Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.827.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sihir belli oldu o zaman çünkü bende en son o ekran süresini 9 da görmüştüm teşekkürler cevap için hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worawerz W kullanıcısına yanıt
    rica ederim .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sizde zoom uygulaması çalışıyo mu telefondan mı acaba çalıştıramadım bi türlü

• Recovery menü de wipe cache çıkmıyor.,wipe data / wipe all data var nasıl cache yapabilirim.

• Arkadaşlar telefon çok takılarak akıyor sayfalarda. Android 10 kaynaklı mı sorun?

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Arkadaşlar telefon çok takılarak akıyor sayfalarda. Android 10 kaynaklı mı sorun?
    Birkaç gündür bende de var bu sıkıntı. Ara ara düzeliyor, ara ara takılıyor. 3 haftalık cihaz.
  • Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    Aynen ara ara düzeliyor. Ben dün aldım. 2 günlük cihaz. Neredeyse satacaktım. Bilgisayar üzerinden rom atıp deneyeceğim. Bir arkadaş yapmış düzelmiş.

• Gcam yükledim sayfanın ilk başındaki linkten. Ancak düzgün çalışmıyor. Ağır çekime girince kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 21 Nisan 2020; 21:49:1 >
  • 3 günlük kullanım sonrası android 10 miui 11.0.4 pil verisi.
    11.0.5 ile pil performansı biraz daha artarsa eski telefonumu aramayacağım gayet yeterli.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Global rom kullanıyordum birkaç gün önce Revos rom kurdum. İkinci şarjın yüzde 50 kala ekran görüntülerini atıyorum.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• quote:

Orijinalden alıntı: OnizukaSensei

Global rom kullanıyordum birkaç gün önce Revos rom kurdum. İkinci şarjın yüzde 50 kala ekran görüntülerini atıyorum.

Maşallah ne uzun pil ömrü öyle. Genel bir sıkıntı yoksa geçmek isterim. Garantili telefona rom yükleme işlemi garantiyi bozuyor mu?

• simerkan kullanıcısına yanıt
    Evet bozar

• arkadaşlar bugün yarın telefon alacağım ama tam karar veremedim 2500tl civarında telefon düşünüyorum mi 9t alacaktım ama son güncelleme ile batarya sorunu falan oldu diyorlar , acaba redmi note 8pro mu alsam diye düşündüm sırf bu yüzden sanırım başkada bu fiyatta alınacak telefon yok
  • ne batarya sorunu varmıs cok kullana da 1 gun cıkarır daha ne ıstıyorsunuz bende butun guncellemelerı yaptım batarya sorunuda yok
  • Bana güzel bir launcher önerir misiniz?

• Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    DODANLI kullanıcısına yanıt
    MIUI Global 11.0.5 kararlı en son sürümdeyim. Önceden olmayan takılmalar ara ara yaşanıyor. Ancak bu durum sadece wifi açıkken var wifi'ı kapatıp denerseniz takılmalar geçiyor. Muhtemelen xiaomi en güncel sürümde arka planda wifi veri gönderimi gibi bir olaya girişti. Çalışan telefonu bozuyor adamlar inanılmaz.
  • Mordecaí kullanıcısına yanıt
    Telefonu sıfırladım. Bir nebze daha iyi gibi şu an. Ama yine de var.

• Arkadaşlar okudum da bulamadım. Telefon cebimde ve sessizdeyken hiç bir şekilde titreşimi hissetmiyorum. Öncesinde iphone kullanıyordum hiç böyle bi sorunum yoktu. Cihazın titreşimini arttırmanın yolu var mı? Yoksa titreşim motoru mu zayıf acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Telefonu sıfırladım. Bir nebze daha iyi gibi şu an. Ama yine de var.
    tam telefon siparişi verecekken böyle sorunları görmek üzüyor hocam
  • Evet. Mi note 10 da kullandım. İlk defa böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Yazılımın önemi işte hocam

• 
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.