parlaklık otomatikde. bluetooth açık ve huawei kol saatime sürekli bağlı. Samsung s6 nın şarjıyla şarj ettikden sonra onla da aynı şartlarda teste başladım. Ayrıca şunuda söyliyim. Her iki şarj cihazınıda telefon bataryası %20 ye inince ayrı ayrı şarj ettim.

Xiaomi Mi Note 10 şarjı ile %100 Den %99 a düşmesi 12 Dakika 35 Saniye
    %100 den %95 e düşmesi 1 Saat 15 Dakika sürdü.

Samsun Galaxy S6 Şarjı ile %100 Den %99 a düşmesi 33 Dakika 49 Saniye
    %100 Den %95 e düşmesi 1 saat 45 Dakika

Garip bir şekilde bu sonucu beklemiyordum. Ama ultra hızlı şarjda şarj daha hızlı biterken
    Hızlı şarjla yani samsung s6 nın şarjıyla telefonun batarya süresi daha üzün oldu. Elimde normal standart bir şarj aleti olmadığı için onunla test edemedim. acaba normal bir şarj aletinde dahamı çok uzun batarya süresi sunar onu bilmiyorum. Birde arkadaşlar bu şarj şekillerinin hangisinin batarya ömrünü kısalttığı yada uzattığı konusunda tam bir bilgi sahibi değilim. Evet normal hızlı şarjda (Samsun s6 hızlı şarj adaptörü ile) batarya süresi arttı ama batarya ömrüne etkisi konusunda bir şey söyleyemem.

Sizlerde böyle bir test yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Aylardır yazdım. Hızlı şarj cihazında pil daha hızlı boşalıyor pili de çok ısıtıyor ömrüne yazarları. Yok kötü olsa koyarlar mı VS vs

Hayatta herşeyin bir bedeli var. O pili hemen doldurmak isteyen daha az ekran süresi ve daha kıs ömrü olacak pile eyvallah etmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_KniGHT_

Benim de şarj %38'de şu an
    Ben yüzde 20 ye geldiğimde ekran süresi 10 saat yazıyor

• Birseyadam kullanıcısına yanıt
    Note 10 LİTE modelinde HİNDİSTAN rom yok,BL açıldıktan sonra custom rom yükleyin onlarda var.
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.