Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (930. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.840
Cevap
290
Favori
1.812.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 928929930931932
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap bekleyemedim tek tuş twrp aracından efs yedeğini alıp sıfırladım recovery menu den.
    Sonra efs yedeğini yükledim imei geldi.
    twrp den format data desem dahi galeriye girince fotoğrafları vs silmiyordu. psikolojik sorun bendeki komple gitsin istiyorum :)
  • bugün telefonum menü geçişlerinde ufaktan takılmaya bağladı. sanki fps değeri düşmüş gibi bir efekt var. böyle bir durum yaşayan var mı?

orjinal rootsuz cihaz.
  • menüde takılmalar yaşayanlar poco launcher kurabilirler baya düzeltiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar ses açma kapama düğmesini kullanmak istemiyorum bunun için widget aradım ancak pek bişey bulamadım

volume styles diye bi program buldum ses açma kısma düğmesini baya özelleştiriyor ancak bu seferde önbelleği temizleyince program kapanıyor..telefonu yeniden başlatana kadar da çalışmıyor

uygulamanın ayarlarına girip pil tasarrufunu kapalı yaptım.ayrıca otomatik başlatmayı seçtim.ancak yine de orta tuşa basıp önbelleği temizle diyince bi daha ses açma kısma devre dışı kalıyor...

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 26 Nisan 2020; 16:22:55 >

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Önbellegi temizlemek iyi bir şey değil, pil ve uygulama açılış performansına zararı var.

Aynı menüden uygulamaya basılı tutunca şu kilit işaretine basın, Ram e kilitler kapatılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Önbellegi temizlemek iyi bir şey değil, pil ve uygulama açılış performansına zararı var.

Aynı menüden uygulamaya basılı tutunca şu kilit işaretine basın, Ram e kilitler kapatılmaz.

hadi ya bilmiyordum ben de rami temiz tutmaya çalışyordum sürekli pil tüketir falan diye

teşekkürler hocam

aslında ben amoled pro kurmuştum sizin verdiğiniz bağlantıdan...onda bu ayarları yapınca (otomatik başlatma ve pil tasarufunu kapatma) orta tuşa basınca gelen listede amoled gözükmüyor.ve önbelleği temizle dediğimde de program listede olmamasına rağmen kapanmıyor ve arkaplanda çalışmaya devam ediyor.

bu volumes styles da aynı ayarları yapınca niye olmadı onu merak ettim

olmazsa bu sizin verdiğiniz ayarda çok güzelmiş böyle idare ederim

• Beyler cevaplanmissa kusura bakmayın ama ben telefonumu dün sarjdan 100 olunca çaktım ve başucuna koydum sabah kalktım ve şarjım bitmişti şarja taktım ve 20 olarak gösteriyordu bir öneriniz var mi korkmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadettin32 -- 26 Nisan 2020; 18:7:26 >
  • Bykclk kullanıcısına yanıt
    Bende muzdaripim bundan 😒

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu bilgisayara usb ile yedeklemek için önerdiğiniz program var mı?
  • Meriçli M kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir rom var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

hadi ya bilmiyordum ben de rami temiz tutmaya çalışyordum sürekli pil tüketir falan diye

teşekkürler hocam

aslında ben amoled pro kurmuştum sizin verdiğiniz bağlantıdan...onda bu ayarları yapınca (otomatik başlatma ve pil tasarufunu kapatma) orta tuşa basınca gelen listede amoled gözükmüyor.ve önbelleği temizle dediğimde de program listede olmamasına rağmen kapanmıyor ve arkaplanda çalışmaya devam ediyor.

bu volumes styles da aynı ayarları yapınca niye olmadı onu merak ettim

olmazsa bu sizin verdiğiniz ayarda çok güzelmiş böyle idare ederim

Alıntıları Göster
    Aklınızda bulunsun, kullanılmayan RAM israf edilen RAM'dir. :) İhtiyaç duymadığınız uygulamaları kapatmanız yeter de artar bile, 6GB az bir miktar değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Merhaba, ekran görüntüsü size aitse bir sorunum için sorum olacaktı. Edge kullanırken bazen ana sayfadaki haberler başka sayfaya gittiğimde de ekranda kalıyor. Görüntüsü yapışıyor ama haberlere tıkladığımda o sırada açık olan sayfadaki bağlantı, komut neyse o işliyor. Bu durumla siz de karşılaştınız mı, çözüm yolu biliyor musunuz? Tarayıcıyı menüsünden kapatmadıkça düzelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 26 Nisan 2020; 19:32:1 >

• Beyler cevaplanmissa kusura bakmayın ama ben telefonumu dün sarjdan 100 olunca çaktım ve başucuna koydum sabah kalktım ve şarjım bitmişti şarja taktım ve 20 olarak gösteriyordu bir öneriniz var mi korkmaya başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA021941B

bugün telefonum menü geçişlerinde ufaktan takılmaya bağladı. sanki fps değeri düşmüş gibi bir efekt var. böyle bir durum yaşayan var mı?

orjinal rootsuz cihaz.
    sorunu çözdüm arkadaşlar, aynı sorunu yaşayan varsa ''app vault'' uygulamasının güncellemelerini kaldırın.

koskoca xiaomi'nin aptal aptal güncellemeler ile telefonu yavaşlattığına inanamıyorum ya. sanki bakkal işletiyorlar.
  • Şimdi baktım da bende yüklü değilmiş, sonra jeton düştü, eu rom yüklü bende dedim. Bilgilendirme için teşekkürler.

• Worawerz W kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen herkeste ayni. Mi forumda da ayni sorundan muzdaripler

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir kullanıyorum bu durumla karşılaşmadım yani dikkatimi çekmedi.
  • Bykclk kullanıcısına yanıt
    Aslında en önemli sorunlardan birisi ama çözümü yok sanırım saniyeye dikkat etmek zorunda kalıyoruz bişey çekerken

• Sadettin32 kullanıcısına yanıt
    Hayir yok hocam kendi orjinal romu,turkiye garantili cihaz ,bootlader kilidinide acmadim henuz,kendi romu

• EU Rom ve IMEI Repair işlemi yaptıktan sonra telefonun çekiş gücü düştü gibime geliyor. 2 diş çekiyor. Sanki öncesinde daha yüksekti.

Öncesinde de 4,5G (LTE) seçiliydi mobil ayarlarda.

Başına aynı şey gelen var mı yoksa kuruntu mu yapıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 928929930931932
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.