Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU] (425. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.356
Cevap
296
Favori
440.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende amazondan kodla 130 a mi band 4 ü aldım sabah geldi, bütün özellikleri açtım birde pip boy temasını kurdum bakalım kaç gün gidecek şarjı, pip boy teması çok yemiyordur umarım baya güzel çünkü

  • Arkadaşlar ilk defa akıllı bileklik kullanıyorum. Band 5 satın aldım 2 gündür evde olmama rağmen adım sayar kafayı yedi :) (Dışarıda deneme imkanım olmadı.) Adım sayarın düzgün çalışması için herhangi birşey yapmama gerek var mı? Cevaplar şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar mi band 4’de uzun bir whatsapp mesajı geldiğinde tamamını okuyamıyormuşuz ancak bildirimlere girersek oradan okuyabiliyormuşuz bu doğru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi mi fi yüklemek zaten hocam.

  • merhaba herkese bende mi band 5 alarak aranıza katıldım bileklikten pek fazla beklentim yok sadece gelen msj ve aramalarda bilgilendirmesi ve adım sayar saat gibi uygulamalar şimdilik yeter bana

    evdekiler nezaman arasa tartışıyoruz telefona bakmıyormusun sen diye çalıştığım yer çok gürültülü duymak imkansız telefonu elimde bazen iş oluyor insan bırakamıyor elindeki işi çay paydoslarını bile kaçırıyorum

    bilekliği amazon.com.tr den arkadaşım benim için aldı buğün elime ulaştı ilk başta moralim bozuldu delta servis etiketini görünce neyseki amazon 2 yıl garanti kapsamındaymış







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 10 Ekim 2020; 18:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SYLAS

    en iyi mi fi yüklemek zaten hocam.

    Hocam cihaz şimdi geldi. Kutudan çıkardım, home tuşuna basıyorum ama tepki vermedi. Ben de şarja taktım şu an en alt çizgide, tek çizgi şarj oluyor. Saati 3:14 AM gösteriyor. Telefonla falan da bağlayamadım henüz. Şarjı bitmiş mi gönderilmiş onu da anlamadım. Amazon acaba kullanılmış cihaz mı gönderdi diye şüpheye düştüm. Xiaomi'nin siteden sorguladım orjinal international sürüm diyor. Nette videolara baktım adamların cihaz kutudan çıkardıkları gibi home tuşuna basınca açılıyor ve tepki veriyor. Benimki neden böyle oldu anlamadım.

  • Mi fit mecburi hocam
    Ben yanında notify mi band da tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striders -- 10 Ekim 2020; 19:29:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: striders

    Mi fit mecburi hocam
    Ben yanında notify mi band da tavsiye ederim

    Hocam hava durumunu otomatik konum al diyorum Mi Fit'ten ama "konumlandırılıyor" yazıyor kalıyor. Bileklikte de Mi Fit'e gidin uyarısı veriyor. Ne yapmak lazım?

  • Arkadaşlar uzun bir whatsapp mesajı geldiği an direkt kaydırarak tamamını okuyabiliyor muyuz yoksa bildirimlere girip mi bakmak zorundayız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt

    Sanırım ana ekranda da kayıyıor. Şuan instagramdan denedim, uzun mesaj geldi ve kaydırarak alttaki satırları okumuş gibi yaptım. Bildirimlerde nasıl kayarak okuyorsan ana ekranda da kayarak okuyup sonra da silebiliyorsun., silmezsen bildirimlerde duruyor girip silebiliyorsun.

  • Arkadaşlar herkese merhabalar, Mi band 4 kullanıcısıyım ama bir sorunum var. Ayrı zaman da Xiaomi telefon kullanıcısıyım. Miui 10 deyken ve 11 deyken whatsapp uygulaması için bildirim içeriği gizlememe rağmen mi band 4'te geleln mesajları okuyabiliyordum. Ama miui 12'ye geçtim bildirim içeriğini gizleyince mi band 4'e whatsapptan bildirim gelmiyor gelmesi için bildirim gizlemeyi kaldırmam gerekiyor. Ben bilekliğimden mesajı görmek için ne yapmam lazım. 3 gündür kafayı yedim başım ağrıyor artık denemediğim şey kalmadı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidensa

