Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.121
Cevap
83
Favori
380.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygulamayı devre dışı bırakabilirsin ama arama çubuğunu kaldıramazsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günaydın herkese

telefonda video çekerken veya whatsap üzerinden görüntülü konuşma yaparken ekranda bazen siyah paraziti andıran görüntüler beliriyor..bellirli bir yerde değil bazen üst tarafta bazen ortada vs...

video çekerken denedim oldu çektiğim videoda herhangi bir sorun görmedim...o anlık bir sorun büyük ihtimalle kamera ile ilgili bir sorun

bununla karşılaşan oldu mu?

android 8.0 kamera uygulaması orjinal hiçbişey kurmadım.telefon daha bikaç günlük

• sizce siyah renk mi, gold mu?

bugün sipariş edeceğim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Siyah bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.n11.com
    Cep Telefonu Kılıfları - Kılıf Modelleri - n11.com
    https://m.n11.com/xiaomi-mi-a1-mi-5x-kilif-rugger-armor-kirilmaz-cam-opsiyonlu-P219608151

Ben de bu kılıfın laciverti var. Ben beğendim. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GBA92

Bende GC, root vs. şeyler yok, lakin hala Şubat güncellemesini alamadım. Nedir, nedendir anlamış degilim. Ben mi çok sabırsızım acaba ?

Vallahi bende alamadim subat guvenlik guncellemesini.

• quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

Günaydın herkese

telefonda video çekerken veya whatsap üzerinden görüntülü konuşma yaparken ekranda bazen siyah paraziti andıran görüntüler beliriyor..bellirli bir yerde değil bazen üst tarafta bazen ortada vs...

video çekerken denedim oldu çektiğim videoda herhangi bir sorun görmedim...o anlık bir sorun büyük ihtimalle kamera ile ilgili bir sorun

android 8.0 kamera uygulaması orjinal hiçbişey kurmadım.telefon daha bikaç günlük

Bende de oluyor arada sirada kapatip acinca duzeliyor..

Kamera uygulamasindayken oluyor. Sonra kapatana kadar ara ara gozukuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

Günaydın herkese

Bende de oluyor arada sirada kapatip acinca duzeliyor..

Kamera uygulamasindayken oluyor. Sonra kapatana kadar ara ara gozukuyor.

umarım yazılımsal bişeydir ve ilk güncellemede düzelir...şuan telefon ile ilgili tek sorunum bu

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Yani bu sırası mı var acaba varsa bile neye göre onu bilsek yetecek hacı yolu gözler gibiyim şuan 😅

• Prof fotolar çekebilirmiyim

• egowest kullanıcısına yanıt
    Güncelleme hatasını düzeltmek için illaki 1 gb'ın üzerindeki romu indirip yüklemek mi gerekiyor.

• kendinibilen kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşarsanız eğer evet. Zaten sadece system i yükleyeceğiniz için verilerinizi kaybetmeyeceksiniz. Başka yöntem görmedim ben. Belki de vardır. Ben sorun yaşamadığım için detaylı olarak bakmadım. Eğer varsa editlerim mesajı.

• Arkadaşlar Telefonun gelen arama zil sesini bir türlü değiştiremiyorum hafiza kartında ve dahili depoda MP3 var ancak değiştirme bölümünde görünmüyor..lütfen yardim

• silmido71 S kullanıcısına yanıt
    Zil sesleri sonunda +zil sesi ekle seçeneği olması lazım yok ise esfile kurup oradan mp3 sesini zil sesi olarak atayabilirsin.

• +zil sesi ekle yok hocam güncelleme ile eklenirmi acaba

• Aşırı ışıklı ortamlarda evet, güzel çekiyor. Aşırı ışıklıdan kastım güneş ışığının fazla olduğu yerler. Evin içerisinde, dışarıda gölgelerde dahi kamera ISO ve shutter süresini bayağı yükseltiyor ki ona rağmen ışık konusunda çok iyi değil. Görüntü sabitleme yok, hareket halinde düzgün fotoğraf çekmek zor, video çekmek daha zor. Telefonu kendime almış olsaydım iadeyi basardım. Ben bu kadar titreyen bir kamerayı en son Galaxy S kullanırken görmüştüm.

