Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
131.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stuka

    bunlar max3 e imei atabilseler zaten herkes atabilirdi, ben çok araştırdım yapılamıyor daha.diğer modellerde bir çakallık yapmış olabilirler.n11 de yorumların çoğu olumlu aslında.garantisi zayıf olsa bile faturalı ürün olduğu için thh ile bir sorun olduğunda hakkımızı savunabiliriz diye düşünüyorum.diğer garantililerin en babası delta zaten.telefon gelsin de görelim bakalım nasıl olacak.
    Geçen sene 11.11 de bu mağazadan max2 almıştım, merak etmeyin sorun çıkmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 11 Kasım 2018; 22:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah.ben de bir sorun çıkacağını pek zannetmiyorum zaten, teşekkürler.
  • Eveeeet... Sonunda ben de max 3'lüler kervanına katıldım. Cuma öğlen aldım bütün haftasonu kurulum ve ayar yapmakla geçti ama her şey istediğim gibi oldu şimdilik çok memnunum.

    Biraz hevesimi alıp iyice elim gözüm alışana kadar miui 9'la kullanacağım (açar açmaz 10 güncellemesi geldi ama bir süre kurmayacağım).



    Ekran süper, bugüne kadar hep Samsung kullandım Amoled ekran olmazsa olmaz sanırdım, hiç de öyle değilmiş bazen değişiklik ve yenilikleri denemek lazımmış onu anladım.



    Kendi müzik çaları klasörleri gösteriyor ama klasör içinde klasör koyarsanız ana klasörü görmüyor (diyelim jazz klasörü yaptınız ve içine 15 tane mp3 albümünü klasör klasör koydunuz, albümleri görüyor ama jazz, rock, pop, clasic vs ana klasörlerin içindekileri toptan görüyor kategori olayını atlıyor)



    jet auidio kurup note3teki ayarları yapıp devam ettim kulaklık ses yüksekliği çok iyi, son seste dinlemek zor. Yükseklik başka bir şey, ses kalitesi başka o da 100 üzerinden 90 alır.



    Hoparlör sesi tatminkar ve normal ama öyle abartılı yüksek ve çok çok iyi kalitede değil, zaten bu kadar ince bir telefondan böyle bir ses çıkması bile şaşırtıcı.



    Hattımı taktığım anda 4g gördü ayarlarda lte devrede görünüyor.



    Fotoğraf olarak Samsung note 3ten %50-70 daha iyi. Kapalı avm garajında arabanın fotoğrafını çektim, bugüne kadar kapalı bir mekanda çektiğim en aydınlık foto oldu. Evde büyük salonda tek 9wattlık led ampul altında idare eder pozisyonunda çekti.



    Çok düşük ışıkta mucize beklemeyin ama normal şartlarda ev içinde ışıklar yanarken de üzmez. (Hatta yeterli ışık varken kapalı mekan olmasına rağmen gece mutfakta çektiğim fotoğraflar iyi kalitesiyle şaşırttı diyebilirim.



    Arayüz ayarları, sistem ayarları, kullanıcıya özel ince ayarlar çok ayrıntılı, derine girdikçe ayrıntılar artıyor ama Samsung arayüzünde alıştığımız rehber listesini renklendirme, mesaj bölümünde arka plan atama vs gibi şeyler ancak özel temalarla mümkün.



    İki gün boyunca birkaç telefon görüşmesi yaptım ses çok net ve tam yaklaştırırsanız bayağı bir yüksek, gürültülü ortamlarda çok rahat duyuluyor, bundan memnun oldum çünkü note 3'te trafik falan varken sokaktayken konuştuğum kişiyi biraz zor duyuyordum.



    Ek hafıza kartını taktığım anda gördü ve içindeki 1500 fotoğraf, 3500 mp3ü çok çabuk sıralayıp gösterdi. Şu ana kadar kullandığım en performanslı telefon bu oldu bundan daha pahalı ve üst sınıfı alacağım diye kastırmaya gerek yok her şeyiyle yeterli bir cihaz.



