Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar tr cihazi var bende miui 11 global yüklü acayip ısınıyor oyun falan oynamiyorum sizdede varmi bu sorun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheErnesto

Arkadaslar tr cihazi var bende miui 11 global yüklü acayip ısınıyor oyun falan oynamiyorum sizdede varmi bu sorun?
    Bende de durum aynı fotoğraf çekerken bile ısınıyor. Snapdragon 730g üst seviye bi işlemci değil maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyy41

Bende de durum aynı fotoğraf çekerken bile ısınıyor. Snapdragon 730g üst seviye bi işlemci değil maalesef.

Alıntıları Göster
    Mi 9t kullandım oda ayni islemciydi sanirim hic isinmazdi anlamadim rom dan olabilir belki de.

• Bende bazı uygulamalarda ısınıyor. Ancak genel olarak ısınma problemi yok. Isındığını fark ettiğinizde uygulamaları kapatın. Sanırım belli programlar arkaplanda full işlemci kullanıyor. Sorun ondan kaynaklı.
  • quote:

Mi 9t kullandım oda ayni islemciydi sanirim hic isinmazdi anlamadim rom dan olabilir belki de.

Alıntıları Göster
    Mi9t 730 bu 730g frekansı biraz arttırılmış buda ekstra yük getiriyor.

• ozzyy41 kullanıcısına yanıt
    Yani herkesde aynı problem var dimi hocam

• quote:

Yani herkesde aynı problem var dimi hocam
    Arkadaşın dediği de etken arkada çalışan uygulamalar vs. arada kontrol etmek lazım.
    Şu telefon da bi 855 işlemci olacaktı ahh ah😅

• Note 10 pro çok ısınıyor mu? Almaya niyetliyim ama bir türlü karar veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: kLx

Note 10 pro çok ısınıyor mu? Almaya niyetliyim ama bir türlü karar veremedim
    Ben de yeni aldım. Aldığımda uygulama yükleyince ısınmıştı biraz ama sonra ısınma olmadı hiç.
  • Bazen telefon cebimde iken kendi kendine açılıyor.ekran koruyucusuz kullanıyorum.1-2 gündür böyle yapıyor.bunun gibi problemle karşılaşan var mı? Neden yapıyor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lodz -- 18 Ağustos 2020; 14:55:58 >
  • Lodz L kullanıcısına yanıt
    Benim de cebimdeyken kendi kendine kamerayı açıyor. Bulamadım ayarını nerden nasıl yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lodz

Bazen telefon cebimde iken kendi kendine açılıyor.ekran koruyucusuz kullanıyorum.1-2 gündür böyle yapıyor.bunun gibi problemle karşılaşan var mı? Neden yapıyor olabilir?
    Kaldırınca telefonu uyandır ve çift tıklayınca uyandır özelliklerini kapattım. Odnan sonra o sorun olmadı. Gm9pro kullanırken yine aynı şey oluyordu. Çift tıklama özelliğinden oluyor.
  • merhabalar,
    foruma 2 adet xiaomi mi note 10 pro beyaz modelle aranıza katılıyorum. ben şu anda kullanmıyorum ama eşim kullanıyor. imei klonlama ile kullanmakta. 1 haftadır. ısınma vs yok ama parmak izi çalışmıyor. kamerada donma geçikmeler gibi sorunlar var. geçişler kasıntılı. 11.1.3 geldikten sonra oldu. 12 sürümü geldiğinde sorunlar inş. çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dauvnsvl

merhabalar,
    foruma 2 adet xiaomi mi note 10 pro beyaz modelle aranıza katılıyorum. ben şu anda kullanmıyorum ama eşim kullanıyor. imei klonlama ile kullanmakta. 1 haftadır. ısınma vs yok ama parmak izi çalışmıyor. kamerada donma geçikmeler gibi sorunlar var. geçişler kasıntılı. 11.1.3 geldikten sonra oldu. 12 sürümü geldiğinde sorunlar inş. çözülür.
    Parmak izi çalışmıyorsa , bunun MIUI 11 ile alakası yok. IMEI repair olmuş ama hatalı olmuş. Telefonun persist dosyalarını silmişler.

• cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Evet hatalı bir durum söz konusu imei klonlama yapan kişi yazılım yüklediğinde hatalı yüklemiş herhalde. kontrol edemiyorum. format çekilse bile imei kayıtlı kalabilecek bir yazılım var mıdır ? klonlama olaylarını en son nokia symbian işlemcili telefonlarda 1 2 kere denemiştim. yeni nesillerde çok bilgim yok kendi telefonumu da hatta kendim yapmak istiyorum. fakat elimde kalır mı kalmaz mı şüpheliyim. bu şekilde yapılıncada parmak izi vs sorunlu oluyor işte.
    parmak izi devreye girmesi için tekrar formak çekilmesi gerekli mi yoksa format çekmeden yapılabilir mi?
  • mi note 10 pro için imei attırdım, imei den önce türk telekom hattım uygulamada 4.5g ve model gözüküyor destek vardı, 120 mbit hız aldığım yerde 2mbit hız alamıyorum artık nasıl çözebiliriz bu problemi?
  • IsPraNo kullanıcısına yanıt
    Eski tuşlu telefonunun imeisini atmış olabilir.imeisini attığı telefonun marka ve modelini kontrol edin.Gerekirse yeniden IMEI atsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lodz

Eski tuşlu telefonunun imeisini atmış olabilir.imeisini attığı telefonun marka ve modelini kontrol edin.Gerekirse yeniden IMEI atsınlar.
    teşekkürler
  • Xiaomi Cc9 Miui 12 almayacak demiş. Mi Note 10'da güncelleme alamayabilir.

• nebulabado N kullanıcısına yanıt
    Oyle birşey olursa direk satarım cihazı.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.