Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Mi Note 10 Pro almayı yada ucuzlar ise Mi10 Pro almayı düşünüyorum. IMEI atılmış yurtdışı sıfır cihazda Vowifi kullanabilir miyim? Hangi konuya yazdıysam cevap alamadım. Lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Merhabalar, arayüzde problem mi var bana mı öyle geliyor arkadaşlar? Miui değil de android standart arayüzü sanırım. Bunu nasıl halledebilirim? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

• hashus_42 kullanıcısına yanıt
    Vofi ya da volte kullanımında sorun yok. Kullandığınız servis sağlayıcıda sorun olmadıkça sıkıntı çıkmaz. Ben turkcell hat ile imei repair li kullanıyorum. İkisi de aktif

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler cevabınız için. Bende türk Telekom kullanıyorum daha yeni vowifi desteği verdi çok şükür. Bakalım IMEI repair li akşam sorun olmaz inşallah.

• Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Ayrıca kurulumda da böyle bir uyarı aldim. Kurulumdan sonra yukarıda fotoğraflarını attığım bölümlerde arayüz farklılıkları yaşıyorum sebebi nedir arkadaşlar bilen yardım ederse sevinirim

• maserat M kullanıcısına yanıt
    Telefonun bootloader kilidi açık mı, hangi rom yüklü, root var mı, kayıt işlemi yapıldı mı, hata normal değil

• Tavsiye ederim.. Oldukça kaliteli ve ince.. Alan pişman olmaz.. Fiyatında çok iyi

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 22 Nisan 2020; 14:3:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Telefonun bootloader kilidi açık mı, hangi rom yüklü, root var mı, kayıt işlemi yapıldı mı, hata normal değil
    Bootloader açık değil . Ürün tr garantili, stabil rom yüklü. Arama ekranının, mesaj bölümünün, kişiler listesi bölümünün srardart android arayüzü olması normal midir peki ?

Normal hocam, global romda kişiler ve mesajlar uygulaması Google uygulaması, ayarlar uygulamalar kısmından Google kişileri seçip verileri temizle de, ve güncellemeleri kaldır kısmı aktif ise ona tıkla. Düzelmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Merhaba arkadaşlar, bir kaç sorum olacak.

mi 10 fiyatı beklediğimden daha yüksek giriş yapınca b planı olarak mi note 10 düşünüyorum. aslında aradığım her şey mi 10 da var ama o kadar para vermek de istemiyorum.

* dxomark sitesini incelediğimde mono hoparlör kullandığı için baya eleştiri almış ve düşük puan vermiş adamlar. kamera kalitesini ve performansını konuşmaya gerek yok. ben her zaman stereo hoparlörden yanayım ama bu model de açıkcası kullanan kişilerin yorumlarını önemsiyorum. hoparlör de günlük kullanımda önemli sonuçta.

* şu anda kullandığım telefon HTC 10, polarize güneş gözlüğü ile telefonu elimde dik pozisyonda tutarken ekran kararıyor sıfır görüntü, yatayda görüntü var kullanılan panel nedeniyle. bu paneli tercih eden mühendislere her seferinde sövmekten yoruldum. mi note 10 sihibi birisi yine polarize bir güneş gözlüğü ile dik ve yatay konumda test yapabilir mi.

*kaç saat ekran süresi veriyor oyunsuz kullanımda,

Ankara içi kayıtsız uygun fiyatlı almayı düşünüyorum, distribütor garantili gereksiz derecede pahalı. yardımcı olabilecek varsa mesaj atarsa sevinirim.
    Bazı sorularınıza cevap verilmiş ben de yardımcı olmaya çalışayım.

- Kullanılan hoparlör stereo olmamasına rağmen bence yeterli seviyede (kulağı tırmalamıyor, ses patlamaları olmuyor).

- Polarize camlı güneş gözlüğü kullanıyorum herhangi bir görüntü kaybı yok.

- Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Yukarıda ki ekran ışığı süresi, ekranı hiç kapatmadan oyun oynayarak aldığım ekran süresidir. Parlaklık full (oynadığım oyun grafik yönünden zayıf, strateji oyunudur).

Oyun oynamadan 9,5 - 10 saati görüyorum.

- Forumda satış yapan birisi vardı nickini hatırlayamadım ondan alabilirsiniz

Selamlar. Büyük bir ihtimalle rom da sorunlar var. Mümkünse yeniden rom yükleyin. Değil ise fabrika ayarlarına dönüp deneyin. Sistem dosyalarınızda problem var gibi görünüyor.
  • Bugün ufak bi güvenlik güncellemesi geldi , 300 mb civarı. Acaba android 10 ne zaman gelecek ?
  • Note 10 pro 8/256 almayı düşünüyorum. Sahibinden bir ilan gördüm kapalı kutu. Alırken nelere dikkat etmek gerekir? Global olup olmadığı nereden anlaşılır yardımcı olabilir misiniz
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    DH de bi üstat satıyor ondan bakabilirsin baya alan var memnun gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Note 10 pro 8/256 almayı düşünüyorum. Sahibinden bir ilan gördüm kapalı kutu. Alırken nelere dikkat etmek gerekir? Global olup olmadığı nereden anlaşılır yardımcı olabilir misiniz
    Arkasında ce yazısı varsa globaldir. Kutuda da yazıyordur eğer fason kutu değilse

• Cihazı kullananlar hangi rengi kullanıyor? Eşime alacağım için beyaz almayı düşünüyorum ama arada kaldım.Beyaz kullanlar yanlarda çizikler çok belli oluyor mu? Dokunmatik hassasiyetin kavisli bölümde azaldığı belirtilmiş bu ciddi seviyede mi ?

• merhaba cihazda micro sd kart desteği varmı acaba bu bilgiye ulaşamadım da
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.