Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (928. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.838
Cevap
291
Favori
1.812.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mat ekran koruyucusu kullanan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz internette sadece dafoni markasını gördüm ve fotoğrafları mat gibi durmuyor. Ve mat ekran koruyucusu kullanan arkadaşlara sorum koruyucu parmak izi okuyucusuna çok etki ediyor mu?
  • Beyler birsey sorayım. Telefona rom attım. Telefon bilgisinde k20 görünüyor. Sagda solda bankadan gelen mesajlarda k20 görünüyor. Nasıl 9tye çeviririz bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler benim cahilliğime verin ilk sayfayı okudum belkide ben kaçırdım ana ekranda ekranı sağa çektiğimizde gelen reklmları bür türlü kapatamadım reklm dediğim haber filan nedir çözümü

• Arkadaşlar telefonu bugün aldım ama kamerayı açınca sürekli mesela ağır çekim moduna aldığımda ekranda hızla sürekli siyah çizgiler geçiyor sebebi nedir?

Normal modlarda değil sadece ağır çekim modunda çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 25 Nisan 2020; 22:20:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

Arkadaşlar şimdi video çekerken fark ettim de odaklama sorunu var gibi bu sorunu nasıl cozebilirim
    Güncelleme yapsam düzelir mi acaba arkadaşlar ne yapayım sizdede var mı bu durum

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Işıktan kaynaklı olabilir hocam. Gün ışığında deneyebilirsiniz veya başka bir ampulle denenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Beyler birsey sorayım. Telefona rom attım. Telefon bilgisinde k20 görünüyor. Sagda solda bankadan gelen mesajlarda k20 görünüyor. Nasıl 9tye çeviririz bunu?
    Tamamen Rom kaynaklı, bende de eu stabil rom yüklü ve mi9t olan telefon her yerde k20 olarak görünüyor.

• Kendiniz sıfırlamazsanız ,telefon sıfırlanmaz

• e-rose kullanıcısına yanıt
    https://xiaomi.eu/community/threads/redmi-k20-to-mi-9t-conversion-patch-miui-11-android-10.54074/

Buradaki safe versiyon olanı twrp üzerinden kurdum, başlangıç animasyonu,telefon adı vs. Mi9t oldu hepsi.

• e-rose kullanıcısına yanıt
    Yani yapacak birsey yok. Neyse o zaman sağlık olsun hocam. Aslında bir sorun değil ama neyse o görünse iyi olurdu tabi.

• IIIFosEIII kullanıcısına yanıt
    Bu eu rom için mi hocam sadece? Başka romlarda olur mu? Durup dururken gocertmeyelim cihazı. Kurarım sorun değil de uğraşmak mesele

• Pi kullanıcısına yanıt
    Eu rom MIUI 11 ise romunuz;
    https://xiaomi.eu/community/threads/redmi-k20-to-mi-9t-conversion-patch-miui-11-android-10.54074/
    Buradaki patchi twrp ile yüklerseniz, herşeyi mi9t olarak değiştiriyor

• Pi kullanıcısına yanıt
    Ben eu rom da denedim çalıştı hocam,diğer romlarda ne olur bilemiyorum (:

• IIIFosEIII kullanıcısına yanıt
    O zaman şimdilik dursun. Eu üzerine galiba bu. Ha yine çalışır belki ama emin olmak lazım. Revos miui romdayim ben.

• Her rom kurulumunda,bu linkte yamayı yaparım...

Kamera fligranida mi 9t olarak görünüyor.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIFosEIII

Eu rom MIUI 11 ise romunuz;
    Buradaki patchi twrp ile yüklerseniz, herşeyi mi9t olarak değiştiriyor
    Bunu yapabileceğim işlemi bilmiyorum, bu sebeple risk almak istemiyorum, paylaşım için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lalo Salamanca

Işıktan kaynaklı olabilir hocam. Gün ışığında deneyebilirsiniz veya başka bir ampulle denenebilir.
    Evet ışıktan kaynaklı bir durum Led lamba da sıkıntı çıkarıyormuş...

• rameowerr R kullanıcısına yanıt
    Ayarlar ana ekran uygulama kasası ni kapatın app vault diye geçer kaldırabilirsiniz ayrıca

• efebora06 kullanıcısına yanıt

Bunu mu hocam. Sıkıntı yoksa revosa kurcam

• 
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.