Bende Galaxy S6 var, A1'i de anneanneme aldık. A1 güzel bir cihaz, yanlış anlaşılmasın, pili çok iyi, S6'nın 2-2.5 katı daha fazla erkan süresi verecek gibi, daha 1 defa tam doldurdum, şu anda %71'de ve 2 saat 36dk ekran süresi var. Sürekli Wifi bağlı, sim takılı olmadığı için uçak modunda. 8.0 güncellemesi yapıldı. (Ocak sürümü) Telefonda şu anda en ağır uygulama whatsapp ile chrome, başka bir şey yok telefonda. Forumlarda yazıldığı gibi hiç öyle diğer büyük firmaların tepe modellerine kafa tutuyor falan durumu yok. Parasının telefonu. biraz abanınca işlemcideki A53 çekirdekler kendilerini belli ediyor, bir ağırlaşma oluyor bu boş telefonda bile. Hızlı ama bir ağırlık var. Dahili depolama biraz yavaş. Ram yönetimi fena değil, boşta, temizleyince 1.2-1.4GB arası tüketiyor, chrome, whatsapp, kamera falan açınca 1.5-1.8GB'a kadar çıkıyor. 3 küsür GB kullanılabilir ram var, yetip artıyor. Saf android gerçekten hızlı ve güzel ama biraz fazlaca boş geldi. Ekranı iyi ama mükemmel değil. Net ve parlak ama kontrast olarak ortalama seviyede, parlaklık olarak da bir tık zayıf, doğrudan güneş altında. Kasası biraz esniyor gibi.

Kamera için parasının telefonu tabiri tam bana kalırsa. Samsung'un, Sony'nin üst modellerinin yanından bile geçemiyor. Evin içinde güneşli havada perdeler açıkken bile 1/50 shutter 500ISO ile çektiğinde normal seviyede ışık alıyorken aynı ayarlarda (1/50 500ISO) S6'da neredeyse düz beyaz bir ekran çıkıyor. Işık alma ve titreşim engelleme konusunda çok fark var. Yine detaylarda da fark var, A1'de aralık dar ve detaylar üstün körü iken S6'da çok daha net ve aydınlık ile karanlık arasındaki geçiş çok daha detaylı ve yumuşak. Niyetiniz telefonla güzel fotoğraf çekmek ise 2.el Galaxy S6-S7, Galaxy Note 5 gibi telefonlara yönelmeniz daha iyi olur. Tabi ben bu kıyaslamaları doğrudan doğruya Galaxy S6'yla yapıyorum, her ne kadar 3. senesinde olsa da güncel tepe modellerle arasında donanım olarak pek fark olmayan ve hala güncelleme alan eski bir tepe model neticede. 2.el fiyatı olarak da A1'in sıfır ile benzer seviyede. Kamera, ekran ve donanım olarak S6 daha iyi, ram ve pil olarak A1 daha iyi. Ona göre karar verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: silmido71

+zil sesi ekle yok hocam güncelleme ile eklenirmi acaba

+zil sesi ekleme Şubat güncellemesinde eklendi.

• silmido71 S kullanıcısına yanıt
    Sizin sürüm 8 mi ?sanki sürüm 7 de bu durum vardı 8 de düzelmişti.şayet 8 kullanıyorsanız ve bu durum var ise fabrika verilerine sıfırlayın.

• Google kamera kullanırsanız görüntü sabitleme, düşük ışık performansında artış, düşük kumlanma, hdr+ gibi özelliklerin hepsine kavuşabilirsiniz.Bende aldığımda çok pişman oldum kamera yönünden ama google kamera ile çok mutluyum. Stok uygulama kamera açısından puan vermek gerekirse 10/3 veririm, Gcam ile bu 10/7. Tabi bana göre.

• egowest kullanıcısına yanıt
    Onu kurması, güncellemesi biraz karmaşıktı yanlış hatırlamıyorsam. Ya da güncellemelere mi etki ediyordu öyle bir şeyler okumuştum sanki. Sadece apk'yı mı kuruyoruz?

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.