Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İboar33

Yeni Nesil Uv ekran koruyucu diye bir şey var sıvı ve cam ekran koruyucu bide onu deneyecem
    merhabalar.
    ben 2015 den beri sony ve samsung note 8 telefonlarıma her zaman uv korumalı ekran koruyucu taktım. telefon takla dahi atsa inanılmaz bir koruma sağlıyor. aslında yeni bir malzeme değil. herkesinde yapabileceği bir şey. tecrübelerime dayanarak eklemek istediğim bir kaç şey var. xiaomiler suya dayanıklı olmadığından ekran çevresinden akan yapıştırıyıcı ben eski telefonlarımda yıkayarak temizliyordum. xiaomi de bu olmayacağı için ekrana sıfır gelecek şekilde çevresine maskeleme yöntemi ile kağıt bant veya iz bırakmayan maskeleme bandı ile kapatmanız gerekli. ahizeyi de kesinlikle kapatmalısınız. komple komufle edip o şekilde uygulamanızı öneririm. en sağlam ve uzun ömürlü dayanıklı korumadır. aşırı tavsiye ederim.

mi note 10 pro için sipariş verdim. sahagsm de var sizde oradan alabilirsiniz.

• dauvnsvl kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 3500e mi note 10 ile aranızdayım. Telefonu şarja taktım yalnız sürekli kopup hızlı şarj bildirimi ile tekrar şarj oluyor. Sıkıntı mı var acaba?
  • sahrud83 kullanıcısına yanıt
    kablonun telefona tam oturduğundan emin olun
  • Şu instagram sıkıntıları yüzünden çok çok memnun olduğum minote10 pro cihazımi degistirecem az kaldı. Story nin ikinci kısmını yüklemiyor hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhrylmz34 M kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerini açıp en altta bulunan miui optimizasyonu kapatmayı dener misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 21 Ağustos 2020; 19:27:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhrylmz34

Şu instagram sıkıntıları yüzünden çok çok memnun olduğum minote10 pro cihazımi degistirecem az kaldı. Story nin ikinci kısmını yüklemiyor hata veriyor
    Ben de Instagram'da çok sorun yaşıyorum. Ama bilerek aldım zaten katlanıyorum. Android klasik; ama profildeyken alttaki fotolara bakınca sonra geri gelince profilin en üstüne atma olayı diğer Android telefonlarda yaşadığım bir şey değildi. Arkadaşıma sordum onun Mi Note 10'unda da öyleymiş. Bu durum can sıkıcı. Çözünürlük, story vs. onları saymıyorum bile artık :)
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için

• Deneyeyim hemen ama hiçbir sorun olmayan program bir anda 2 li 3lu story atmamaya başladı. Naptimsa çözülmedi

• Yok yine yemedi. İkinci 15 sn den sonra ki hikayeyi kesinlikle atmıyor. Çeksem de atmıyor galeriden yuklesem de

• arkadaşlar telefonun yanında verilen şarj aletinin orijinal 30v hızlı şarj aleti olduğuna nasıl emin olabiliriz?
  • sahrud83 kullanıcısına yanıt
    Model numarası Mdy 09 en olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: sahrud83

arkadaşlar telefonun yanında verilen şarj aletinin orijinal 30v hızlı şarj aleti olduğuna nasıl emin olabiliriz?
    Orjinali bu

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• MDY-10-EC bendeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhrylmz34

Şu instagram sıkıntıları yüzünden çok çok memnun olduğum minote10 pro cihazımi degistirecem az kaldı. Story nin ikinci kısmını yüklemiyor hata veriyor
    Ne tür sıkıntılar var?

• Arkadaşlar selamlar bütün cihazlar 12 güncellemesini aldı mı? Bana henüz gelmedi

• volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    bana geldi fakat kemarada sıkıntı var. kamera sekmesinde 108 mp çalışmıyor. ek olarak fotoğraf modunda 5x optik ve makro çekim yok. pro modunu açınca hepsi geliyor ama orada sıkıntı yok ana menüde problem var. duvar kağıtlarında hareketli olan yeni versiyon gelmemiş şu anda bana. yeni bir güncelleme sonrası çözülecek deniyor ama inş. düzelir.
  • WhatsApptan görüntülü konuşma yaptığımız zaman ses az geliyor bu sorunu yaşayan var mı

• Arkadaşlar telefonumu sattım. İşlemcisi benım canımı sıkmaya başlıyordu. Kamerada yavaş çekmesi falan. Iphone 11 geçtim bakalım pişman olucakmıyım ekran olarak şuan bence mi note 10 güzel ikinci telefon olarak lite belki alırım sevıyordum aslında telefonumu.
  • Bende iPhone 11 e geçmeyi düşünüyorum. Kamerası ile öne çıkan telefon. Ama instagram da paylaşım yapamıyoruz :))

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.