Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.121
Cevap
83
Favori
380.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Custom olarak 8.1.0 var acaba kursak mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oreo update sonrası konum çalışmıyor fikri olan arkadaş var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.0 zaten komple hatalı çıktı. Nasıl başardılar gelip tebrik etmek istiyorum. Stock android bide buradan yak

• arkadaslar bu ayarlara girdiğimiz gelen öneriler varya yeni eposta ekle rahatsız etme modunu ayarla vs. o bildirim kapansın diye kredi kartı ile alakalı olan sekmeye tıkladığımda google play hizmetleri durduruldu hatası alıyorum sürekli. var mı benim gibi bu sorunu alan

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

Orijinalden alıntı: BimBitmiş

Bak bakalım hangi tepe model 4 saatin çok üzerinde LTE-A+yüksek parlaklıkla 2K ekranda o süreleri veriyor. Canınız değiştirmek istiyor ve elinizdeki cihaz cazip gelmiyorsa karalamaya gerek yok.

Çift kamera her türlü döver gibi laflar saçma, tamam gençsin onu anladık, arkadaşların da boyuna fotoğraf atıyor, kıskanıyorsun onu da anladık ama dinlemiyorsun beni. Hem çok iyi fotoğraf çeksin hem pili uzun gitsin hem performansı çok iyi olsun dediğinde göreceğim fiyatlar 2500TL üzerinde olacak zaten. Xiaomi iyidir ama bütçe düşükse iyidir. Aynı donanımı da koysan aynı olmuyor. Sony sensör Samsung telefonda Sony telefondan iyi fotoğraf çekiyorsa arada başka bir şey vardır. Xiaomi kötü demiyorum ama bir S serisi, Note serisi de değil. İşlemci, ram olarak aynı, hatta daha iyi olabilir, pil olarak daha da iyi olabilir ama diğer alanlarda boşuna Samsung Samsung değil, Sony boşuna Sony değil, Apple boşuna Apple değil ve onlara yetişmek için de Xiaomi gibi markaların daha çok ekmek yemesi lazım. Tutup S6'nın kamerası A1'den kötü demek cehalettir.

Ya telefonunda sorun var ya da aynı telefondan bahsetmiyoruz. Sendeki S6 kasıyordur, takılma falan da yapıyordur hatta. Her şeyin bir fiyatı var. Telefonlar çok pahalı, Xiaomi gibi markaların telefonları uygun fiyata iyi donanım sunuyor ama her şeyi zaten Samsung gibi, Apple gibi yapsalar onların da fiyatları artacak. Bir şeyler eksik ki fiyatları daha uygun. Mi6 A1'den daha iyi bir telefon, çok daha iyi. Ama olay kamera ise dediğim gibi, S6'dan iyi olanlar belli, fiyatları belli. Çift kamera deyip duruyorsun ama cidden şu çift kamera ile neler yapacaksın merak ettim doğrusu... Veya çift kamera ile ne çekiyorlar da bu kadar etkilendin? A1 ile Mi 6 arasında fiyat olarak p-80 fark var. Ne istediğinden de emin değilsin anlaşılan. Samsung çağa ayak uyduramadı diyorsun da bütün piyasayı adamlar domine ediyorken çok ofsayt olmuş.

Konuyu da saptırmak istemiyorum, ayrı bir konu açarsan oradan devam edelim.

benim s6ım donmuyo hatta ekran kalitesi olarakta xiomiden daha iyi fakat kamera kalitesinden bahsettiğimizde mi6 s6yıda s7yide döver diğer konular tartışılabilir evet ama fiyat performans olarak bakalım olaya

Mi6 S7 yi kamera konusunda döver mi Hiç S7 kamerası ile Mi6 kamerası karşılaştırmadınız sanırım.

Ayrıca Mi6 S7yi döverse S8i de dövüyor oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

Orijinalden alıntı: BimBitmiş

Bak bakalım hangi tepe model 4 saatin çok üzerinde LTE-A+yüksek parlaklıkla 2K ekranda o süreleri veriyor. Canınız değiştirmek istiyor ve elinizdeki cihaz cazip gelmiyorsa karalamaya gerek yok.

Çift kamera her türlü döver gibi laflar saçma, tamam gençsin onu anladık, arkadaşların da boyuna fotoğraf atıyor, kıskanıyorsun onu da anladık ama dinlemiyorsun beni. Hem çok iyi fotoğraf çeksin hem pili uzun gitsin hem performansı çok iyi olsun dediğinde göreceğim fiyatlar 2500TL üzerinde olacak zaten. Xiaomi iyidir ama bütçe düşükse iyidir. Aynı donanımı da koysan aynı olmuyor. Sony sensör Samsung telefonda Sony telefondan iyi fotoğraf çekiyorsa arada başka bir şey vardır. Xiaomi kötü demiyorum ama bir S serisi, Note serisi de değil. İşlemci, ram olarak aynı, hatta daha iyi olabilir, pil olarak daha da iyi olabilir ama diğer alanlarda boşuna Samsung Samsung değil, Sony boşuna Sony değil, Apple boşuna Apple değil ve onlara yetişmek için de Xiaomi gibi markaların daha çok ekmek yemesi lazım. Tutup S6'nın kamerası A1'den kötü demek cehalettir.

