Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mi note 10 alınır mı hala? (pro düşünmüyorum çok fark olmadığından)
    S10 lite ile ikilemde kaldım... Xiaomi bir tarafta Samsung bir tarafta.
  • talhagezer kullanıcısına yanıt
    Ben daha yeni mi note 10 aldım, s10 lite işlemci olarak dah iyi bir cihaz . Ama fiyatı daha pahalı +Türkiye garantili.
    Ben daha önce Samsung garantisinden çok sıkıntı çektiğim için (tüketici hakem heyeti ile paramı geri aldım/2 yıllık garanti süresinin 6 ayını serviste geçirdi telefon)
    Ayrıca hanımda Samsung Galaxy note FE var aldığımızda benim mi note 3 den daha iyi fotoğraf çekiyordu , işlemeler de hızı benzerdi, ama şu anda mi note 3 daha iyi fotoğraf çekiyor maalesef tüm işlemler de mi note 3 hız da fark atıyor.
    Samsung u ben almam, almadım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Aranıza katılmış bulunuyorum. Lg G2 den sonraki 2.akıllı telefonum. Yaklaşık 6 yıldır kullanıyordum. Bunda da uzun ömürlü kullanım nasip olur İnşallah. İyi akşamlar. (4810 TL İnternet üzerinden satın aldım.)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • solokingx S kullanıcısına yanıt
    internet kopması hattan kaynaklanıyor olabilir. operatöre başvurup sim kartınızı yenilmenizi tavsiye ederim. Samsung servise verdim, hatta kopmalar oluyor diye, teli güncelleyip geri vermişlerdi. sonra operatörümden yeni sim kart çıkarttım ve Benim sorunum bu şekilde çözülmüştü.

fiyatı 4800'e gerilemiş. Sanırım prosuyla arasında kapasite ve ramden başka bir fark yok. 4500 civarlarına denk getirilirse f/p olarak çok iyi bit noktaya gelecektir diye düşünüyorum.

Not: samsung servise düştün mü, cihazı güncelleyip vereceklerini bilmek lazım. % 80 batarya sağlığım var diye telefonun bataryasını değiştirmedi samsung. adaptörü ve kabloyu değiştirdi. 3300 mah kapasiteli telefonun bataryası 2700 mah seviyesine inmiş durumda. Sanırım 100 liraya deji alıp, remi k30 pro ( ülkemizde satılacak adıyla m10 t pro ) gelene kadar sabredeceğim.

ama telefonu çok beğendim. klasik xiaomi sıkıntıları , bu cihazda yok gibi duruyor. Zira millet en çok arayüzden şikayetçiydi. bir de mantıksız bir kaç şey varmış, ses tuşuyla zil ve bildirim seslerinin aynı anda düşürülmesi veya yükseltilmesi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

internet kopması hattan kaynaklanıyor olabilir. operatöre başvurup sim kartınızı yenilmenizi tavsiye ederim. Samsung servise verdim, hatta kopmalar oluyor diye, teli güncelleyip geri vermişlerdi. sonra operatörümden yeni sim kart çıkarttım ve Benim sorunum bu şekilde çözülmüştü.

fiyatı 4800'e gerilemiş. Sanırım prosuyla arasında kapasite ve ramden başka bir fark yok. 4500 civarlarına denk getirilirse f/p olarak çok iyi bit noktaya gelecektir diye düşünüyorum.

Not: samsung servise düştün mü, cihazı güncelleyip vereceklerini bilmek lazım. % 80 batarya sağlığım var diye telefonun bataryasını değiştirmedi samsung. adaptörü ve kabloyu değiştirdi. 3300 mah kapasiteli telefonun bataryası 2700 mah seviyesine inmiş durumda. Sanırım 100 liraya deji alıp, remi k30 pro ( ülkemizde satılacak adıyla m10 t pro ) gelene kadar sabredeceğim.

ama telefonu çok beğendim. klasik xiaomi sıkıntıları , bu cihazda yok gibi duruyor. Zira millet en çok arayüzden şikayetçiydi. bir de mantıksız bir kaç şey varmış, ses tuşuyla zil ve bildirim seslerinin aynı anda düşürülmesi veya yükseltilmesi gibi.
    Wi fi de iken oluyor daha çok hatla alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 6 Mayıs 2020; 14:27:24 >

• uygun fiyata yurtdışı satan varsa temasa geçebilir.

• Ve android 10 gelir
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• ekselansahh E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler haber verdiğin için. Hemen güncelledim.

• ekselansahh E kullanıcısına yanıt
    Arayüz falan fark var mı acaba ne yenilikleri var biliyor musunuz gümcelledimde bi farklılık olsun diyorum herhangi bi değişiklik göremedim henüz arayğz olarak

• Arkadaşlar tekrardan selamlar animasyon geçişini hızlandırma yavaslandırma ölçeği nerdeydi yardımcı olur musunuz bulamıyorum :(

• emiröztürk kullanıcısına yanıt
    Ek ayarlar/geliştirici seçenekleri

• quote:

Orijinalden alıntı: emiröztürk

Arayüz falan fark var mı acaba ne yenilikleri var biliyor musunuz gümcelledimde bi farklılık olsun diyorum herhangi bi değişiklik göremedim henüz arayğz olarak
    Herhangi bir görsel fark ben göremedim onun icin MIUI 12 beklemek lazim

• Google uygulamaları kaldırılabilir hale gelmiş, kameraya belge tarama eklenmiş. Ya benim anlamadığım madem bildirim ışığı yerine o efektleri koymuşsun da o zaman bildirim ışığı gibi yansınlar ne var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 7 Mayıs 2020; 23:23:59 >
  • Arkadaşlar note 10 pro için ekran koruyucu tavsiyesi verebilecek olan var mı? Tek beklentim kenarlardan hava ve toz almaması
  • Merhaba, ben de yurtdışı mi note 10 pro almayı düşünüyorum. Ancak gidip gördüğüm bir kaç yerde hep fason kutu yapmışlar, içine de düşük amperli şarj aleti ile çakma kablo koymuşlar, bunu da belirtmiyorlar. Şimdi durum böyle olunca ben artık cihazdan da şüphelenmeye başladım. Mi CC9 Pro Premium ile Mi Note 10 Pro arasındaki farkı nasıl anlayabilirim. Aralarında 3G ve 4G band farkı olduğu için Mi Note 10 pro almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xRoot

Arkadaşlar note 10 pro için ekran koruyucu tavsiyesi verebilecek olan var mı? Tek beklentim kenarlardan hava ve toz almaması
    Gor marka ekran koruyucu çok başarılı, forumda tavsiyeler üzerine almıştım. Uygulaması da çok kolay 2 ay oldu en ufak kabarma, kalkma söz konusu değil. Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsugayu

Merhaba, ben de yurtdışı mi note 10 pro almayı düşünüyorum. Ancak gidip gördüğüm bir kaç yerde hep fason kutu yapmışlar, içine de düşük amperli şarj aleti ile çakma kablo koymuşlar, bunu da belirtmiyorlar. Şimdi durum böyle olunca ben artık cihazdan da şüphelenmeye başladım. Mi CC9 Pro Premium ile Mi Note 10 Pro arasındaki farkı nasıl anlayabilirim. Aralarında 3G ve 4G band farkı olduğu için Mi Note 10 pro almak istiyorum.
    En büyük fark ram ve depolama alanıdır. Mi Note 10 Pro 8/256 GB
  • Android 10 ile batarya daha efsane olmuş

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.