Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.121
Cevap
83
Favori
380.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A1 için resmi Android Oreo beta programı başlatmışlar sorunlu olabileceği yazıyor risk alıp denemeye değer mi bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt
    Dertsiz başınıza dert almayın 2 yıl boyunca güncellemelerini alacak zaten bir şekilde.

Bu arada xiaomi telefonlar için cepport firması 11 aralık tarihinde özel indirimler yapacakmış gittigidiyor üzerinde. ( sıcak fırsatlarda gördüm )
  • yilmazinhesabi Y kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Casper Via G1 Kılıf Kişiye Özel İsim Yazılı Mermer Silikon - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-mi5x-mi5s-plus-mi6-redmi-note-4x-4a-mi-max-kilif-silikon-P125509800

• sarppy kullanıcısına yanıt
    en beğendiğim kılıf bu oldu hocam gerçekten güzelmiş. kaç günde elinize ulaştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-mi5x-mi5s-plus-mi6-redmi-note-4x-4a-mi-max-kilif-silikon-P125509800

Çok teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Dertsiz başınıza dert almayın 2 yıl boyunca güncellemelerini alacak zaten bir şekilde.

Bu arada xiaomi telefonlar için cepport firması 11 aralık tarihinde özel indirimler yapacakmış gittigidiyor üzerinde. ( sıcak fırsatlarda gördüm )

Bizim sicak firsatlara baktim bulamadim, Gittigidiyor'da da goremedim. Bir link alabilir miyim 11.12'de indirim olacagina dair?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmazinhesabi Y kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

Arkadaşlar ayarlarda pilin anlık değerini rakamsal göstermeyi bulamamıştım. Şeffaf hava uygulamasını yükledim, widget'ta pili % cinsinden gösteriyor bilginiz olsun.

Yalnız rehberle ilgili sıkıntım var. Eski telefonda arada bir rehberi dışarı aktar yaparak *.vcf olarak kaydederdim.

Bunada vcf olarak aktardım, şimdi yeni eklediğim numaraları gmail hesabına kaydediyor, kendi hafızası diye bir seçenek yok, sizdede böylemi.

Uygulama yüklemeden rehberi *.vcf yapma imkanı varmıdır?

Birde çift görünen isimler için ne yapıyorsunuz?
  • Xiaomi mi a1 almayı düşünüyorum sar değeri yüksek geldi kullananlardan sorun yaşayanlar varmı baş ağrısı gibi telefonla konuşurken aklıma takılan tek şey bu

• GreatWhite kullanıcısına yanıt
    Durumdaki ayarlar butonuna on sn kadar basılı tutunca sistem arayüzü ayarlayıcısı menüsü geliyor ayarlar bölümüne oradan da yüzeyi göster diyebiliyorsunuz. Kişiler uygulamasından içe/dışa aktar diyerek vcf dosyasına aktar diyebilirsiniz. Çift görüntülemede görüntülenecek kişilerde sadece maili yazınca sıkıntı olmuyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 35ultrAslan

en beğendiğim kılıf bu oldu hocam gerçekten güzelmiş. kaç günde elinize ulaştı?

Kılıf gerçekten güzel, telefonu elinize aldığınızda kaliteli bir his uyandırmakta. Kılıf, sipariş verdikten 16 gün sonra elime ulaştı.

Aynı gün 2 kılıf siparişi daha vermiştim ancak onlar henüz gelmedi, geldiği zaman onlar ile ilgili yorumlarımı da paylaşırım.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Konuyu okuyunca direkt Moto Z Play'e yoneldim.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Malesef durum öyle. Android one mı moto z ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Malesef durum öyle. Android one mı moto z ?

Degil; ancak Play olmayan Snapdragon 820 Moto Z kullandim. Saf Android uzerinde pek oynama yapmamislardi. Bir de guncelleme hic eksik olmazdi. En son ekim 2017 guncellemesi almisti.

Android one programı olmayan telefon almamak yaşam mottom artık valla. Üretici arayüzlüler işkence zamanla gg oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 7 Aralık 2017; 21:40:10 >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Guzel de Android One destekli kac cihaz var ulkede?

2-3 cihaz geçmez belki ama yine de değer.
  • Ben bunu aldım
    GittiGidiyor
    TOSHIBA RADYASYON ÖNLEYİCİ KORUMA KALKANI TÜM ELEKTRONİK CİHAZLARA UYUMLU KORUMA KALKANI EMİCİ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/toshiba-radyasyon-onleyici-koruma-kalkani-tum-elektronik-cihazlara-uyumlu-koruma-kalkani-emici-318158346

• Netflix kullanan arkadaşlar cihaz 1080p izletebiliyor mu deneyebilir mi? Ben bir türlü izleyemedim en fazla 960x540p oluyor

General Mobil cihazları özellikle 4G modelinden sonra çıkanlar. Birde bu
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.