Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakınlık sensöründe bende de hata var hocam normal tutarken bian da ekran açılıyor yerini değiştiriyorum yine kapanmıyor.Işık alacak şekilde uzaklaştırıp tekrar yakınlaştırınca kapanıyor bi çözüm bulamadım donanımsal mı yoksa yazılımsal mı fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Dün ne olduysa, pil menüsü değişti benim cihazda. Herhangi bir güncelleme uyarısı da almamıştım.
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar elimde imei repaire yapilmis eu rom yuklu mi note 10 var , cihaza orjinal romu yuklesem . Recovery modunda format vs islemler yapıldiginda imei gitme olayi oluyormu

• Merhaba arkadaşlar. Mi note 10 pro kullananlardan yorum alabilir miyim? Cihazı almaya karar verdim gibi ama kronik sıkıntıları var mı veya memnun olunmayan yönler var mı merak ediyorum. Yakınlık sensöründe vs problem var mı konuşurken?

• Mi 10 ultraya baktım da. Mükemmel :)) ülkeye gelir mi acaba.

• kLx kullanıcısına yanıt
    Kronik problemi yok cihazın cihaz güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: İboar33

Kronik problemi yok cihazın cihaz güzel
    Kullanıyor musunuz hocam memnun musunuz? Eksi yönleri var mı sizce?

• kLx kullanıcısına yanıt
    Evet kullanıyorum eksi yönünü görmedim şimdiye kadar

• Merhaba arkadaşlar, Note 10 Lite almayı düşünüyordum ama herkes yakınlık sensöründen şikayetçi. Note 10'da da var mı aynı sorun? Başka sorunları var mı? Note 10 alabilirim sorunsuz ise.
    Bir de merak ettiğim bu siteden note 10 Pro ve Lite'ın romları varken neden Normal Note 10 Romu yok?
    https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900377

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauths -- 17 Ağustos 2020; 11:19:57 >
  • Note 10 pro ve S10+ fiyat olarak aynı seviyedeler hemen hemen. İki cihazıda kullanan oldu mu sizce hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sauths

Merhaba arkadaşlar, Note 10 Lite almayı düşünüyordum ama herkes yakınlık sensöründen şikayetçi. Note 10'da da var mı aynı sorun? Başka sorunları var mı? Note 10 alabilirim sorunsuz ise.
    Bir de merak ettiğim bu siteden note 10 Pro ve Lite'ın romları varken neden Normal Note 10 Romu yok?
    https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900377
    Mrb sersör çok iyi çalışmasada 6-7 aylık kullanım da pek sıkıntısını yaşamadım.Note 10 pro ve note 10 rom lari aynı diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kLx

Note 10 pro ve S10+ fiyat olarak aynı seviyedeler hemen hemen. İki cihazıda kullanan oldu mu sizce hangisi?
    Arkadaş da s10+ bende mi note 10 var fotoğrafları zaman kıyasliyoruz mi note 10 çok daha başarılı işler çıkartıyor.
    Ama hız ,akıcı deneyim,ve telefon ısınması gibi konularda s10+ daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

Merhabalar. Dün ne olduysa, pil menüsü değişti benim cihazda. Herhangi bir güncelleme uyarısı da almamıştım.

Merhaba. Ben de telefonu yeni aldım. Tam yazacaktım, siz yazmışsınız. Pil menüsü gayet anlaşılır bir şekilde her şey yazıyordu ne zaman son şarj ettim, kaç gün geçti vs... Dün bir anda pil grafiği aynı bu şekil olmuş. Hiçbir güncelleme de yapmadım. Neden böyle bir şey oldu acaba??? Hiçbir şey de anlaşılmıyor grafikten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 17 Ağustos 2020; 13:25:8 >

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Bizde de Note 9S var aynı şey bize de oldu.
  • ozzyy41 kullanıcısına yanıt
    Note 10 Lite'da çok yorum okudum sensör şikayetiyle ilgili, Note 10'da çok az gördüm. Daha az sorun çıkartıyor diyebilir miyiz Lite'a göre?
    Pro ile aynı Rom olduğunu bilmiyordum öyleyse mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sauths

Note 10 Lite'da çok yorum okudum sensör şikayetiyle ilgili, Note 10'da çok az gördüm. Daha az sorun çıkartıyor diyebilir miyiz Lite'a göre?
    Pro ile aynı Rom olduğunu bilmiyordum öyleyse mantıklı.
    Bende pek rastlamadım bu konuda şikayet eden benim cihazda problem olabilir.

• Haziran başından beri ben de Iphone 6'dan Note 10 Pro'ya geçiş yaptım.Öncelikle hiçbir şekilde,dillendirilen sensör sıkıntısı yaşamadım.Oyun oynayan biri değilim oyun performansı bakımından bir yorum yapamıcam.Diğer işlevler için,telefon son derece yeterli ve akıcı bir şekilde çalışıyor.Kamerası için pek birşey söylemeye gerek yok sanırım :) . Pili en kötü 1,5 günü çok rahat çıkartıyor.Kullanım senaryolarıma göre min 10 saat max. 13 saat 50 dk ekran açık süresi almışlığım var . Şu an için tek sıkıntı Pil bölümünün değişmesinden dolayı sağlıklı bir şekilde bilgileri takip edemiyoruz. Özetle telefon, daha düşük bir modelden bu cihaza geçen kimseyi üzmez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit355 -- 17 Ağustos 2020; 14:10:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit355

Haziran başından beri ben de Iphone 6'dan Note 10 Pro'ya geçiş yaptım.Öncelikle hiçbir şekilde,dillendirilen sensör sıkıntısı yaşamadım.Oyun oynayan biri değilim oyun performansı bakımından bir yorum yapamıcam.Diğer işlevler için,telefon son derece yeterli ve akıcı bir şekilde çalışıyor.Kamerası için pek birşey söylemeye gerek yok sanırım :) . Pili en kötü 1,5 günü çok rahat çıkartıyor.Kullanım senaryolarıma göre min 10 saat max. 13 saat 50 dk ekran açık süresi almışlığım var . Şu an için tek sıkıntı Pil bölümünün değişmesinden dolayı sağlıklı bir şekilde bilgileri takip edemiyoruz. Özetle telefon, daha düşük bir modelden bu cihaza geçen kimseyi üzmez .
    Pil menusunu eskisi gibi takip etmek isterseniz guvenlik uygulamasının uzerine basılı tutun, uygulama bilgisine tıklayın ardından en altta guncellemeleri kaldıra tıklayın. Eski versiyona gececektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Pil menusunu eskisi gibi takip etmek isterseniz guvenlik uygulamasının uzerine basılı tutun, uygulama bilgisine tıklayın ardından en altta guncellemeleri kaldıra tıklayın. Eski versiyona gececektir.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 17 Ağustos 2020; 15:24:32 >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.