Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.121
Cevap
83
Favori
380.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biliyorum cihazlari. Maksimum 1250 TL'ye kadar cikayim diyorum en alinabilir bu cihaz cikiyor. 2 katina ciksam Nokia 8 alip gececegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Bunu alırsan pişman olmazsın.Çünkü bende GM5 Plustan geçtim. Sarjı olsun özellikle kamerası kim varsa kendini hayran bıraktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Bunu alırsan pişman olmazsın.Çünkü bende GM5 Plustan geçtim. Sarjı olsun özellikle kamerası kim varsa kendini hayran bıraktı.

Ayin 11'i gelsin de bakayim fiyatlara gore tekrar degerlendirmeye alayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce sipariş vererek aranıza katılmış oldum arkadaşlar
  • varevolverine kullanıcısına yanıt
    Daha katılmadın katılma adayısın :) Şimdiden hayırlı olsun
  • Redmi 4 Prime'dan MI5X e geçtim. Prime'a göre tahmin ettiğiniz gibi şarj dışında gayet iyi. EU rom yükledim, gayet akıcı. Bilmemiz gereken, şunu da hemen yap dediğiniz bir şey var mı? :)
  • yilmazinhesabi Y kullanıcısına yanıt
    Üstad durumdaki ayarlar butonu derken neyi kastettiniz anlayamadım.

Rehbere girince üstte Kişilerde ara kısmında, 3 noktaya tıklayınca ayarlar yazısı çıkıyor, ona 10 sn bastım birşey açılmadı
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Sağol Aslında doğru söylüyorsun, cuma muma derken kurye beni bulamazsa iade olur heralde
    Takip numarasından hangi şubede olduğunu öğren akşam 5 6 arası git elden alırsın ;)
    HB'nin express kargosu hocam, 12 ile 18 arası gelecek sözde ama bilmiyorum. 14'e kadar ofiste yokuz malesef.
    A1 mi sipariş ettiniz 5X mi?
  • Herkese Merhaba,

Ben de seneler süren LG G2 kullanımından sonra dün A1 ile aranıza katıldım. Vodafone kullandığım için Band 20 desteği bulunan bir telefon almam gerektiği düşündüm ek olarak f/p oranının da yüksek olması A1 tercihimde büyük etken oldu.

Şöyle bir sıkıntım var başına gelen çözüm bulan var ise yardım rica ediyorum.
    Dediğim gibi vodafone kullanıyorum, istanbul Üsküdar Altunizade'de (Çok Merkezi) 4G ile indirme 5 mbps yi geçmiyor. 3G de denediğimde ise 22 mbps hızları görebiliyorum.
    Bunun nedeni ne olabilir acaba?
  • Merhaba arkadaşlar mi a1 saf anfroid 1 haftadır kullanıyorum ancak miui ara yüzünden sonra baya sıkıcı geldi. Bunun yerine mi 5x romu yükleyemezmiyiz. Yüklersek garantide sorun olur mu. Alışmakta zorlanıyorum saf androide. Hiç bişey yapamıyor gibiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    GittiGidiyor
    Xiaomi Mi 5X Kılıf (Mi A1) Rugged Armor Case + Ücretsiz Kargo Gönderimi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-5x-kilif-mi-a1-rugged-armor-case-ucretsiz-kargo-gonderimi-315233208?urvid=90121046

GittiGidiyor
    TOSHIBA RADYASYON ÖNLEYİCİ KORUMA KALKANI TÜM ELEKTRONİK CİHAZLARA UYUMLU KORUMA KALKANI EMİCİ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/toshiba-radyasyon-onleyici-koruma-kalkani-tum-elektronik-cihazlara-uyumlu-koruma-kalkani-emici-318158346

Bunları al cihazın konuşurken sar değeri yüksek %95-99 arası azaltırsın

• matadore2961 M kullanıcısına yanıt
    Yüklenemez...
  • Arkadaşlar telefonda Volte kısmında "Mobil veri sim kartı için VoLTE aramaları desteklenmiyor" yazıyor. Henüz IMEI kaydı yaptırmadım bununla mı alakalı? Çünkü Redmi 4 Prime'da aynı sim kart ile açıktı.

Bir de EU Beta rom kullanıyorum, ara sıra bildirimlerde SD kart yeni takılmış gibi bildirim çıkıyor. Bu normal mi? Yoksa okumada sorun yaşadığı için mi böyle?
    Teşekkürler hocam, telefonla toplasanız 5 dk konuşmuyorumdur günde. 5X'in sar değeri daha mı düşük ?
    Oda aynı çünkü farkları yazılım ve band 20 yayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Üstad durumdaki ayarlar butonu derken neyi kastettiniz anlayamadım.

Rehbere girince üstte Kişilerde ara kısmında, 3 noktaya tıklayınca ayarlar yazısı çıkıyor, ona 10 sn bastım birşey açılmadı

Pil durumunu sürekli olarak göstermek için ekranı yukarıdan kaydırınca sağ üstte ayarlar simgesi olacak ona on sn kadar basılı tutmanız gerekecek.

Kişileri vcf olarak kaydetmek için ise üst üste üç nokta olan yerde içe dışa aktar kısmına tıklayarak vcf dosyasına aktar diyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.