Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sabah saatlerinde geldi ben yükledim yalnız çok fazla hata var ondan dolayı çekmiş olabilirler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İboar33 İ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah 👍

• Bende de güncelleme yok gözüküyor
  • Aynen

• merhaba, uzun süredir note 10'u takip ediyodum bugune kısmetmiş. önce 3 yıllık m7 ve sonra 4 yıllık htc 10 serüvenlerimden sonra Note 10 alarak aranıza katıldım herkese merhaba. dakika bir gol bir sorunum var. On belleği de temizlesem verileri de temizlesem silip tekrar da yuklesem hem wifi hem mobil veriden de denesem hesabın şifresini de değiştirsem bir türlü instragram'a giriş yapamıyorum. sürekli ''Bilinmeyen bir ağ hatası oluştu.'' diyip duruyor. ne yapmayalıyım, başına gelen var mı ? denemediğim şey kalmadı.
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 12 Ağustos 2020; 20:38:13 >

• Arkadaşlar elimde orjinal 30wattlik şarj adaptörü ve kablosu var ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir 1 adet vardır ticari amaçla satılmamaktadır

• quote:

Orijinalden alıntı: smugglers

merhaba, uzun süredir note 10'u takip ediyodum bugune kısmetmiş. önce 3 yıllık m7 ve sonra 4 yıllık htc 10 serüvenlerimden sonra Note 10 alarak aranıza katıldım herkese merhaba. dakika bir gol bir sorunum var. On belleği de temizlesem verileri de temizlesem silip tekrar da yuklesem hem wifi hem mobil veriden de denesem hesabın şifresini de değiştirsem bir türlü instragram'a giriş yapamıyorum. sürekli ''Bilinmeyen bir ağ hatası oluştu.'' diyip duruyor. ne yapmayalıyım, başına gelen var mı ? denemediğim şey kalmadı.
    edit: sorun yasayanlar su sekılde yapsınlar bende duzeldi

• arkadaşlar note 10 aldık.

Instagram uygulaması sorunlu. story atilamiyor.. birinin takipçi listesinde "search" kısmı çıkmıyor. uygulama güncel.

bir de whatsap tekrar kurduk gruplar geldi bireysel eski sohpetler gelemedi "geri yükle" kısmı whatsap uygulamasında çıkmıyor nasıl düzelir bu fikri olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu önerisi yapacak varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ctnnalii

Ekran koruyucu önerisi yapacak varmı?
    www.akilliphone.com
    Gor xiaomi mi note 10 pro cc9 pro 3d kavisli full ekran koruyucu 2 adet set
    https://www.akilliphone.com/incele/gor-xiaomi-mi-cc9-pro-note-10-10-pro-3d-kavisli-full-ekran-koruyucu-2-adet-set-102861

www.lensun.store
    Xiaomi Mi Note 10 Lensun Nano Kırılmaz Ekran Koruyucu
    https://www.lensun.store/xiaomi/mi-note-10-lensun-nano-ekran-kaplama

şu ikisinin kenarlardan kalkma yapmadığı soylenıyor hocam, ben lensun sipariş ettim henuz ulasmadı. Akilliphone'da suan stokta yok ama aynı modelin p30 pro için olanını alabılırsınız birebir aynı boyutları note 10 ile.

• Bende tam aynı ürüne bakıyordum. Sizin mesajı gördüm. N11de 50 tl den buldum bu koruyucuyu. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Sizden de lensun ile ilgili geri dönüş bekliyorum hocam.

• arkadaşlar telefonun kilit ekranında endonezce yazılar çıkıyor.translateden baktım 'lütfen kilit ekranını açmak için kaydırın yazıyor'. ayrıca bildirim gelince yine endonezce bildirim geliyor.bunu düzeltmenin bi yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smugglers

https://www.akilliphone.com/incele/gor-xiaomi-mi-cc9-pro-note-10-10-pro-3d-kavisli-full-ekran-koruyucu-2-adet-set-102861
    https://www.lensun.store/xiaomi/mi-note-10-lensun-nano-ekran-kaplama
    şu ikisinin kenarlardan kalkma yapmadığı soylenıyor hocam, ben lensun sipariş ettim henuz ulasmadı. Akilliphone'da suan stokta yok ama aynı modelin p30 pro için olanını alabılırsınız birebir aynı boyutları note 10 ile.

Alıntıları Göster
    Lensun istisnasiz her kullananda kalkma yapti. Kavisli ekranlarda hic başarılı degil.

Gor marka olan kalkma yapmıyor. Kendinden kavisi var. Suan ben de kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 13 Ağustos 2020; 14:0:12 >

• Ne zaman gelir güncelleme miui 12
  • juniperi kullanıcısına yanıt
    Merhaba rica etsem adaptörün usb soket yuvasının resminide ekleyebilir misiniz bende ki adaptörde 5 pinden sadece ortadaki doluda normal mi bu merak ettim.

• wolwes kullanıcısına yanıt

• juniperi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bende pinim eksik diye üzülüyordum

• Arkadaşlar ben mi note 10 lite kullanıyorum. Bizim telefonun konusunda yakinlik sensoru hatasi baya dillendriliyor. Malum duz mi note 10 ile on ve arka kamera sensorleri haric birebir ayni donanim, kasa yapisina sahip. O yuzden merak ettim. Sizlerde gorusme sırasında yakinlik sensoru hatali çalışıyor mu?

• Güncelleme hakkında bir gelişme var mı?

• Arkadaşlar iyi forumlar herkese, yurtdışından aldığım xiaomi mi note 10 pro var. Türkiye'deyim şuan. Imei kaydı yaptırmam gerekiyor. Kendim yapabilir miyim. Bilgi verir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.