Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.121
Cevap
83
Favori
380.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mi a1 telefonum geldi. 7.1.2 şuan son sürüm. Telefon iyi ışıkta güzel işler çıkartıyor. Optik zoom işi ne kadar gerçektir bilemiyorum f2.6 olan kamera zoom yaparken hiçbir şekilde devreye girmiyor. Ana kameranın da optik zoom yapabileceğini sanmıyorum. Ben 5.25 dakka ekran süresi aldım 10 saat alan arkadaşların bildiği pratik şeyler var ise paylaşırlarsa iyi olur.
  • fruit kullanıcısına yanıt
    Ben bugün kullandım. 4g çekmi çok güzel özellikle 3g ye düştüğünde GM5 Plus kesinlikle internete girmiyordu. A1 ise çatur çutur internete giriyor çok memnun kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Arkadaşlar gece portre modunu merak eden varsa örnekleri koyuyorum. Elde biralı foto İphone 7 Plusla çekilmiştir.★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

On kameradan memnun musunuz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• A1 ile Z17 mini arasında kaldım. Çok araştırdım ve Kvk garantili z17 mini aldım. Arkadasım a1 almıştı oyunlarda takılıyor dedi. Z17 mini de boyle bir sorun yaşamadım. Ayni oyunlarla test ettik. Ayrıca kamerası daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Bana göre idare eder. Çünkü sürekli ön kamera kullanan biri değilim
  • dartanyanlala D kullanıcısına yanıt
    Benim param olsaydı Mavi versiyonunu alacaktım.İçimde uktedir ama A1 ben Modern combat vs oynuyorum takılma görmedim.
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    ürün elinize ulaştı mı hocam? bende uygun bir kılıf arıyorumda
  • 35ultrAslan kullanıcısına yanıt
    Siparişlerim geldi, yoğunluktan resimleri ekleyemedim.

Kılıf oldukça güzel, bu zamana kadar hep şeffaf kullanmıştım, bunda biraz parmak izi kalıyor ama telefonu daha kaliteli gösteriyor.

Cam'ı tavsiye etmem, alttan üstten boşluk kalıyor. 2-3 mm küçük olsa daha iyi olacakmış.

★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

• Arkadaşlar kılıf geldi 20 liraya aldım gayet güzel telefonu biraz kalınlaştırdı her kılıfta olduğu gibi. Aslında kılıfsız kullanmak lazım ama arka taraf mat ve bir çizilse siyah arabanın çiziği hemen belli olur hesabına dönecek :) Kılıfı tavsiye derim çok güzel.
    ★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

• Telefonun sürüm şu anda 7.1.2, Kasım 2017 güncellemesi mevcut 1079 MB, yükleyen varmı?
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    Evet ben yükledim sıkıntı yok
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır bende yükleyeyim, sagolun

• ★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

Sahada %10 var

• ★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ Xiaomi Mi  A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü
    Bende durum böyle. Sarjından aşırı memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar ultra ince güzel bir kılıf önerisi olan var mıdır. Diğer kılıflar telefonu çok kaba gösteriyor.

• bordobereli 27 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işin sırrı nedir, şaka gibi bir değer

Konya şehir merkezinde yaşıyorum, çift hat kullanıyorum, uygulamalarda 49 uygulama yüklü diyor. 30-35 GB kullanılıyor, Sizde durum nedir?
  • Türk telekom da sıkıntı yok demi arkadaşlar kardeşime almayı düşünüyorum. Bide bu sar değeri 2.0 da 1.75, 1.8 de ise 1.0 çıkmışya bu değerler çift sim demi yoksa tek simdemi olculmus?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E2A97318 -- 6 Aralık 2017; 20:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matadore2961

Arkadaşlar ultra ince güzel bir kılıf önerisi olan var mıdır. Diğer kılıflar telefonu çok kaba gösteriyor.

Kılıf olarak aşağıdaki linklerde yer alan Cafele silikon kılıfı kesinlikle öneririm.

Ben 11.11 zamanı indirimlerde 2. linkten almıştım ancak ilk linkteki satıcı official satıcı olarak gözüküyor ve her ikisinde de fiyatlar şu anda aynı.

aliexpress.com
    US $2.84 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Cafele Mat TPU xiaomi için telefon kılıfı mi 5X (A1) ultra ince 0.6mm Anti parmak izi TPU kapak Xiao mi A1 AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/store/product/Cafele-Mat-TPU-Telefon-K-l-f-i-in-Xiaomi-MI-5X-A1-Ultra-ince-0/2337355_32829530045.html

• A1 için ekran kapama widgeti bulamadım. Play'den mi indirmek gerekiyor. Bir de ekran açmak için çift tık özelliği var mı varsa aktif etmek mi gerekiyor bilgi verirseniz memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Siparişlerim geldi, yoğunluktan resimleri ekleyemedim.

Kılıf oldukça güzel, bu zamana kadar hep şeffaf kullanmıştım, bunda biraz parmak izi kalıyor ama telefonu daha kaliteli gösteriyor.

Cam'ı tavsiye etmem, alttan üstten boşluk kalıyor. 2-3 mm küçük olsa daha iyi olacakmış.

Link alabilir miyim hocam

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.