Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi = Günümüzün Nokia aday adayı. Ama süreç buna uygun mu bilmem. Her telefona saatine bir üst modelde minnacık bir özellik eklemesiyle aşk ile bir dahi satış amaçlıyor ve sanırım tutuyor da. Ne olacak bakalım.
  • Bu mu yoksa düşük model iPhone mu alsam diyor insan fiyat 5 e yaklaşınca. Süper bir Çin malı mı yoksa düşük model bir iphone mu? Ekranı anahtar deliğinden bakmış kadar küçük oluyor ama iPhone olursa :)
  • Arkadaşlar selam,

Gözümün nuru gibi baktığım galaxy note 8 cihazım düştü ve ekranı patladı. G. Note 10 serisi çok pahalı olduğu için Xiaomi'ye kaymak zorunda kaldım.

Mi Note 10 ile alakalı yakınlık sensöründen dert yanan var. Bu sorunu yaşadınız mı veya sorunu olanların hâlâ sıkıntıları devam ediyor mu?

Aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mende4635

Bu mu yoksa düşük model iPhone mu alsam diyor insan fiyat 5 e yaklaşınca. Süper bir Çin malı mı yoksa düşük model bir iphone mu? Ekranı anahtar deliğinden bakmış kadar küçük oluyor ama iPhone olursa :)
    Belli ki sizin kazıklanmaya hevesiniz var. Siz ayfon alın.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz nedir hocam? 4bin altına ne alalım? bu arada redmi 5 plus tan önce 7 plus almıştım şuan ikinci eli aldığım sıfır fiyatının iki katı bu da var. xiaomi aldım 2 yıl olmadı yarısı etmiyor. yani değiştirirken değer kaybı çok fazla. tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

tavsiyeniz nedir hocam? 4bin altına ne alalım? bu arada redmi 5 plus tan önce 7 plus almıştım şuan ikinci eli aldığım sıfır fiyatının iki katı bu da var. xiaomi aldım 2 yıl olmadı yarısı etmiyor. yani değiştirirken değer kaybı çok fazla. tavsiyeniz nedir?
    Ne yaptığına bağlı. Ben fotoğraf için yurtdışı Note 10 aldım. Şu an 3500 civarı bulunabiliyor. Oyun oynamak dersen K30 türü bir telefon alabilirsin.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Kaça mal oldu hocam kayıt filan? Mi değil mi bu arada Redmi değil

• Elimde satılık beyaz renk 5 aylık Türkiye garantili mi note 10 pro var düşünen varsa mesaj atabilir

• quote:

Kaça mal oldu hocam kayıt filan? Mi değil mi bu arada Redmi değil
    3650 Mi Note 10
  • Güncelleme gelse artık. Daha imei kaydı yaptırmadım bu yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar reklamlar için (Gazete ,internette dolasirkenki) hangi programı kullanıyorsunuz note 10 da?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakınlık sensöründe bende de hata var hocam normal tutarken bian da ekran açılıyor yerini değiştiriyorum yine kapanmıyor.Işık alacak şekilde uzaklaştırıp tekrar yakınlaştırınca kapanıyor bi çözüm bulamadım donanımsal mı yoksa yazılımsal mı fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.