    Arkadaşlar herkese merhabalar, Mi band 4 kullanıcısıyım ama bir sorunum var. Ayrı zaman da Xiaomi telefon kullanıcısıyım. Miui 10 deyken ve 11 deyken whatsapp uygulaması için bildirim içeriği gizlememe rağmen mi band 4'te geleln mesajları okuyabiliyordum. Ama miui 12'ye geçtim bildirim içeriğini gizleyince mi band 4'e whatsapptan bildirim gelmiyor gelmesi için bildirim gizlemeyi kaldırmam gerekiyor. Ben bilekliğimden mesajı görmek için ne yapmam lazım. 3 gündür kafayı yedim başım ağrıyor artık denemediğim şey kalmadı.

    Açığı kapatmışlar herhahalde, suan olan durum normal degil mi? bide bilekliğe şifre ataması yapın belki öyle izin verir. Telefonun arayüzü ile alakalı, telefon mi fit uygulamasına göndermiyor(yada mi fit erişemiyor -uygulama ayarlarından izinleri kurcalayın)


    Bende android one var, hassas içerik yada kilit ekranı bildirimlerini kapat deyince yine de bilekliğe gönderiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dolcia

    Arkadaşlar uzun bir whatsapp mesajı geldiği an direkt kaydırarak tamamını okuyabiliyor muyuz yoksa bildirimlere girip mi bakmak zorundayız?

    Birden çok emsaj geldyse 2 sohbetten 5 mesaj geldi gibi yazıyor, dokununca acılıyor.


    Whatsappda karakter kısıtı yok gibi uzun mesaj gorunuyor, alttaki mesajların biri whatsaap bildirimi diğeri instagram bildirimi.


    Ekleme : mi band 4 cihaz


    1

    Sizin yapmadığınız veya hatalı olduğunu düşündüğünüz kredi kartı işleminiz konusunda endişeye kapılmayın!

    Kredi kartı harcama itirazlarınızı *********** Mobil, *********** İnternet veya şubelerimizden yapabilirsiniz.

    ********itirazlarınızı ise harcamaitirazi@*******.com.tr'ye mail atarak veya şubelerimizden gerçekleştirebilirsiniz.

    _

    İtirazınız 20 gün içinde incelenerek tarafınıza SMS, posta ve varsa e-mail ile bilgi verilecektir.



    2

    Sizin yapmadığınız veya hatalı olduğunu düşündüğünüz kredi kartı işleminiz konusunda endişeye kapılmayın!

    Kredi kartı harcama itirazl




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 11 Ekim 2020; 9:30:43 >
  • Doğruyu söylemek gerekirse dediğiniz gibi aslında olması gereken ama benim için kötü oldu :)) Her yere girdim çıktım bir türlü bulamadım yabancı kaynaklarda da istediğimi bulamadım. Ama mutlaka bir yerde bu izin veriliyordur nede olsa android.

  • Bugün anneme hediye olarak aldığım mi band 4 ü kurdum
    Ama bileği kaydırınca ekranı uyandırma özelliği bi çalışıyor bi çalışmıyor

    Hassas da yaptım ayarı ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mi band 5’de gelen bildirimlerde Türkçe karakterlerin (ı,ö,ç,ş,ğ gibi) küçük görünmesi ya da hiç görünmemesi gibi bir sorun var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum bozuldu arkadaşlar mi band3 ümü yeni telefonumla eşleştiremiyorun ekranda pair device first yazıyor. Yabancı kaynaklarda eski telefondaki bağlantıyı silin diyor ama telefona ulaşamıyorum ki fikri olan başına gelen varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Evet küçük görünüyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgim yok bu konularda size danışmak istedim. Çok telefonla konuşan biriyim. Bluetooth kulaklık ile 3 yeri geliyor 4 kişi ile konferans görüşme yapmamız icap ediyor. Benim bildiğim bu bileklik tarzı saat ya da ürünler ile mesaj okunuyor çağrı cevaplanıyor ama sadece bu ürün üzerinden konferans için çağrı birleştirme ekleme gibi şeyler yapılabiliyor mu? Yardımcı olur musunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    mi band den çağrı cevaplanmıyor diye biliyorum
    Sadece reddedebiliyorsunuz

    Apple watch os veya wear os tizen os tan falan yapılıyordur muhtemelen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.