Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IsPraNo

mi note 10 pro için imei attırdım, imei den önce türk telekom hattım uygulamada 4.5g ve model gözüküyor destek vardı, 120 mbit hız aldığım yerde 2mbit hız alamıyorum artık nasıl çözebiliriz bu problemi?
    Hatalı işlem var hocam , tuşlu telefon IMEI si ile alakası yok bu durumun. Tekrar işlem yapılmalı ama işin ehli birine yaptırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebulabado

Xiaomi Cc9 Miui 12 almayacak demiş. Mi Note 10'da güncelleme alamayabilir.
    Orta ust seviyede, daha cikali bir yil olmamış telefonun miu 12 guncellemesi almama ihtimali olabilir mi gerçekten :) redmi note 5 bile miu 12 guncellemesi alacak.

Bu android 11 alacak cihazların listesi,

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Bu da miu 12 alacak cihazların listesi,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Orta ust seviyede, daha cikali bir yil olmamış telefonun miu 12 guncellemesi almama ihtimali olabilir mi gerçekten :) redmi note 5 bile miu 12 guncellemesi alacak.

Bu android 11 alacak cihazların listesi,

Bu da miu 12 alacak cihazların listesi,

Alıntıları Göster
    Arkadaşın Mi Note un yurtdışı ismi yüzünden telefonu karıştırmış. Bahsi geçen telefon SD 730g bile değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: dauvnsvl

Evet hatalı bir durum söz konusu imei klonlama yapan kişi yazılım yüklediğinde hatalı yüklemiş herhalde. kontrol edemiyorum. format çekilse bile imei kayıtlı kalabilecek bir yazılım var mıdır ? klonlama olaylarını en son nokia symbian işlemcili telefonlarda 1 2 kere denemiştim. yeni nesillerde çok bilgim yok kendi telefonumu da hatta kendim yapmak istiyorum. fakat elimde kalır mı kalmaz mı şüpheliyim. bu şekilde yapılıncada parmak izi vs sorunlu oluyor işte.
    parmak izi devreye girmesi için tekrar formak çekilmesi gerekli mi yoksa format çekmeden yapılabilir mi?
    Hocam eng yani fabrika yazılımı atılması gerekiyor, eng romu kurarken persist kutusunu tiklemeyin , bu romlar gündelik kullanım için uygun değildir daha sonra tekrar mi flash ile global rom atmanız gerekir. yani bu kadar basit aslında ama telefoncuların birçoğu bilmez bunu.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Her 2 listede de note 10 pro yok mu yoksa ben mi göremedim???

• quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

Her 2 listede de note 10 pro yok mu yoksa ben mi göremedim???
    Android 11 icin olan listenin sol üstteki yesil kisimda yaziyor. Mi note 10 pro (tucana)

Miu 12 icin ekledigim listede pro'yu bende goremedim ama duz note 10 ve note 10 lite alirken onun almaması zaten düşünülemez :) kisaca eksik yazilmistir. Redmi note 5 bile bu guncellemeyi alacak.

Bu linkte Note 10 pro'nun adi geçiyor.
    https://piunikaweb.com/2020/08/19/xiaomi-miui-12-update-tracker/
    Linkt3

Sağol 👍

• cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Daha detaylı anlatabişirmisin rica etsem. Hangi program kullanlıyor gibi. Yada dediğini yapan video felan varsa paylaşırsan çok sevinirim.
    Teşekkürler.

• Ekran koruyucu olarak gor markası tavsiye edilmiş gördüğüm kadarıyla. Dafoni marka cam koruyucu kullanan var mı?veya kaliteli uygun fiyatlı ekran koruyucu öneren?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lodz

Ekran koruyucu olarak gor markası tavsiye edilmiş gördüğüm kadarıyla. Dafoni marka cam koruyucu kullanan var mı?veya kaliteli uygun fiyatlı ekran koruyucu öneren?
    Banada düzgün bir koruyucu lazım. İnstagram da Lensun kullanan bir arkaş çok memnun kaldığını söyledi. Ama emin olamadım. Durduk yere 50 lira gitmesin.
    Android 11 sürümü çıkış tarihi belli mi hocam?
    Edit: 8 Eylül 2020 imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 20 Ağustos 2020; 17:2:50 >
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Lensun da kullandım spigen de kullandım gor da kullandım hiç biri beş para etmez kavisli olduğu için cam ekran koruyucular uymuyor nedense bunu yapamıyorlar gor gibi jelatin olanlar da hemen çiziliyor adam akıllı uyan bir ekran koruyucu yok piyasada

• merhaba twrp yükledim; ancal cihaz acılmıyor, sürekli twrp ekranına alıyor açılırken. ne yapmalıyım ? twrp uzerinden sıfırlama yaptım cihaz acılınca bu sefer de cihaz aktive etme ekranı geliyor, aktive etmek için tel nomu yazarken tık diye kapanıyor. tekrar twrp ekranına donuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Banada düzgün bir koruyucu lazım. İnstagram da Lensun kullanan bir arkaş çok memnun kaldığını söyledi. Ama emin olamadım. Durduk yere 50 lira gitmesin.

Alıntıları Göster
    Hocam ekran icin lensun tavsiye etmem. Kim kullandiysa mutlaka koselerden kalkma yapti. Edge panele cok uygun degil.

Video'ya mutlaka goz atın.

https://www.youtube.com/watch?v=UJo3LWD8xxw&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: İboar33

Lensun da kullandım spigen de kullandım gor da kullandım hiç biri beş para etmez kavisli olduğu için cam ekran koruyucular uymuyor nedense bunu yapamıyorlar gor gibi jelatin olanlar da hemen çiziliyor adam akıllı uyan bir ekran koruyucu yok piyasada
    Yine Gor kotunun iyisi. En azindan koselerden kalkma yapmıyor hocam.

Yeni Nesil Uv ekran koruyucu diye bir şey var sıvı ve cam ekran koruyucu bide onu deneyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Hocam ekran icin lensun tavsiye etmem. Kim kullandiysa mutlaka koselerden kalkma yapti. Edge panele cok uygun degil.

Video'ya mutlaka goz atın.

https://www.youtube.com/watch?v=UJo3LWD8xxw&feature=youtu.be

Alıntıları Göster
    Videoyu izlemem iyi oldu. Anlaşılan biraz bekleyeceğiz. Piyasaya düzgün bir koruyucu çıkacaktır.

• Mi note 10pro icin miui 12 cikmis ama otadan gelmedi hala gelen varmi acaba?

• IsPraNo kullanıcısına yanıt
    Ota dediğiniz nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

Ota dediğiniz nedir acaba?
    Tel uzerinden sistem guncellemesi yapmak

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.