    Sokakta 4g internet performansı evde wifi hızından aşağı değil, feedly, twitter, Chrome tarayıcı hiç sorunsuz ve hızlı çalışıyor.



    Evde hazır beton site duvarları yüzünden az da olsa wifi erişiminde sorun vardı, en uzak odaya gidince wifi tek diş kalıp gider gelirdi bunda da iki diş çekiyor gidip gelme olmadı.



    Modem hızı çok çok iyi, download ve upload hızlarına inanmayıp ikide bir dosyalar gerçekten bu kadar kısa sürede indi mi, geldi mi, gitti mi diye kontrol edip durdum :)



    Çok karanlıkta çok düşük ışık ayarı yapabilmek güzel.

    Gece modu, okuma modu, renk sıcaklığı ayarları, otomatik ışıkta seviye belirleme ayarının kararlı ve düzgün çalışması güzel.



    Çalan zil sesi yüksekliği gayet iyi.



    Tam ekran yapıp alttaki sanal tuşları kaldırıp parmak hareketleriyle kullanmak çok pratik.



    En üstteki navigasyon çubuğu ve içindeki yazılar grafikler çok küçük bu arayüzde hoşuma gitmeyen en önemli şey bu oldu.



    Tahmin ettiğinden çok hızlı şarj ediyor fakat şarjı neredeyse bitmek bilmiyor sabah 7 den beri elimde 7saat 33 dakika ekran açık süresi var fakat pil hâlâ %61 Maşallah diyeyim :)



    Büyüklüğü çok güzel, hiç sorun yaşamadım hatta kotun ön cebine koyup araba kullanırken bile rahatsız olmadım ama yine de biraz kendini hissettiriyor fakat kullanıma engel değil.



    Şu andaki tek problemim telefonun çok ince olması, bu incelik hiç ergonomik değil. tek elimle tutup diğer elimle kullanırken, telefonu tuttuğum elimde alttan en küçük parmakla destek oluyorum bu da uzun kullanımda biraz yorucu. Arabanın direksiyonunu ince telden yaptıklarını düşünün nasıl tutmakta ve kavramakta zorluk çekerseniz bunda da öyle. Masadan alması, elde tutması biraz zor gibi ve çok az da olsa uzun kullanımda ağırlığını hissettiriyor. İlk elimde olduğu zaman fark etmedim ve hiç de ağır değilmiş dedim ama belli bir süre sonra hııııııı dernek ki bizim eski telefon hafifmiş dedirtti :) o yüzden rahat bir tutuş pozisyonu için güzel bir kap-kılıf almak uzun vadede iyi olur, kılıf tutuşu kolaylaştırınca ağırlık o kadar fark edilip zorlamaz diye düşünüyorum.



    Fiyat olarak da

    Şu anda dışarıdan birine getirtsek

    1800 + 500 pasaport kaydı 2300 eder, o fiyata kaçak göçek garantisiz almak yerine 100 tl daha verip, garantili global versiyon almak daha mantıklı.



    Şimdilik bu kadar, umarım alıp almamakta kararsız kalanlara biraz yardımcı olmuştur.



    Her şey gönlünüze göre olsun.



    (Yazım hataları varsa kusura bakmayın, bu saatte telefondan yazınca gözümden kaçmış olabilir)





    Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu imei atma olayı var mı bu mi max 3 lerde , nasıl çözücez bu olayı bilgisi olan var mı ?
  • ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Telefonun ucuza kaçılmış hiçbir yönü yok mesela aynı zamanda çıkan honor note 10 u örnek göstericem mikrofonları ve ekranı kötü modem yetersiz.
    Max 3 ün ekranı iyi mikrofonları iyi kamera sensörü mi8 ve lg v40 da bulunan iyi bir sensör modemi lte band 20 destekliyor.
    Mesela uzun süre samsung kullandım oto. ekran parlaklığı hiçbir zaman istediğim gibi çalışmadı max 3 dekinden memnunum her parçası olması gerektiği kalitede ve yazılım yönündende stabil telefon tüm kutuları dolduruyor benim açımdan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler dün akşam bende aldım , anladığım kadarıyla açılışta güncelleme gelecek , yukarda bazı arkadaşlar güncelleme yapmayacam yazmış , bu güncellemenin artı ve eksi yönleri nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ONALTIKIRKALTI Hayırlı olsun. Ben de indirimden alacaktım ama biri çekmeyen yerde çok şarjın gittiğinden bahsedince vazgeçmiştim çünkü benim evde 0 çekiyor...
  • ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    merhabalar,

