Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi cihazların geneli bu şekilde günü kurtarıyor eğer kamera önemliyse Samsung gibi markalara önceliği verin örnek olarak j7 pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr9

Sifirina bakmana gerek yok kardes letgoya yaz birsuru var 30 liraya alabilirsin.

Zamaninda lg g5 le ciktiginda 500 liralardi sifiri g5 fiyaskosundan sonra satmayinca ayaga dustu.

Ben iki tane 30 ar liraya almistim. Sifir zaten kullanilmiyor pek. Daha fazla para vermeyin.

Ama ses kalitesini mukemmel yukseltiyor.

Tabi yuksek cozunurluklu kaliteli bi kulaklik ve flac, dsd, dff formatlarini dinlemelisiniz.

Mp3 320 kb ise onuda farkettirir.

Cok pil yer bu arada

Alıntıları Göster
    Hocam baktımda 150 liradan kapı açıyorlar ikinci ellerine bile. Letgo da da baktım, Sahibinden de de. Sahibindendeki ilanda indirim istedim 140a düştü ancak. Siz birini satmayı düşünür müsünüz hocam

Şarj yemesi falan hiç önemli değil hocam, zaten evde kullanıyorum. Kulaklik olarak da Audio Technica Cks 1000 kulaklik var hocam. Spotify dan dinliyorum müzikleride, idare ettiği kadar olsa o bile yeter hocam. Malum hiçbir ekstra özellik içermedigi için Mi6.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Hocam baktımda 150 liradan kapı açıyorlar ikinci ellerine bile. Letgo da da baktım, Sahibinden de de. Sahibindendeki ilanda indirim istedim 140a düştü ancak. Siz birini satmayı düşünür müsünüz hocam

Şarj yemesi falan hiç önemli değil hocam, zaten evde kullanıyorum. Kulaklik olarak da Audio Technica Cks 1000 kulaklik var hocam. Spotify dan dinliyorum müzikleride, idare ettiği kadar olsa o bile yeter hocam. Malum hiçbir ekstra özellik içermedigi için Mi6.

Alıntıları Göster
    Aramayi bilcen. Öm attim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onr9

Aramayi bilcen. Öm attim.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler hocam, sayenizde alabildim

• Arkadaşlar, telefonun pilini bitiremiyorum, yardımmmmm

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Note 9 u max3 den şarj et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 9'u sattım hocam. Benim için hayal kırıklığı oldu o telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Çok teşekkürler hocam, sayenizde alabildim

Alıntıları Göster
    Lafi olmaz gule gule kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Note 9'u sattım hocam. Benim için hayal kırıklığı oldu o telefon

Bende edge ekrana hiç sıcak bakmadığım için note 4 den geçmiştim.
    Bence max3 ün varlığı note serisini şuan gereksiz kılıyor.

• arkadaşlar merhaba

youtube ta video izlerken yada taraftar tv de maç izlerken tam ekran olarak izleyebiliyormuyuz?

yoksa 18:9 olduğu için yanlardan kesiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

arkadaşlar merhaba

youtube ta video izlerken yada taraftar tv de maç izlerken tam ekran olarak izleyebiliyormuyuz?

yoksa 18:9 olduğu için yanlardan kesiyor mu?

Youtubeda parmak hareketiyle genişletebiliyorsunuz ama buseferde üstten alttan kırpılıyor.
    Dediğiniz diğer uygulama hakkında bilgim yok youtube gibi birşeyi destekliyormu.

• GG'da KVK garantili olanı 2.149 TL. Maximum karta 75 TL puan veriyor.
    KVK'lı cihaz 2.075 liraya gelmiş olur, düşünenlerin bilgisine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 4 Ocak 2019; 21:29:29 >
  • YouTube tubede parmak işaretleri ile büyüyor tam ekran oluyor

• Merhaba arkadaslar gecen pazar 4/64 modelini forum istanbull xiaomi magazasindan aldim. Orada garantl durumunu sordugumda servis icin genpayada gonderebilecegimi soylediller ama genpanin sitesinde calistiklari markalar arasinda gozukmuyor. imei sorgularinda genpanin sattigi olarak gokmuyor sadece bu bilgiyi veriyor.Zaten faturada emaile gonderilmedi daha hata mi ettik bilemedim

• bir arkadaşım 3 haftalık hatasız delta garantili cihazını satıyor.

bana 1650 tl ye verebileceğini söyledi. iyi fiyat mı?

şuan note 5 pro kullanıyorum. değiştirmeye değer mi?
  • Kamera içinde koruyucu film almıştım zamanında ama fotoğraf kalitesini etkiliyor gelen ışık açısına göre çıkardım başka alanlarda olmuştu forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratd555

Merhaba arkadaslar gecen pazar 4/64 modelini forum istanbull xiaomi magazasindan aldim. Orada garantl durumunu sordugumda servis icin genpayada gonderebilecegimi soylediller ama genpanin sitesinde calistiklari markalar arasinda gozukmuyor. imei sorgularinda genpanin sattigi olarak gokmuyor sadece bu bilgiyi veriyor.Zaten faturada emaile gonderilmedi daha hata mi ettik bilemedim
    merhaba. ben de aynı mağazadan aldım. genpa garantili dendi. fatura için aradığımda sistemlerinde sorun olduğunu belirttiler. muhasebe@evobt.com adresine mail attım. bir gün sonra faturayı mail attılar.

• Cihazda günlük kullanımda takılmalar oluyor mu? Özellikle browser ve sosyal medyada?

• İşbir takılma olmadı daha şimdiye kadar yaklaşık 3 aydır kullanıyorum

• timsahhh kullanıcısına yanıt
    Cihaz son zamanlarda iyi düştü. 2500 bandına almış olabilir. Siz gene de 1.500'e zorlayın. Üstüne de çorba ısmarlayın.

Neden satıyormuş?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.