Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.121
Cevap
83
Favori
380.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iphone 6 plus nano cam kullanabilirsiniz ekranı harika kapatıyor sensörler de kapanıyor ama herhangi bir zararı olmuyor...
  • jimmy key J kullanıcısına yanıt
    Siz öyle kullanıyorsunuz sanırım. Resim atma imkanınız var mı ?
  • egowest kullanıcısına yanıt
    evet öyle kullanıyorum. hem iphone'lar için çok kaliteli nano camlar var xiaomi için aynı kalitede nano cam bulmak biraz daha meşakkatli. maalesef şu anda fotoğraf atma imkanım yok kusura bakmayın.
  • Merhaba arkadaşlar bende bugün teslim alarak aranıza katılmış bulunuyorum şimdi iki sorum var :)

1- Bu yüzdeyi nereden görünür yapıyorduk eskiden pildeydi bulamadım şimdi.

2- Araık güncellemesinin bildirimi var şu an bu sıkıntısız olan mıydı birde bu bildirim gitmiyor ekrandan nasıl kapatabilirim yapana kadar.

Teşekkürler
  • Equexks E kullanıcısına yanıt
    Bildirim çubuğunu indirin ve ayarlar düğmesine basılı tutun. Daha sonra Ayarlar > Sistem > Sistem arayüzü ayarlayacısı sekmesinden ekleyebilirsiniz. Şubat güncellemesi dışında yapabilirsiniz zaten vermiyorlar şuanda.
  • Arkadaşlar telefonunuz şarj olurken ısınıyor mu benim ki çok değil ama yine de ısınma mevcut ama normal kullanırken hiç bir ısınma yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jesus_78 J kullanıcısına yanıt
    El yakacak derecede değilse ısınma normal :) Hızlı şarj olduğu için ısınıyor doğal olarak. Korkulacak bir durum yok.
  • Mi4 ile a1 arasındayım sizce hangisini alayım?

• egowest kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hallettim

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: cophy

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

3 haftanin sonunda batarya kendine geldi.

13 saat ekran suresi aldim.

Tabi neredeyse hic oyun oynamadi.. 2 gun boyunca cogunlukla dersler de onenote kullandim ve chrome kullandim.

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, 1,5 gün bekleme süresi oldu ama ekran süresi 5 saatin üzerine çıkmadı. Muhtemelen telefonun baz istasyonuna yakınlık durumu bunu çok etkiliyor. Oyun oynamıyorum, sadece günlük haberlere bakıp, instagramda dolanıyorum. Günlük ortalama 10-15 dk konuşma sürem oluyor. Bu kadar fark olması ilginç.

5 saat pek az gekdi hocam. Ben gunde 2 saat gta vc oynarken bile 7 saat ekran suresini goruyordu. Acaba cift hat mi kullaniyorsunuz. Birde ben genelde her yerde wifi ye bagliyim. Disarida da 2g acik whatsapp icin. Bu da bence inanilmaz etkiliyor. Son olarak da parlaklik bende %30 u pek gecmez. Zira gozlerimden rahatsizim,parlak seylere bakamiyorum pek.

Ben neredeyse hiç WiFi ye bağlanmıyorum. Evimde net yok henüz. Sürekli 3G açık. Tek hat kullanıyorum. Ekran aydınlatmam da %40 civarı seçili ama ortam ışığına göre otomatik ayarlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: egowest

El yakacak derecede değilse ısınma normal :) Hızlı şarj olduğu için ısınıyor doğal olarak. Korkulacak bir durum yok.

Teşekkürler Hocam. El yakacak şekilde değil hafif bir ısınma mevcut sadece
  • Merhaba arkadaşlar bende bugun aldım xiamoi a1 telefonumu öğrenmek istediğim bu öndeki kapasitif tuş ışıklarını komple nasıl kapatalıbilirim hiç yanmasın istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

Günaydın herkese

telefonda video çekerken veya whatsap üzerinden görüntülü konuşma yaparken ekranda bazen siyah paraziti andıran görüntüler beliriyor..bellirli bir yerde değil bazen üst tarafta bazen ortada vs...

video çekerken denedim oldu çektiğim videoda herhangi bir sorun görmedim...o anlık bir sorun büyük ihtimalle kamera ile ilgili bir sorun

bununla karşılaşan oldu mu?

android 8.0 kamera uygulaması orjinal hiçbişey kurmadım.telefon daha bikaç günlük

Oreo da oluyor Şubat güncellemesi ile düzeldi 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: senator54

quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

Günaydın herkese

telefonda video çekerken veya whatsap üzerinden görüntülü konuşma yaparken ekranda bazen siyah paraziti andıran görüntüler beliriyor..bellirli bir yerde değil bazen üst tarafta bazen ortada vs...

video çekerken denedim oldu çektiğim videoda herhangi bir sorun görmedim...o anlık bir sorun büyük ihtimalle kamera ile ilgili bir sorun

bununla karşılaşan oldu mu?

android 8.0 kamera uygulaması orjinal hiçbişey kurmadım.telefon daha bikaç günlük

Oreo da oluyor Şubat güncellemesi ile düzeldi 👍

:( subat guncellemesi nuye gelmiyor bize haka daha ocak gubcellemesi ile en son surun diyor :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mobil veri ve wifi kullanımında üstte logonun yanında çıkan ok işaretini kapatma şansımız var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bir imza mı oluştursak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebigil25

Mi4 ile a1 arasındayım sizce hangisini alayım?

Bana pek inandırıcı gelmedi ama ciddiye alıp cevaplayayım a1 daha iyi bir seçenek olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel7mix

quote:

Orijinalden alıntı: nebigil25

Mi4 ile a1 arasındayım sizce hangisini alayım?

Bana pek inandırıcı gelmedi ama ciddiye alıp cevaplayayım a1 daha iyi bir seçenek olacaktır.

Anlamadım neden inandırıcı gelmedi.1000 lira bütçem var uygun bir telefon arıyorum. 2 yıldır telefon piyasasını hiç takip edemedim. 1000 lira civarı daha uygun bir model onerirseniz dinlemek isterim

• dogansezgin1989 D kullanıcısına yanıt
    Rootlamanız lazım. Yoksa yapamazsınız.
  • İmza eklemek isteyenler için resimli imza ;

[center][image]https://store.donanimhaber.com/27/74/d7/2774d77824b9e644ed804797fa1c0fd7.png[/image] 
    [link=https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-a1-ana-konu-kullanici-kulubu--129408713][color=#FF0000][b]★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü[/b][/color][/link][/center]

Resimsiz imza;

[center][link=https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-a1-ana-konu-kullanici-kulubu--129408713][color=#FF0000][b]★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü[/b][/color][/link][/center]

Fruit konuyla ilgilenmiyor sanırım, ilk sayfaya eklenirse iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egowest -- 14 Mart 2018; 14:23:53 >

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.