    telefon hakkındaki bilgilendirmeniz için teşekkürler. hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

    cihazı alırsam ben de samsung telefondan geçiş yapacağım. rehberi, mesajları, diğer uygulamaları nasıl aktardınız? eksik veya sorunlu bir durum ile karşılaştınız mı acaba?
  • Bende n11.com dan aynı firmadan aldım dün.. Cihazın ambalajını açmadan IMEI kaydını nasıl kontrol edebiliriz?
  • ozzyturk3 O kullanıcısına yanıt
    https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei
    Global olup olmadığını buradan kontrol edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 12 Kasım 2018; 13:44:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzyturk3

    Bende n11.com dan aynı firmadan aldım dün.. Cihazın ambalajını açmadan IMEI kaydını nasıl kontrol edebiliriz?
    kutunun arka tarafında imei nin yazıyor olması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digitall_

    merhabalar,

    telefon hakkındaki bilgilendirmeniz için teşekkürler. hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

    cihazı alırsam ben de samsung telefondan geçiş yapacağım. rehberi, mesajları, diğer uygulamaları nasıl aktardınız? eksik veya sorunlu bir durum ile karşılaştınız mı acaba?
    Samsung telefonda ayarlar içinde hesaplar diye bir bölüm var orada Google'a tıkla çıkan e-mail hesabına da tıklayıp gir, ve neleri aktarmak istiyorsan yanlarındaki kutucukların onay işaretlerini seçili hale getirip senkronizasyonu başlat.

    Rehberin ve diğer bilgilerin Google hesabına aktarılmış oluyor.

    (Bilgisayardan gmail'e gir, sol üstte mail yazan yere tıkla rehber/kişiler'i seç ve telefon numaraların buraya aktarılmış mı kontrol et.)

    Yeni telefonda mail adresini onayla Google hesabın devreye girsin, rehber git, ayarlara gir, görüntülenecek kişileri seç, çıkan menüden email adresini seç rehberinde kim varsa telefonun kişiler bölümüne gelir.

    Eğer aktarma yapacağın eski tel içinde numaraları telefona ya da sim karta kaydettiysen onları eski telefon içinde senkronizasyon yapmadan önce gmaile aktar.

    Bende hiç sorun çıkmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rehberi dışa aktar seçeneğini kullanıp telefon hafızasına 1 dosya olarakda yedekleyebilirsiniz daha sonra bu dosyayı max 3 e atıp rehbere aktarbilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ß@R!$

    @ONALTIKIRKALTI Hayırlı olsun. Ben de indirimden alacaktım ama biri çekmeyen yerde çok şarjın gittiğinden bahsedince vazgeçmiştim çünkü benim evde 0 çekiyor...
    Bu tarz bir sorun olacağını sanmıyorum, rahat çeken bir yerle baz istasyonu sorunu olan bir yer arasında fark olacaktır ama bu güne kadar her tip telefonu her türlü ortamda kullandım hiçbirinin de bu yüzden çok kısa bir sürede şarjının bittiğini görmedim. Günlük kullanımda olsun olsun en fazla yüzde beş farketsin ki bu da hangi marka telefon alırsanız alın ortam sorunluysa aynı şey bütün markalar için geçerli olacaktır. Ben depreme dayanıklı özel beton binada oturuyorum site ve çevresindeki tüm binalar böyle, telefon ve wifi 20 yıldır hep sorunlu, bir odada çeker bir odada zor çeker vs ama son kullandığım note2, note3 fazla sorun çıkarmadı, max 3'ün hem telefon hem internet hem wifi çekim gücünün daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

