Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2 Ana Konu (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.549
Cevap
30
Favori
104.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoNAMe

Hocam herkese iyi forumlar yarın 2300 tl ye 64 lük 20 ay garantili mi mix 2 alacağım sizce değer mi ??
    Fiyat çok fazla hocam. Max 2100 den alınabilir bence. Bende 2300 den sattım geçen hafta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir sıkıntı çıktı adam satmadı bende 2400 e s8 64 gb aldım 1 senelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoNAMe

Hocam bir sıkıntı çıktı adam satmadı bende 2400 e s8 64 gb aldım 1 senelik
    Doğru karar. Özellikle kamera konusunda çok büyük hayal kırıklığı yaşatırdı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi mix2 cihazımın ekranı kırıldı, yaklaşık 2 aydır ekrana taktırdığım koruma ile kullanıyorum ancak artık tamir ettirmeyi düşünüyorum. Daha önce ekran değişimi yaptıran ve memnun kalan bir arkadaş yeşillendirirse çok sevinirim. güzel günleriniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterfg -- 11 Ekim 2018; 17:30:29 >
  • Instagram'da vs ön kamera sıkıntı çıkartıyor mu ?

• Stok kamera şuan ki çekim miui10 bundan fazlası olmaz olsada işim olmaz 😀

Xiaomi Mi Mix 2 Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: masterfg

mi mix2 cihazımın ekranı kırıldı, yaklaşık 2 aydır ekrana taktırdığım koruma ile kullanıyorum ancak artık tamir ettirmeyi düşünüyorum. Daha önce ekran değişimi yaptıran ve memnun kalan bir arkadaş yeşillendirirse çok sevinirim. güzel günleriniz olsun.
    Muhammet ışık Facebook da arat yada bana ulaş telefonunu vereyim Sirkeci sultanhamam da

• arkadaşlar kusura bakmayın bu konuda cahilim farklı rom yüklemek cihazı garanti dışı bırakıyor mu? bırakmıyorsa şarj süresi ve stabil çalışma konusunda en iyi rom hangisidir? rom yüklemek meşakkatli bi iş mi? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Evet hocam artık selfie çekinemez olduk 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son guncelleme ile 8.10.11 Hadi uygulaması açılmıyor bende..
  • Stabil rom developer roma göre çok geride düzeltmelerle çıktı. İsterseniz beta roma geçin. Ben kullanıyorum gayet iyi şu ana kadar bir hatası çıkmadı.

Örneğin stabil romda müzik uygulamasının, bildirimlerdeki ve kilit ekranındaki widgeti başka bir çerçevenin içinde (içiçe 2 çerçeve şeklinde) ve kötü duruyor. Stabil romu yayınlamadan önce bunu beta romda düzeltilmişlerdi (hem de 3 hafta öncesinde) ama stabilde vermediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 21 Ekim 2018; 21:26:25 >
  • hocalarım,lg g3 kullanıcısı olarak kronik problemi olmayan bir telefon arıyorum.Mi mix 2 de gayet hoşuma gitti.Kullanan arkadaşlar memnunlarsa görüşlerini ve ne zamandır kullandıklarını yazabilirler mi?Önümüzdeki ay inşaallah ona göre mi mix 2 alacağım. teşekkür ederim
  • frkayd kullanıcısına yanıt
    hocam g2, g3 ve g4 kullanmış biri olarak konuşuyorum g3ten sonra tüm telefonlar ilaç gibi gelir zaten. mix 2 aşırı fotoğraf düşkünlüğünüz yoksa fiyat performans olarak kesinlikle üzmez

• frkayd kullanıcısına yanıt
    Ben de Nisan ayında G3'ten bu telefona geçtim. Bir kere bile pişman olmadım diyebilirim.
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam,resim çok nadir çekerim,kamerasının benim için yeterli olacağı kanaatindeyim
  • Merhaba arkadaşlar ben ikinci el mi mix 2 64gb olanı alıcam. En fazla ne kadar ücrete alınır bu cihaz ? Ederi nedir. Bildiğiniz uyguna satan yer var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 25 Ekim 2018; 22:47:56 >
  • Arkadaşlar açıklanan güncelleme takvimine göre yılın son çeyreğinde bazı yeni Xiaomi modellerine Android 9 (Pie) güncellemesi verilecekmiş.

Listede Mi Mix 2 yok ama şöyle bir not mevcut:
    2 Android sürüm yükseltmesi almış olan cihazlar, Android 9 güncellemesi almayacak.

Yani Mi Mix 2 çıktığında Android 7.1 sürümüyle çıktı. Üzerine Android 8.0 sürümünü aldı. Kuvvetle muhtemel de Android 9 güncellemesini alacak. Ama Miui forumlarında bahsettiklerine göre bu 2019'un ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Haydi hayırlısı diyelim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 26 Ekim 2018; 15:9:32 >
  • Ekranım kırıldı, var mı önerebileceğiniz bir servis arkadaşlar.
  • Vay be fiyati amma yüksekmiş mi mix 2 nin . Migros da 2600 TL . 6/64 olanın. Google Cam yükleniyor sanırım degil mi ? Şekil olarak beğendiğim bir telefon. Boy olarak da büyük segil sanırım . 2.telefon olarak almayı düşünüyorum. Ois var miydi arkadaslar bu cihaz da ?

• Mix 2 için rom önerisinde bulunur musunuz ?

Biraz değişiklik olsun istiyorum

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.