Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.121
Cevap
83
Favori
380.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: intel7mix

quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Bugun bende Xiaomi Mi A1 32 GB Gold alarak araniza katildim. Ben Mi 6 kullaniyorum. Bu telefonu anneme aldim. Guncellemeler hemen geldi. Son guncellemede bir sıkıntı varmi ?

Pil süreleri olarak a1 ile mi6 arasında fark mı ?

Henuz bugun aldim cihazi. Bataryasi mi 6 ya gore dusuk. Annem kullanacagi icin 3-4 gun yeter herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bugun bende Xiaomi Mi A1 32 GB Gold alarak araniza katildim. Ben Mi 6 kullaniyorum. Bu telefonu anneme aldim. Guncellemeler hemen geldi. Son guncellemede bir sıkıntı varmi ?

Henuz bugun aldim cihazi. Bataryasi mi 6 ya gore dusuk. Annem kullanacagi icin 3-4 gun yeter herhalde.

mi6 bataryası daha mı iyi gidiyorsun kısaca ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Daha iyidir herhalde. A1 3080 mah Mi 6 3350 mah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha iyidir herhalde. A1 3080 mah Mi 6 3350 mah.

Pile bakarak çokta kesin tanıya varılmıyor. Yazılımla iyi optimizasyon yapılmışsa gayette iyi işlere kapı açabiliyor.

• intel7mix kullanıcısına yanıt
    Özellikle saf Android romlar çok daha iyi performans gösteriyor. Greenify - Ampilfy ikilisi iyi iş çıkarıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

Özellikle saf Android romlar çok daha iyi performans gösteriyor. Greenify - Ampilfy ikilisi iyi iş çıkarıyor.

Ampilfy hangi amaçla kullanıyorsunuz.

İlk sizden duydum da ?

• intel7mix kullanıcısına yanıt
    Greenify'ı biliyorsunuz, varsayıyorum. Amplify, Greenify'a göre daha detaylı uyutma sağlıyor. Örneğin Google'ın rehber senkronizasyon özelliğini kullanmıyorum fakat ayarlardan bu özelliği kapatmama rağmen çalışmaya devam ediyor ben de Amplify'dan Google.contacts.sync servisi bulup kapatıyorum. Mesela başka bir örnek: Gmail uygulaması sürekli arkaplanda mail gelip gelmediği ilgili işlem yapıyor, ben de tamamen kapatmak yerine 5 dakikada bir senkronizasyon yapmasını sağlıyorum. Böylelikle hem bataryadan hem de ram'den tasarruf sağlıyorum. 5 yıldır LG G2 kullanıyorum, bu ikili sayesinde bu kadar süre dayandım. Daha uzun süre devam edebilirdim fakat G2'de hafıza kartı desteği olmadığı için değişim şart oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 16 Mart 2018; 11:33:50 >
  • Şu kılıfı alacağım, çok şık duruyor:
    Spigen Inc
    Xiaomi Mi A1 / 5X Case Rugged Armor
    https://www.spigen.com/products/xiaomi-mi-a1-5x-case-rugged-armor

LG G2'mde bunu kullanıyordum, cihazı bayağı darbeye karşı korudu.

• Mart Güncellemsei çıkmış herhalde .Alan arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

Greenify'ı biliyorsunuz, varsayıyorum. Amplify, Greenify'a göre daha detaylı uyutma sağlıyor. Örneğin Google'ın rehber senkronizasyon özelliğini kullanmıyorum fakat ayarlardan bu özelliği kapatmama rağmen çalışmaya devam ediyor ben de Amplify'dan Google.contacts.sync servisi bulup kapatıyorum. Mesela başka bir örnek: Gmail uygulaması sürekli arkaplanda mail gelip gelmediği ilgili işlem yapıyor, ben de tamamen kapatmak yerine 5 dakikada bir senkronizasyon yapmasını sağlıyorum. Böylelikle hem bataryadan hem de ram'den tasarruf sağlıyorum. 5 yıldır LG G2 kullanıyorum, bu ikili sayesinde bu kadar süre dayandım. Daha uzun süre devam edebilirdim fakat G2'de hafıza kartı desteği olmadığı için değişim şart oldu.

amp**** için root şartı var mı?

• egowest kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Evet, cihaz root'lu olup Xposed Framework yüklü olması gerekiyor. G2'de ortalama 4-4.30 saat ekran süresi alıyordum.
  • Arkadaşlar merhaba, bende yaklaşık 9 10 gün önce siyah A1 aldım. Gelen tüm güncellemeleri yaptım, telefonu severek kullanıyordum ta ki bugüne dek. Bugün bir arkadaşımla hoparlör açık konuşurken diğer taraftan gönderdiği mailleri kontrol ediyordum. Bir anda ekran siyah oldu. Dedim galiba ekran kapandı, güç tuşuna bastım ama ekran gelmedi. Sonrasında arkadaşım telefonu kapattı, ben de tekrar ekran açmaya çalıştım gene olmadı. Güç tuşuna 10 sn basarak resetledim ancak arkaplan ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor. Ses açma ve güç tuşuna basarak hard reset denedim, sonuç aynı. Şuan yaklaşık 20 kez daha denemişimdir, alttaki ışıklar yanıyor ama ekranda görüntü yok, yarın değişim için kargoya vereceğim. Önerisi olan ???
  • Rehber ile sıkıntılarım var. Telefon simgesine bastigim zaman whatsappi olan kisiler iki defa gozukuyor. Bir tanesinde normal numara olarak gozukuyor. Digerinde whatsapp olarak gozukuyor. Bunu nerden nasil duzeltiyoruz.

• t3ntativ3 kullanıcısına yanıt
    Rehberden seçenekler menüsünü açın . Görünümü özelleştirden, görünmesini isteklerinizi seçin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihazın sar değeri çok yüksek kullanırken başı ağrıyan oluyormu
  • gargamel11 kullanıcısına yanıt
    İms kaydının imei ile ilgisi yok. Kullandığım Redmi note 3 de 10 senelik nokia imei si var volte yi aktif ettim turkcell de. Hattınızı operatörün destek verdiği bir telefona takıp 2200 a hdses diye mesaj atıp aktif edildi mesajını aldıktan sonra hattı kendi telelefonuza takıyorsunuz.

Sonrasında rom desteği varsa volte ve vowifi yi deneyebilirsiniz. Bunu deneyecek bir arkadaşın sonucu paylaşmasını çok isterim.

• Telefonla konuşurken başı ağrıyan varmı

• SAR değerine çok takmayin, yayılan ışınlar vücuda etki edecek türde ışınımlar değiller.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.