Ya telefonunda sorun var ya da aynı telefondan bahsetmiyoruz. Sendeki S6 kasıyordur, takılma falan da yapıyordur hatta. Her şeyin bir fiyatı var. Telefonlar çok pahalı, Xiaomi gibi markaların telefonları uygun fiyata iyi donanım sunuyor ama her şeyi zaten Samsung gibi, Apple gibi yapsalar onların da fiyatları artacak. Bir şeyler eksik ki fiyatları daha uygun. Mi6 A1'den daha iyi bir telefon, çok daha iyi. Ama olay kamera ise dediğim gibi, S6'dan iyi olanlar belli, fiyatları belli. Çift kamera deyip duruyorsun ama cidden şu çift kamera ile neler yapacaksın merak ettim doğrusu... Veya çift kamera ile ne çekiyorlar da bu kadar etkilendin? A1 ile Mi 6 arasında fiyat olarak p-80 fark var. Ne istediğinden de emin değilsin anlaşılan. Samsung çağa ayak uyduramadı diyorsun da bütün piyasayı adamlar domine ediyorken çok ofsayt olmuş.

Konuyu da saptırmak istemiyorum, ayrı bir konu açarsan oradan devam edelim.

benim s6ım donmuyo hatta ekran kalitesi olarakta xiomiden daha iyi fakat kamera kalitesinden bahsettiğimizde mi6 s6yıda s7yide döver diğer konular tartışılabilir evet ama fiyat performans olarak bakalım olaya

Mi6 S7 yi kamera konusunda döver mi Hiç S7 kamerası ile Mi6 kamerası karşılaştırmadınız sanırım.

Ayrıca Mi6 S7yi döverse S8i de dövüyor oluyor.

S7 de var elimde bi dünya foto çekindim dümdüz bi kamera portresi bile yok bana özel fotolar lazım profa yakın

• Sana nikon d5 lazım. Yanına da 48mm f1.8lik bir lens çekersin.

Bu arada portre modu portre modu dediğiniz şeyi hiçbir telefon duzgün yapamıyor. Düzgün bir SLR al diyaframı f1.4 e çek düzgün odakla al sana gerçek portre fotoğraf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Sana nikon d5 lazım. Yanına da 48mm f1.8lik bir lens çekersin.

Bu arada portre modu portre modu dediğiniz şeyi hiçbir telefon duzgün yapamıyor. Düzgün bir SLR al diyaframı f1.4 e çek düzgün odakla al sana gerçek portre fotoğraf.

Şuan iphone 8 plus ile istediğim fotoları çektirebilirim veya iphone x le yalnız bu cihazlarda fena değil xiaomiler

• Biri şu çocuğu alsın, okul yok diye canı sıkılmış belli ki.

• quote:

Rumor has it that February patch was pulled back.

i think it is true.. you know why?

Arkadaşlar yabancı xdi sitelerinde Şubat güncellemesinin geri çekildiği konuşuluyor. Bilgisi ola yada bu gün güncelemesi gelen var mı?

• Hocam sanki bende gördüm ayrıca miui forumlarındada böyle birşeyler yazıyor. insanlar kızgın.

• Mi 6 kendi başına amuda kalkıp çekse bile s7 den iyi olamaz :D Her şey portre modu değil, çift kamera var diye iyi olmuyor :D Tamam kötü değil kesinlikle ama s7 yi ezemez :D

• Arkadaşlar kul hakkına giriyorsunuz. Yok o onu döver, yok amuda kalkar, yok portre modu. Bunları okumak zorunda değiliz. Lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Risk her zaman var :) Rom yüklemeye, root atmaya vs alışıksaniz ya da daha önce yaptıysanız sizin için korkulacak birşey yok :) olayı komple tool yaptığı için size birşey kalmıyor zaten hocam korkmayın.

Hocam
    Kusura bakmayın ama global rom yükleyince Ota update geri gelir mi diyorsunuz?
    Bir de mümkünse Global rom indirebileceğimiz kullandığınız temiz bir link varsa ve yükleme aşamalarını gösteren bir link varsa size zahmet olacak atabilirseniz çok sevinirim.Siz d Google kamera yüklediğiniz halde Şubat Update OTA yüklendi mi bu arada?
    Çok teşekkürler şimdiden.

• kutolom K kullanıcısına yanıt
    Biraz bekleyin şubat güncellemeleri geri çekilmiş, belki mart güncellemesi ota üzerinden telefonunuza gelir.

• nano cam koruyucu nereden aldınız arkadaşlar? kenar boşlukları en az olan hangisi

• parmak izi ile kilit açma tamam... peki parmak izi ile kilitleme varmı? varsa nasıl aktif hale getiririz?

• ringtons klasörünün içine at MP3 leri çıkacak sonra

• metalist_helin kullanıcısına yanıt
    Selam,

Ben de Nexus 5 kullanıyordum ve ben de artık kullanılamaz bir hale geldiği için değiştirmek zorunda kalmıştım. Açma kapama düğmesi komple gitmemiş olsa, bütün gün Pil Tasarrufu modunda kullanmak zorunda kalıyor olmama rağmen de kullanmaya devam ederdim; o derece memnundum.
    3000-4000 TL verip üst düzey bir telefon alacağım diye gazın yoksa, 2000-2500 bandına çıkmayacaksan gayet rahat olsun kafan; Nexus 5'i aratmayacak bir telefon. Hatta Nexus 5'in üst versiyonu gibi bile diyebilirim.
    Diğer konular hakkında bir bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım :)

• Cihazın sar değeri çok mu yüksek

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.