    Yine de evinize gelenlerin kullandığı telefonlara bakarak kendiniz karar vermelisiniz arada iyi çeken sorunsuz kesintisiz çalışan varsa bu da çalışacaktır, yok hiç kimseninki çalışmıyorsa mucize beklememek gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

    Bu tarz bir sorun olacağını sanmıyorum, rahat çeken bir yerle baz istasyonu sorunu olan bir yer arasında fark olacaktır ama bu güne kadar her tip telefonu her türlü ortamda kullandım hiçbirinin de bu yüzden çok kısa bir sürede şarjının bittiğini görmedim. Günlük kullanımda olsun olsun en fazla yüzde beş farketsin ki bu da hangi marka telefon alırsanız alın ortam sorunluysa aynı şey bütün markalar için geçerli olacaktır. Ben depreme dayanıklı özel beton binada oturuyorum site ve çevresindeki tüm binalar böyle, telefon ve wifi 20 yıldır hep sorunlu, bir odada çeker bir odada zor çeker vs ama son kullandığım note2, note3 fazla sorun çıkarmadı, max 3'ün hem telefon hem internet hem wifi çekim gücünün daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

    Yine de evinize gelenlerin kullandığı telefonlara bakarak kendiniz karar vermelisiniz arada iyi çeken sorunsuz kesintisiz çalışan varsa bu da çalışacaktır, yok hiç kimseninki çalışmıyorsa mucize beklememek gerekir.

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Telefonun bekleme süresini de %20'lere indiğinde paylaşırsanız sevinirim :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wey-Yu

    Rehberi dışa aktar seçeneğini kullanıp telefon hafızasına 1 dosya olarakda yedekleyebilirsiniz daha sonra bu dosyayı max 3 e atıp rehbere aktarbilirsiniz.
    Evet bu şekilde de yapılabiliyor fakat bazı telefonlar sürüm ve versiyon farkı yüzünden Türkçe harfleri vcf dosyasından düzgün alamayabiliyor. Ev, iş, cep telefonları ayrı ayrı 3 tane görüntüleniyor, mail adresi, doğum günü, notlar gibi bölümler aktarılmıyor. Bu tarzda işlenmiş bir rehber değilse dediğiniz gibi dışa aktar/içe aktar yapıp almak daha pratik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar. Ben de ilk gün batarya performansımı sizinle paylaşayım

    Samsung Galaxy S III, Iphone 6s Plus, Iphone 8 Plus, Note 9 gibi hep üst seviye telefonlar kullandım.

    Bu aletin performansı hakkında ilerleyen günlerde yorum yapacağım ama tam bir "Multimedia" aleti olmuş diyebilirim. Açacaksın filmini, dizini keyfine bakacaksın.


    Xiaomi Mi Max 3 Ana KonuXiaomi Mi Max 3 Ana KonuXiaomi Mi Max 3 Ana Konu




  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Bu kullanım boyunca 4G açıkmıydı? Sanırım wi-fi yoğun kullanılmış.. Sadece 4G ile daha gerçekçi olur kanımca.. Wi-fi tüm telefonlarda az şarjdan yiyor malum.
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm gün boyunca WiFi - Bluetooth (Samsung Saate bağlı) ve GPS açıktı. 4G açık değildi.

    Öğretmenim ben. Köyde çalışıyorum. Çekim zayıf. 7 saat dışardaydım. 1 saati biraz geçkin ekran süresi. %70 ile eve geldim.

    Şuanda telefon 11 saattir şarjdan çıkmış durumda.
    2 saat 46dk ekran süresi
    Bluetooth - GPS full açık.
    Batarya %57'de.

    Daha 2 kere %100'e kadar şarj ettim. Telefonla 3. günüm.
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Şaka mı yapıyorsunuz Biz telefonun pilini bitiremiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.