Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CC9 PRO PREMIUM EDITION da 8GB/256GB. Birisi global olan Mi Note 10 Pro'nun arkasında CE yazıyor demişti sonradan nedense mesajı silmiş, sanırım doğru cevap bu. Avrupaya satışı yapıldığı için global cihazda CE yazması diğerinde yazmaması mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İboar33 İ kullanıcısına yanıt
    Bana ses de daha iyi olmuş gibi geldi. Ama tabi sen şahsi düşüncem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana daha güncelleme gelmemiş. MIUI 11.0.9.0 Kararlı yazıyor. Yurtdışı cihazı diye mi nedir? İlerleyen süreçte gelecek mi acaba..Daha önce yeni MIUI versiyonları gelmişti kendi kendine birkaç kez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 8 Mayıs 2020; 12:22:34 >
  • mutludurmaz M kullanıcısına yanıt
    Aynen seste de bi iyileşme var ilk etapta batarya dikkatimi çektiği için onu yazdım

• srcn09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Link verme imkanınız var mı hocam?
  • 108 mp fotoyu cihazınız işleyemediği oluyor mu? Bugün bir manzaraya karşı iki kere 108'de çekim yapayım dedim bekledim 15 20 saniye 720*920 mi ne saçma sapan bir foto oluşturdu ikisindede. Bir iki güncellemeyle mermi olur bu cihaz kameranın potansiyeli çok yüksek çekim yapmak çok zevkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 9 Mayıs 2020; 0:22:55 >
  • Donanımhaberdeki satıcılardan bu cihaz alınır mı? yurtdışından getiriyorlar çakma imei atıp kullanılır mı? sorun yaratıyor mu kullanış bakımından?

• Forumda baveran nickli arkadaşımız var. Ben 3 tane telefon aldım kendisinden. İmei konusunda da yardımcı oluyor. Düşünmeden kendisinden alışveriş yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnbrck

Forumda baveran nickli arkadaşımız var. Ben 3 tane telefon aldım kendisinden. İmei konusunda da yardımcı oluyor. Düşünmeden kendisinden alışveriş yapabilirsiniz.
    Ben de kendisinden satın aldım telefonu. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maclarens90

Bana daha güncelleme gelmemiş. MIUI 11.0.9.0 Kararlı yazıyor. Yurtdışı cihazı diye mi nedir? İlerleyen süreçte gelecek mi acaba..Daha önce yeni MIUI versiyonları gelmişti kendi kendine birkaç kez.
    Arkadaşlar herkese istisnasız geldi mi ya bu güncelleme?

• Android 10 hakkında yorum yapacak olursam pil konusu gerçekten çok daha iyi olmuş normalde 10 12 saat arası ekran süresi alıyordum şimdi ise %71 de şarjım ve ekran sürem 5saat 10 dakika
    Parmak izinde ufak Bi hızlanma söz konusu
    Yüz tanıma çok daha iyi ve hızlı hale gelmiş neredeyse 0 gecikme
    Animasyonlar hoş özellikle ilk açılış

• ekselansahh E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam içimi rahatlattınız.
  • Maclarens90 kullanıcısına yanıt
    Sırayla geliyor, kısa süre içinde gelmesi lazım herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

İyi bari, sağolasın hocam teşekkürler bilgilendirme için. Batarya performansı zaten efsaneydi, daha da iyileşti diyor herkes. O bakımdan heyecanla bekliyorum. Parmak izi okuması da biraz iyileştiyse süper olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Hocam bendede global eea 11.0.17.0 versiyonu yüklü yeni global Avrupa kararlı sürüm.11.0.17.0 sürümü geri çekilmiş 11.0.16.0 son sürüm görünüyor mi sitesinde.Bende ota güncelleme geldiği için 17 olan son sürüme güncellenmiştir.Sürüm geri çekildiği için Android 10 güncellemesinin gelmeme şansı var mıdır? Ayrıca global kararlı ile Avrupa kararlı arasında yeni sürüm dağıtımında çok zaman farkı olur mu?

• AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Android 10 çıkarsa sanada gelir, sürümün geri çekilmesi önemli değil, Avrupa ve global arasında pek fark yok aynı ay içinde çıkıyor genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

108 mp fotoyu cihazınız işleyemediği oluyor mu? Bugün bir manzaraya karşı iki kere 108'de çekim yapayım dedim bekledim 15 20 saniye 720*920 mi ne saçma sapan bir foto oluşturdu ikisindede. Bir iki güncellemeyle mermi olur bu cihaz kameranın potansiyeli çok yüksek çekim yapmak çok zevkli.
    evet arada yapıyor. özellikle ışıklı ortamlarda bir kaç kez bende de oldu dikkat ettim.
  • Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

ANDROİD 10 YARADI note 10a global sürüm

• Eea global kararlı sürümde olup günccelleme gelen var mı? Geldi ise 16 mı 17 mi kuruluydu sizde ?

• 1 haftadır cihaz bakıyorum, pili, kamerası ve güncelliği ile tam bu telefona karar vermişken, sipariş vermek içşn amazona girdim, bir de ne göreyim:
    fiyat 4800den 5300e fırlamış. . Üstelik hemen hemen tüm sitelerde fiyat 5.000 i bayağı geçmiş durumda.

Ben de dejiden batarya sipariş edip telefonumu 2 sene daha kullanmaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 11 Mayıs 2020; 0:38:3 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.